49

Анонимен

преди 2 години

Абе направо тайно обсъждайте темите и отнемайте възможностите и правата, пък ще се намерим и ще си сближим позициите.

48

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да си толерантен и да говориш за човешки права когато не се чувстваш застрашен и си с пълен стомах, на топло и със сигурна работа. В ситуации на криза се вижда кои хора истински вярват в човешките права и кои са нагаждачи. Този индивид Маджаров е пресен пример за такъв ***. Ако го бяха питали през 2015та за мнение щеше да застане за всички права и да твърди, че който не е с него е фашист, нацист и иска да изяде бабите и децата. Сега го е страх да не настине и всякакъв морал умря!

47

аз

преди 2 години

Преди една година - "Всички трябва да се ваксинират с две дози за да не им искат тестове по границите.". От днес - "Всички пристигащи в страната - трябва да имат зелен сертифика (в няко държави това значи 3 дози) + антигенен тест от последните 72 часа". Прогноза - след година ще се искат поне 5 дози + преболедувал + PCR

46

Анонимен

преди 2 години

Да се отнемат права? Тогава това докторче да го вкараме в затвора, за да избегнем евентуално престъпление от него? Как му звучи? Ако му звучи добре - да влиза в затвора до живот.

45

Мда

преди 2 години

В какъв алкохолен делириум и от позицията на какъв изцвъкахте такова дълбокоумно изказване, неуважаеми докторе? Да не би да сте решил да пренаписвате конституцията?"Огромна маса от хората вече имат подсъзнателно безпокойство" ... ми не точно, на огромна маса от българите им писна!А аз с огромна радост ще се лиша от правото и задължението си да издържам многочислените виолетови ***, както и разни дерибеи на клатик*рни държавни позиции!

44

Анонимен

преди 2 години

Освен че тоя лъже-доктор трябва да бъде запрян за най-тежки престъпления към държавата и народа й, подстрекаващ към геноцид и фашизъм, това трябва да последва и медиите, които му дават изява. Това са крайни изказвания, престъпни сами по себе си. Ударихте ново дъно с тоя.

43

555

преди 2 години

Веднага да се самосезират органите и този да бъде привикан да дава показания! Как ще ми отнемеш свободата, бе прасе грозно, след като тя ми е дадена изконно. Живеем в свободна държава, ама тоя май милее за соц-а.

42

Алоуууу

преди 2 години

Прокуратуратаааа, нещо да направите за заплатите, които получавате??? Нещо да се самосезирате, а?

41

АнонимеН

преди 2 години

ХОРАТА НА ЗЕМЯТА ИМАТ ТВЪРДЕ МНОГО ПРАВА! ВРЕМЕ Е ЗА СВЕТОВЕН ВАКСА ВОЕНЕН РЕЖИМ!

40

Акъл имаш ли ?

преди 2 години

"Колебащите се хора трябва да бъдат привлечени към имунизацията"Няма вече колебаещи всички здраво мислещи хора разбраха за каква измама става въпросЗАТОВА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СИ ЕКСПЕРИМЕНТИРА СЪС ЗДРАВЕТО

39

Любо питен

преди 2 години

Аха. И как е другото име на отнемането на права?

38

До време за действие

преди 2 години

И язе. така мислим.Задължителна ваксинация в големите градове, та да се поразредят, че то вече въздух не остана с дишане.Дай пример, бъди първи пред скотобойната, ако трябва набий някой, дето не си отстъпва мястото и си запази час за след 2-3 месеца за н.айста бустерица.

37

Анонимен

преди 2 години

Предлаганото се приложи в Западните страни и положението е меко казано пълен провал. Както твърдях и преди, но вече е очеизвадно, отнемането на права е цел, а не - средство.

36

Анонимен

преди 2 години

Това подстрекава към конституционни нарушения, геиноцид и неонацизъм. Кога ще се задейства поркуратурата да го прибере? Съвсем изнагляха ковид платените тр ол ове на фармамафията. Не случайно в Европа се стига всеки ден до бой. Грузия за вас, господинчо!

35

Анонимен

преди 2 години

Съд и за медиите, които му дават трибуна.

34

Господ Бог

преди 2 години

Понякога си мисля, че някои хора трябва да бъдат лишени от нещо, което им дадено напълно незаслужено, явно и аз правя грешки! Този НЕчовек с античовешки разбирания ще го лиша от неприятния му, но все пак наподобяващ на човек образ и ще го превърна в безграбначен нищо! От такива човечеството няма нужда!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Тези зловредни индивиди, които зоват за отнемане на права-веднага в затвора, без съд и присъда. Само заради отровните им слова. Кой ви позволи да се разпореждате с живота на граждани, които спазват всички закони и допринасят за това тази нещастна държава да съществува все още? Кой е тоя, че вече се прави на законодател? Иззел е функциите на парламента?

32

Анонимен

преди 2 години

Съд за Маджаров.

31

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах - какъв "доктор" е тоя? И кой му дава право да пледира за нарушения на Конституцията и правата на гражданите? Кога прокуратурата ще почне да си заработва парите и да прибира подобни индивиди?

30

Joro

преди 2 години

Промяна ще има, когато изчезнете всички вие "лекари"-прасета и хрантутници.