220

Анонимен

преди 2 години

елате да видите цените на топлината в Германия, после ще си говорим

219

Професионалист

преди 2 години

Увеличават всичко,вече в пъти,а замразиха минималната заплата до 31.03. Всички си траем, а синдикатите къде са? Това е прецедент в новата история на страната.Уж увеличават пенсиите, а пишат,че на тези,на които им е преизчислена и стане по-ниска ще вземат по- благоприятната.Какво е това "увеличение "?

218

КАК, Е.. КАК Е.....

преди 2 години

Как е У ПАНЕЛКАТА, БЕ...... ПО-ТОПЛО ЛИ ВИ Е СЕГА С 300-лв. НаМЕСЕЦ ЗА ПАРНО...... ХАХАХААА... ЧУДЕСНА, ПРОМЯНА, БЕ..... НАЛИ??!!!!..... ЕЙЙЙЙ..... КОЙ КАТО ВАС Е СЕГА..... А...????

217

Вълнара

преди 2 години

Слагайте вълнени гaщи! Еко-топлина!

216

Реалист

преди 2 години

На запад газта го намалиха три пъти,а в Абсурдистан го увеличават,докога така?

215

Пачки по стотачки

преди 2 години

Евала промянката.....дойде живот след провала на Баце и цялата евтиния по негово време...Искам Кирцата да води стадото форевър

214

Хохохоооо...

преди 2 години

АЙДЕ, ПАК "РОТ ФРОНТ", С юмручетата... ХАХАХААА.... РУНДЬОи КОРНИ, чудесно ВИ изработиха...ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА БЕ.... ХАХАХААА...

213

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

КАК Е "ПРОМЯНАТА", БЕ..... КАТО се разплатите за, тока, парното и ЖСМ-а, ШЕ ВИ ОСТАНАТ ЛИ ПАРИ ЗА ПЪТ ЗА СЕЛО...... ЩОТО там и стените на колибата помагат..... ХАХАХААА...???

212

Анонимен

преди 2 години

С какво отопляващите се на газ са по-различни от другите? Защо няма мораториум и за тях? Нали щяха да мислят за всички българи.

211

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ДА СА СЪЩИТЕ НО В ЕВРО И ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ НЯКАК С ТЕЗИ ЦЕНИ. А ТЕ НИ ГИ ВДИГНАХА СЪС 60 ЛВ?

210

Анонимен

преди 2 години

Живея в Германия и увеличаване на газта няма. Не знам как са успели да го постигнат.

209

Маргарет Тачър

преди 2 години

При комунизма всичко е наред, ... докато свършат парите ! (изкарани от предходните правителства)

208

Продължаваме лъжите

преди 2 години

Това българина си е жив мазохист и си умира от кеф да го лъжат и пускат по пързалката. Първо за мантрата за "високата цена в момента на световните пазари". Да наистина имаше увеличение близо два пъти през месеците август и септември и пика беше на 5.10.2021г.- 6400 $ за 10 топлинни единици на Лондонската борса. След едномесечни колебания в нивата 5000-6000, последва спад и сега е около 3700. Т.е. спрямо лятото повишението е около 30% с низходящ тренд. Това е истината ! Всеки да си прави изводите

207

????

преди 2 години

При капитализма няма братска дружба......има само пари и интереси.......Русия си е типично капиталистическа държава и няма нищо общо със СССР!!!Кога ще го разберете??Добро утро, селяни прости!!!

206

До опетков

преди 2 години

Който държи кранчето за газта, той определя условията!!!Путин си е добър президент на руснаците.............той не е длъжен да пуска гювеч на БГ-политици, които не се спряха да плюят Русия!!!

205

Анонимен

преди 2 години

Евроинтеграцията е това............като искате газ, ще плащате колкото плащат франсета и германци и другите държави в ЕС...........нищо, че заплатите им са 10 или 20 пъти по-високи!!!

204

Анонимен

преди 2 години

Няма за какво да ревете................нали искате капитализъм и пазарна икономика???

203

До опетков

преди 2 години

Путин не е длъжен да ни продава евтина газ............той си гледа руските интереси...........освен това България вече е от другата страна на барикадата.........член на НАТО с агресивна антируска политика от президенти като Плевнелиев!!Това че България не може да договори изгодни цени................така е, с некадърни министри на енергетиката - счетоводителки като Теменужка Петкова.............за това Путин няма вина!!!

202

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

300 ЛВ. ТОПЛО, ТОК, ВОДА, ТЕЛЕВИЗИЯ, ТЕЛЕФОНИ, СТАНА 500 ЛБ. НА МЕСЕЦ? А ХРАНАТА СЪЩО СКЪПА? С ТЕЗИ ВИСОКИ ПЕНСИИ НАПРАВО ДА СЕ ЧУДИШ КАК ЩЕ ГИ ПОХАРЧИШ? НЕЩО ПРОМЯНАТА ЗАПОЧНА ДА НЕ МИ ХАРЕСВА!

201

един

преди 2 години

ЧНГ от "братската" ви Русия!!!