33

Анонимен

преди 2 години

Бедна страна, ниска класа, липса на сериозни бизнес сектори, не може въобще да говорим за сериозен бизнес с високо добавена себестойност. И НА КАКВО ОТГОРЕ ЦЕНИТЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО СЕ ВДИГНАХА? И ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ СА ВИСОКИ? Абсолютен балон. В София небостъргачи, строителни площадки открили, строят. ТО НЯМА ХОРА В СОФИЯ ВЕЧЕ.

32

Решението:

преди 2 години

Данък "празно жилище" - хем хазната ще се напълни, хем истински нуждащите се от собствено жилище за живеене най-накрая ще могат да си позволят. Ама трябват топки за да се прокара такъв проектозакон.

31

Пепи

преди 2 години

Жк Гоце Делчев е яко празен . Разходете се вечерта и вижте колко лампи светят . Всичко това са апартаменти на пенсионери или празни . Чакащи да им скочи цената . София е нараснала сравнително малко като население , ама като апартаменти яко . Тъй че наистина може да има балон . Ако всичките тези имоти дето пустеят в момента се пуснат за продан ....мали .. ше има по 50 000 евро 120 квадрата апартаменти в софия .

30

българин

преди 2 години

Ха-ха-ха-а-а-я,много се т.ъпи българите.Има само една опция за формиране на цената-търсене и предлагане.Ние се топим,ставаме все по-малко.Чужденците не искат да чуят за нас/дори и арабелите минават транзит/.Ставаме още по-бедни.Кое да формира по-висока цена?Бръщолевенията на измамниците,наричащи се брокери/това не е професия/.Всички знаем какви са цените на строителните материали.Те не могат да формират увеличение с 50 иповече проценти.Но докато има балъци,ще има увеличение цени на имотите.

29

Няма страшно!

преди 2 години

Спасението е дом на колела, втора ръка!

28

След 32 годишен

преди 2 години

крадлив преход, българите живеят като в бункери в жилищата си. И още по-лошо идва!

27

Анонимен

преди 2 години

Якото ще дойде, когато и инфраструктурата излети на висока ценова орбита. Следващите ремонти на водопроводи, тротоари и пътища ще са на едни много атрактивни цени. Няма как и данъците за имот да не скочат в София. Масовият аграр обаче е сбъднал мечтата си да има апартамент, задължително да има куче, че да не няма спокойствие и хигиена наоколо и да се надява да продаде тази идилия някой ден на много висока цена.

26

Проф.Петров-Илинойс,

преди 2 години

Поредната поръчкова статийка-пасквил,измислен от изгладнелите брокерчета..Банките са набълбукани от ипотекирани имоти,вноските са спряли да ги внасят...Колапсът иде с космическа скорост..В Мал.Долина фирма БУЛСТРОЙ (същата,чийто собственик изтеглил 60 млн в чували за Хемус) вдига цял комплекс ...за шарани,перат якооо,балъци бол-купуват на зелено,в София 200 000 празни апартаменти-кутийки,а в Китай-цели призрачни градове,Лемън Брадърс -ряпа да ядат...Наемите паднаха вече с 30℅, скоро..и цените !!

25

Анонимен

преди 2 години

На пазара предстоят да излезнат много хубави имоти в затворени комплекси. Ние взехме ноември месец на зелено и почти не бяха останали непродадени. Търсенето е огромно.

24

Другаря Плевнелиев

преди 2 години

каза ясно, че трябва да излезем на квартири.

23

Чобан

преди 2 години

Ами тез дето са платили за зелено да изтраят още няколко месеца да поникне тревата и ще почнат масово пасане на зелено!

22

Анонимен

преди 2 години

Купувайте, че брокерите трябва да ядат. Проявете малко алтруизъм.

21

Алооу шопи тарикати!

преди 2 години

Вътрешна миграция се казва преселението към София! Иначе новософиянците се пазарят като евреи за цена нощувка лятото. Кой знае в какви мазета живеят там...

20

Анонимен

преди 2 години

Както гледам 23, ти от личен опит говориш.

19

морски

преди 2 години

Има сглобяеми къщи, дори двуетажни. За руснаците е късно, нямат продаване некачествените им апартаменти.

18

Анонимен

преди 2 години

Много сеяндурчета дойдоха да стават гражданье и теглиха кредити и сега при тази инфлация с ниските си доходи гладуват а децата им мизеруват. Най лошото е че са си продал имотите на село и сега са в безтегловно състояние. Нито селяни нито граждани. Банките ще им вземат жилищата и ще трябва да се самообесят някъде под някй мост.

17

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА КОГАТО БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА И НЕЙНИТЕ БУСТЕРИ ПОЧВАТ ДА ПОКАЗВАТ ИСТИНСКОТО СИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЩЕ ИМА СЪКРАЩЕНИЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В 10-КИ ХИЛЯДИ!!! ПРЕДЛАГАНЕТО ЩЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМО, ЧЕ ИМОТИТЕ ЩЕ ПАДНАТ С 10-20 % И ТОВА ЩЕ Е САМО НАЧАЛОТО ! ТЕРОР ПАНДЕМИЯТА И ВАКСИНИРАНЕТО ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАТ! ДОСЕГА БЕШЕ САМО ЗАГРЯВКА!

16

Анонимен

преди 2 години

Покупката на жилище от булгараш е по-скоро надлъгване и риск за купувача. С право пишат хората да се внимава много когато се купува имот.

15

Анонимен

преди 2 години

По-добре роб в чужбина за 2000 евро месечно вместо за 300 в България.

14

При съседи ПСИХАРИ

преди 2 години

имота е непродаваем.