172

Ггййййй

преди 2 години

Маските от по голямата част от народа не се носят правилно затова няма полза от тях Маските ни спират кислорода действайте по премахването им

171

ВОДКА , ЛИ..??!

преди 2 години

АЗ , "РАКИЯ---ОТ ПЕТРОЛ" , НЕ ПИЯ....ТУКА ПИЕМЕ САМО "ГРОЗДАНА" .....ЩОТО СМЕ БЪЛГАРЕ...

170

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме и грам за тоя ЕС. Нищо добро не виждам, всеки влязъл там е затънал до .... Дупе да ни е яко... А на тия които ни продават, по-добре да мълча че ..

169

Анонимен

преди 2 години

До 204: И каква ти алтернативата на ЕС? Свръхдържава била, е, им какво му е лошото да сме част. Или по-добре задунайска губерния и пореден пипн мужик да ти стъпва на врата, с ти да му ръкопляскаш, че газта му била евтинка.

168

Дфгххх

преди 2 години

Ако искаш да запазиш хората в България започни да увеличаваш минималната заплата и пенсия по често с по голям процент иначе може да се хлъзнеш и да паднеш от власт Не правете увеличения на пенсиите и заплатата минималната само когато има недоволство от народа направете план на колко месеца с какъв процент ще ги увеличавате действайте

167

БОКО :

преди 2 години

МАЛЕ , ПА ХУБАВА "ПРОМЕНИ " ВИ ЧАКАТ.....ХА,ХА,ХААААААА...ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!

166

Анонимен

преди 2 години

Долу руската водка да живее българската ракия.

165

за ЕС

преди 2 години

ЕС е един голям експеримент и масонски проект.................но няма да трае вечно..............дано доживеем разпадането му..............ако съм жив да го доживея, ще го полея с хубава българска ракия и шопска салата или с руска водка и сельодка..........хаха!!!

164

До Ха-ха

преди 2 години

Навални е предател и западен агент.............мястото му е в затвора или в Сибир(при белите мечки)..............а тия глупости за Новичока може да ги говориш на баба си!!Путин може да не е най-големия демократ ,но не е и диктатор, той е много добър президент и добре управлява Русия...........Русия си остава една от великите сили!!!Крим е руски, свикна ли???

163

АЙДЕ НА ПРОМЯНАТАААА

преди 2 години

...КАКТО ВЪРВИ , ШЕ СМЕНЯМЕ И ТИЯ , ГДЕТО "ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОМЯНАТА"....ХА,ХА,ХААААА....БИЛЕТА ВЕЧЕ ИМ СТЪРЧИ ОТ ДЖОБА...!

162

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми е неприятно да го кажа...............България без ЕС е загинала!!!!

161

Ха-ха

преди 2 години

ЕС бил "империя"? Рушошвестърите верно откачиха! Друго си е "демократа Путин! Там не бият, а направо те застигат с Новичок! Друго си е и Навални...личният затворник на Путин!

160

за ЕС

преди 2 години

ЕС е империя или свръхдържава..............не е въпроса как ще го определим, а каква е същността...............а тя е следната:Бедните държави(като България) слушат богатите(Франция и Германия)............парите ще се печатат от едно място.......ЕЦБ............националните държави стават все по-слаби..........това е една стъпка от масонския проект "Нов световен ред"!!!

159

До 198

преди 2 години

ЕС е империя от нов тип.............маскирана зад маската на демокрацията...............центровете на империята са Берлин, Париж и Брюксел...........България е като провинция(или периферия)...........от София не зависи нищо, затова няма смисъл да се протестира в София за каквото и да било!!!

158

Анонимен

преди 2 години

Само в ЕС имаме що годе добро бъдеще и това го знае всеки нормален човек (байганьовци, динковци, байрактари, шкембевоеводи, белозлатки, триморци, орбанчета, путинофили - не го стигат). И къде иначе ще сме като и исторически и географски и нравствено принадлежим на Европа. (а не на Евразия). Сърбали сме руския ботуш и турския ятаган , но мнго мазохисти пак натам ги дърпа: диктатура, силови структури и военщина има само в тауираните остригани тикви.

157

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тро*лчо е велик! Каква е тази досада да плюеш по ЕС , сам вярваш ли си, или просто припечелваш някоя друга копейка? ЕС е най-хубавото което можеше да се случи на България! Когато видя хиляди мигранти, от Германия, Белгия или Нидерландия... да емигрират в безбрежните сибирски полета, тогава някой ще ти се върже! А засега, само се носи гнусната смрад на ...рубли!

156

До 192 за ЕС

преди 2 години

Това е илюзия...............няма как България да излезе от ЕС............България не е Англия, да е имала колонии и да е велика сила, нито Швейцария(с банките).............трябва да се примирим с ЕС...............не е идеален ЕС.........ясно е, но извън ЕС.........България ще загине!!Трябва да се избира по-малкото зло!!!

155

Анонимен

преди 2 години

ЕС се надгражда, като си увеличават заплатите с около 200 евро на година, ние също имаме активна роля за това, помагаме им, като им робуваме. Но не помагаме на себе си и нашите заплати.

154

КИРО ПРОСТОТО

преди 2 години

КИРО ПРОСТОТО ПАК СЕ ИЗЦЕПИ !!! БИЛЕТА МУ ЗА КАНАДА СТЪРЧИ ОТ ДЖОБА !!!

153

Тйииуъ

преди 2 години

Премиера кирил Петков трябва да маха зеленият сертификат още на 5 януари защото не може за хляб да влизам без зелен сертификат а ако трябва да си купя например крушка или някаква техника там да ми трябва зелен сертификат това е нагло и не е нормално затова действайте по премахването на зеленият сертификат още на 5 януари 2022