95

Яко Цирк!

преди 2 години

Е нали в Италия се ваксинираха и пак 180 000 хил. заразени.Нали зелевият сертификат помагаше?Нали 70 % Ваксинирани и се връщаме към нормалното?Тия тотално се побъркаха!

94

Анонимен

преди 2 години

Тази пак ли са я пуснали на свобода? Да си я прибират обратно, а не да я водят по телевизионните студиа!

93

Анонимен

преди 2 години

Нови 157 жертви . Още един самолет хора се разби. Жертви на антиваксърската пропаганда.

92

Анонимен

преди 2 години

Колко невежество и незнание И В ОБЛСТА НА ФИЗИКАТА!!Хората които пишат тук масово и които са си ПОЗВОЛИЛИ ДА СЛОЖАТ - НА ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА ПРОСТО МЕ КАРАТ ДА СЕ УСМИХНА! Хора, вие имате много да учите да плащате да се развивате духовно. АЗ СЪМ ЧОВЕК МОМИЧЕ ВИСШИСТ ЛИЧНОСТ КОЯТО Е НИВА НАД ВАС В ДУХОВНОТО СИ РАЗВИТИЕ. НЕ ВИ виждам колко има да страдате от собствената си простотия незнание ДУХОВНА БЕДНОСТ.ПОМОЛЕТЕ СЕ НА БОГ ЗА ДУШИТЕ ВИ. Но по - добре на Бил Гейтс той ви обича ! ..

91

Идеалист

преди 2 години

Професор Христова, ваксините, които ни предлагате вече нямат никаква ефективност, защото мутациите в атакувания спайк белтък станаха достатъчно много и колкото и дози да препоръчвате, ефект няма да има. Ако държавата беше подкрепила със средства българските учени и институти, вече щяхме да имаме класическа ваксина като Турция. Американците получиха много пари за една грешна концепция за ваксина към един млад вирус. Тези ваксини вече са в историята! Колкото комисиони сте взели, толкова...

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Аз питах за статистика, не за вестникарски небивалици.

89

Наминаващ

преди 2 години

Статистиката на ковид портала излезе , утре витанката ще онанира публично по всички телевизии, радка ще нададе вой за инжектиране, министър председателя ще заключи дълбокомислено няма как ще ви инжектирам всички

88

Анонимен

преди 2 години

Всички тези президенти политици хора които на КОЛЕДА говорят за БОГ ядат празнуват а участват в този Ковид план измама са ЛИЦЕМЕРИ! БОГ Е ЛЮБОВ И СВОБОДА ! ВИЕ ОТНЕМАТЕ СВОБОДАТА НА ЧОВЕКА ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ В БОГ ! НЕ ВЪРШИТЕ ДЕЛОТО НА ИСУС ! Служите на Дявола. А празнувате раждането на СИНЪТ БОЖИ! Вирус Ваксина Болест не произлиза от ИСУС И ЛЮБОВТА

87

от кой

преди 2 години

Реплика от новия филм мортал комбат "ледът е обгорил раните му" , същата работа и тук

86

Анонимен

преди 2 години

НЕДОУМЯВАМ, как хората, президенти, премиери, политици и други по време на КОЛЕДА говорят за БОГ ! А в същото време ходят с маски, да не сте КРАЛЯ НА ПОПА НАЙ -ВЕЛИКИЯ ПЕВЕЦ ТАНЦЬОР И АРТИСТ СТЪПВАЛ НА ЗЕМЯТА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ,че да ходите с маска- само на него му отива маска. Ако някой си мисли ,че маска ще го спаси от вирус какъвто ще да е ,се лъже, той е в голяма грешка.Само силната ви имунна с-*** е тази, която може да се справи с всяко състояние болест и ПРАВИЛНА МИСЪЛ.

85

Анонимен

преди 2 години

за 95 - източник за внезапно починали към 100 души средно дневно над очакваното през ноември 2021 и 2994 общо за месец - статия в elrazon. es oт 6 дек 2021 за изследванията на. Rafael Cascon Porres : el exceso de mortalidad en España que desconcierta a los expertos . в превод на български я има статията в thebulgarian times под заглавие испания отчита бум на внезапна смърт по неизвестни причини. И понеже починалите дори не стигат до спешна помощ и болница, не натоварват НЕздравната система.

