183

Анонимен

преди 2 години

До мнение - Ами летището е ясно, за да не праща Путин повече военни. Телевизионните канали също, за да се спре пропагандата на правителството. Ако протестираш нещо и гледаш как излиза примерно Миролюба Бенатова да обяснява как всъщност ти не протестираш щото си беден и всъщност си враг на народа и искаш да изядеш бебетата на всички е разбираемо че ще идеш и там да протестираш. Все едно не знаем, че там са същите комунисти от едно време все още на власт и всички медии са държавни.

182

Гадняр

преди 2 години

Путин си повярва, че може да извива ръцете на Запада с цените на газа и другите суровини. Номера вървеше, защото САЩ също печелят добре от схемата. Лошото е, че не иска да даде Крим, а еврейте вече са си го заплюли за техен. Все пак навремето Хазарския хаганат е бил разположен точно там. Изконно еврейска територия...?

181

Анонимен

преди 2 години

До Извод - Да това ни чака, когато хората обеднеят достатъчно за да стигнат до безисходица и да са достатъчно отчаяни та всяко нещо да им се вижда по-добро от запазване на статуквото. Тук още не сме стигнали до насилие от този калибър, но както е тръгнало няма да е дълго преди да се започне и тук. Ще тръгне като мирен протест, после полицията ще реагира малко по-остро отколкото трябва и някой младеж ще умре след което ще стане каквото не е ставало!

180

мнение

преди 2 години

Интересно защо мирните протестиращи са палили пожарни коли и колите на бърза помощ, като едновременно са предизвиквали пожари и ограничавали достъпа до болнични заведения? И ако опожаряването на бившата президентска резиденция може все пак да се обясни с гнева на народа, как може да се обясни овладяването на летището и подпалване сградата на пет телевизионни канала?

179

Анонимен

преди 2 години

До Боби- баси все едно за пръв път виждаш протести. Жълтите жилетки, Минеаполис преди няколко месеца, Портланд и досега палят каквото намерят, Германия Август месец, Испания протеста за освобождението на Пучдемон и Каталунските размирици. Къде е разликата? Не са обезглавили полицаи, а го правят по-хуманно стрелят ги или ги трепят с камъни. И не скандират "алах акбар" а викат "вива ла фанс" или "блек лайвс метър" или "либерта каталан", хората бият управата, не взривяват училища!

178

Извод

преди 2 години

А българите трябва ли да чакат подобни събития и в България ??? Трябва веднага да се измете долната с.*** от Парламента и с нови избори да махнем цялата шайка комунисти и милиционери от властта !!! Иначе ни чака смъртта като в Казахстан !

177

до Диктатор

преди 2 години

С три млрд. евро инвестиции само от Холандия в реално производство Казахтан би трябвало да процъфтява,защото това предполага и поне още толкова инвестиции от други държави.Само че тези инвестиции са само в твойта глава.Или не са в производства,а в търговски вериги,което изобщо не е същото

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен205 - под всички нормални протестиращи по света имаш предвид само България, щото в Щатите запалиха съдилище в Портланд и убиха полицай насред улицата виж Дейвид Дорн има си и видео как кърви и го прескачат. Франция - мъртви и ранени при протести срещу Макрон 2018-та, Германия от това лято имаше убити и полицаи и цивилни от протестите срещу ковид. За Джордж Флойд протестите няма да коментирам. Тук разликата е че искат да свалят *** и вие червените предатели се палите лесно!

175

Анонимен

преди 2 години

ами и в BBC го пише (само че за двама обезглавени от ислямисти полицаи), в нигерийски, австралийски, швейцарски вестници. не знам португалски, иначе бих проверил и в бразилия какво пишат. ама вие си вярвайте на манипулациите

174

Анонимен

преди 2 години

Слобода за казашкиу народ Слобода за сите дорде Путинъ не се разкае и върне територю на татарти ваша мамка данаеба аз миризлиа на кой читя твя нящо

173

черния

преди 2 години

Как е? Добре ли се справят сороските фашизирани ислямисти с открит бой с ВДВ?

172

11

преди 2 години

Брейййй, не знаех, че Съветският съюз е бил империя?! Значи Горбачов е бил император?! Докъде стигнахме с глупостите на Дойче Зеле.

171

Анонимен

преди 2 години

До До ето ви заглавиеЕдинственото добро управление е липсата на такова. Това важи и за политици, и за полицаи, и за всичко.

170

Анализатор

преди 2 години

САЩ или по-точно господарите им от еврейския елит си отмъщават заради полуостров Крим. Още другаря Ленин е изтеглил заем от САЩ в размер на 5 милиона долара срещу гаранция (ипотека) Крим. Заема не е бил погасен и сега тази територия се подготвя да бъде новия Израел. Путин му гори з_дника в момента точно заради това.Колкото до Казахстан - всичките бивши СССР републики са в орбитата на Русия и затова стандарта на живот е нисък, въпреки природните богатства.

169

Анонимен

преди 2 години

"че Казахстан е изкуствена държава" Путин кога ще разбере, че тези държави ги създаде СССР. Тъпите руснаци не разбраха, че комунизмът им навреди най-много на тях.

168

Ето ти заглавие..

преди 2 години

Сън и Мирър са пapцaли като нашите Пик и Шок. Нищо вярно няма в тях. Когато го напишат от BBC, тогава говори и ти...

167

До ето ви заглавие

преди 2 години

Тук всеки ден чета как някой иска да разстреляме политиците. Нали се сещаш, че ако го направим в медиите ще излезе като тероризъм, а всъщност е "писна ни да ни правят на maймyни и за да се спре с ограбването приложихме стария ултиматум от 1200г - Като не щеш мира, на ти секира!" Може би ако полицията мине от страната на протестиращите няма да ги колят. А някой ще обясни ли защо ПУТИН праща руски войници в чужда държава да смачкват протестиращи? Това вече е ТЕРОРИЗЪМ!

166

Анонимен

преди 2 години

Мордор ще изпрати още ***

165

Анонимен

преди 2 години

дотук намерих 23 чуждестранни медии (западноевропейски), в които е описано обезглавяванията от ислямистите в казахстан. в 2 има и снимки на труповете. ама вие си твърдете, че никой не бил видял нищо. то и аз не съм виждал джо байдън на живо и по вашата логика, мога да твърдя, че такъв човек не съществува, нали?

164

Анонимен

преди 2 години

да бе..'хората' им писнало да живеят като скотове, затова скандираха алах акбар, завзеха полицейския участък, отнеха оръжията и обезглавиха няколко служители на реда. всички нормални протестиращи правят така по света :)