38

Анонимен

преди 2 години

Поп Кръстю на прехода!

37

Анонимен

преди 2 години

Киро му е казал:''Другарю Костов,вече подкупи не приемаме!Ние сме от Промяната и старите номера не вървят''

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "Качество 0 ,унищожител на предприятия и заводи" Предприятия и заводи, които работеха на загуба и постоянно вкарваха страната в нови кризи. Тия, които сме живяли през соца знаем какво "произвеждаха". Стандартно 30% от продукцията беше брак, а самата продукция беше морално остаряла. Перлата на Комунистическата индурстрия - Кремиковци НИКОГА не е бил на печалба. За сметка на това тровеше постоянно цяла София.

35

Анонимен

преди 2 години

Мръсен ***... ал в едно нормална държава щеше да гниеш в затвора никой нямаше да чуе за теб

34

Геноцид

преди 2 години

Военният Президент да каже защо се изтезават Българи с електромагнитни вълни (електронно СРС)с години наред!?Плевнелиев също мълчеше, защо!?

33

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Здравеопазването било в криза....А бе мая.ъ.р.темнокжuй ,назначен от КГБ,та не беше ли ти,заедно с евреите Луджев,Филип Димитров,Леа Коен,Едвин Сугарев,Георги Спасов,Надежда Михаилова и прочее,които съсипахте Здравната система в България? Кво се кикериш с някаква северно-африкански тип правота? Къде ти е кльохавата демокрация бе,екстерминатор на Българският народ? Вън от Майка България , темнокожий кремълски вампир!

32

Анонимен

преди 2 години

Търгашите на ел. енергия са ваши. "Кризата се овладява чрез закриване и преструктуриране на цели части на системата" ???? Костов, да не говориш за национализация??? Кога стана комунист? Обаче няма лошо, едно връщане назад, че продължването на промяната си е ... мама ..

31

Геноцид

преди 2 години

Военният Президент да каже защо се изтезават Българи с електромагнитни вълни (електронно СРС)с години наред!?

30

Анонимен

преди 2 години

По времето на Костов не се радвахме на благосъстояние. Най-добре беше при Борисов. Той се оказа и пророк. Каза: " Тези няма да се справят". Позна. От май месец виждаме, че нищо не върви. А уж бяха по-добрите.

29

Анонимен

преди 2 години

Качество 0 ,унищожител на предприятия и заводи.Типин мен от ...........

28

Анонимен

преди 2 години

Щом и този ги отсвири смятай... Подмяната нещо греда...

27

Анонимен

преди 2 години

89-а година дребните комунисти бяха лишени от привилегии, 97-а година Костов лиши и средните комунисти от привилегии. Затова е големия вой, свикнали да им се дава им спряха кранчето и през 2022 продължават да вият. За жалост останаха големите комунисти, които станаха милионери и вече са почти недосегаеми. Все пак Костов свърши много!

26

Анонимен

преди 2 години

Бедния българин инстинктивно плюе по всяка българска историческа фигура от времето, по което е живял - така се уверява, че не той самия, а някой друг му е виновен за положението, в което се намира. Костов е един от най-добрите ни политици, с ФУНДАМЕНТАЛНИ заслуги за поне малкото демокрация, на която се радвахме доскоро и за озсдравяването на икономмиката ни от посткомунистическата епоха. Той е еквивалента на Тачър.

25

Анонимен

преди 2 години

Другарят Мавър пак се изказва неподготвен.Не му тръгват далаверите с новите затова мрънка.

24

Анонимен

преди 2 години

кокорчо да си води записки на всяка дума, която казва този човек!

23

Анонимен

преди 2 години

Гаргамеееел,нали твоите от ДБ са във властта бе какви ги дрънкаш сега пак?Ти нали се уяде навремето и си трайкаше,кой те извади пак от нафталина?Макар и сив кардинал пак си политически труп.

22

Анонимен

преди 2 години

Кризата , която ти създаде от алчност r u дебuлноcm , красавецо , е всеобхватна и тя скоро няма да бъде решена ! Такова голямо лаuно uзака навремето , че не е ясно кога че бъде изчистено !

21

Анонимен

преди 2 години

Корупцията вече е нулева! Цените са без значение за нас, богатите комунисти :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Има интересни клипове с Костов в ютубата. Може да е направил престъпления, но е доста умен и е интересен за слушане. Не е *** като тиквун, дето едно смислено изречение не може да състави.

19

Анонимен

преди 2 години

Провален политик от прехода. Слаб си Костов много слаб