84

Анонимен

преди 2 години

Някой си иска да ми каже колко му пука за мен за теб за вас за човечеството от някакъв вирус че такъв зор за ваксиниране какво ли не се предлага - търговия .Забраняват ограничават а пък в същото време дават за да се ваксинираш пари .. ЗАЩО? ЗАЩОТО НЯКОИ ИМАТ ИНТЕРЕС Г ОТ ТОВА ТАКЪВ Е ПЛАНА ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА НЕ ИСКАТ ВИЕ Д АЖИВЕЕТЕ В МИР И ЛЮБОВ КАКЪВТО Е БОЖИЯ ПЛАН! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ЩЕ Е КЪСНО СВЕТЪТ Е НА РЪБА. ХОРАТА НЕ ВЪРВЯТ ПО БОЖИ ПЪТ !

83

ВБЗ

преди 2 години

Моят апел към хората е да се ваксинират- заставаш ли зад думите си?

82

Анонимен

преди 2 години

Разбирам хората които нямат знания в областа на духовното езотериката не знаят и не помнят защо са тук на Земята и на кого трябав да служат на БОГ и ближния смисълът на съществуането ви като ДУШИ НА ЗЕМЯТА ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ ТЕЛА Е ЛЮБОВТА И ДА ОБИЧАТЕ! Хората обаче не мислят вярват на това което им се казва и показва. Когато ви внушават страх члез думата ковид вашите тела тряптят на ниски вибрации енергията ви се замърсява и лесно привлича болести вие вече сте кодирани управляват ви.

81

Анонимен

преди 2 години

"Всеки трябва да мисли, че човекът отсреща може да е заразен", уточни директорът на НЦЗПБ." ------------------ Комюнике по време на Третия райх: "Всеки трябва да мисли, че човекът отсреща може да е шпионин или враг".

80

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде отвсякъде се говори от медии за ковид измамата понеже така им се нарежда и те са част от този план заедно с останалите. Смеят ви се докато ви убиват телата с ваксини /а кой уби Фреди Меркюри а ? с рекламна цел с ваксина а пред света се казва друго/ Всичко се записва във ВСЛЕНАТА вашите мисли чувства емоции думи постъпки и се връща ТОВА Е ЗАКОН! НЕ БОГ ! А ВИЕ НОСИТЕ ВИНА ЗА ВСИЧК ОКОЕТ ОВИ СЕ СЛУЧАВ В ЖИВОТА КОЙТО ПРЕД ИДА СЛЕЗЕТЕ НА ЗЕМЯТА СТЕ СИ ИЗБРАЛИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КАРМАТА СИ

79

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЦИ! УБИЙЦИ! КОВИД ПАНДЕМИЯ НЯМА! ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА НА ГОЛЕМИЯТ ВИРУС Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЯЛИДА СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! БОГ АКО ИСКА МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ СВЕТЪТ С ЕДИН КОМАР! БОГ ОБИЧА ЗЕМЯТА И ХОРАТА И ИМ ПРАТИ СВОЯ ЕДИНСТВЕН СИН! ОТТОГАВА ДОСЕГА ВИЖДАМ ,НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО. ИМА И ЮДА И ТОМА НЕВЕРНИ!ИСУС И СЕГА РАБОТИ НА ЗЕМЯТА НО НЯМА ДА ГО ВИДИТЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО ЗАЩОТО АКО СЛЕЗЕ ВПЛЪТ ПАК ЩЕ БЪДЕ РАЗПЪНАТ - казва Дънов!

78

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинираме ..така ли да направим ха ха!. Вие всички които сте съучастници срещу това престъпление с-у човечеството престъпленията с-у планетата Земя Спин измамата химиотерапия измамата и всичко създадено от фармация сзо накоито не им пука за вас хората а едиствената им цел е да и направят болни физически психически да печелят от вас като ви държат под контрол и ми лъжат с болести и вируси и ваксини. Колко *** трябва да си немислещ и слабо еволюирал за да си убиеш тялото! Ще платите.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Може да потърсиш съветите на Dr. Peter McCullough за гаргара и назален спрей. Подкрепени от 9 клинични проучвания, лесни да се направят вкъщи, намаляват вирусния товар точно когато вирусът се репликира най-много в носа и устната кухина.

76

Анонимен

преди 2 години

При такива като тая секса отдавна е мираж, и ни ваксина помага, ни бустер