78

Българин

преди 2 години

Долу ГЕРБ! Оставка!

77

Наблюдател

преди 2 години

До ВасилевВ България средният човек е като Киро Брейка или Васко Далаверата. Необразован, от всичко разбира, може да анализира и дава акъл. Такива са направили Копейкин бог. Тъжна картинка. Щеше да е по-добре да си бяхме останали част от Турция. Сега щяхме да имама и икономика и свобода на религии и писменост защото мюсюлманите са толерантни.

76

Асан

преди 2 години

У Кауфланд има хапчета бацилуси на Киро - пише вземете 2 на ден х 3лв =6лв . Народа 200 лв. само за манджа не дава :)))

75

Трак

преди 2 години

Почвайте са работите ударно за европейски доходи и стига сте се правили на ударени. Няма как българина да плаща европейски цени за стоки услуги и данъци а в същото време да има африкански заплати от рода на 1000-1200 лв. Това е геноцид

74

нищо и половина

преди 2 години

Увеличението на пенсиите на едни е за сметка на други от първа и втора категория,които изобщо не са малко и няма да получат нищо.Това означава,че остават на практика с по-нисък доход в галопиращата инфлация.Както е тръгнало скоро чистачката ще получи пенсия колкото лекаря.С тока служебното правителство проспа увеличението с некадърен министър и сега всички плащаме.Сега като гледам пак нищо не става.РАЗНИ величия минават границата ,дори и хванати с крадени коли.промяна сър!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77Бойко ме излъга да гласувам през 2009 г., след това видях какво представлява, но за мен нема значение кой от коя партия е, за мен има значение, дали ще се движим напред, или ще направим обичайните 2 крачки назад :)) Дразни ме това, че си измиват ръцете с пандемийката за да замазват очите на хората, вместо да вдигнат малко стандарта на хорицата в БГ :))

72

Анонимен

преди 2 години

След един час шахматна борба между премиера Борисов и световната вицешампионка по шах - 10-годишната Виктория Радева, играта завърши на 64-тия ход с реми. Какво иновативно си направил, че чак се ухилил като зелка? Дори децата ти са канадчета. Какво си дал за България? Лъжеш като продаваш имоти на данъчна оценка и переш пари с баща ти бай Петко. Назначи любовницата си като говорител. Хората да не пасат трева? Плагиатстваш. Напъни си мозъка да измислиш нещо ново! Топлата вода е открита.

71

Василев

преди 2 години

В Турция талантите сега създадоха ваксина против коронавируса и направиха първия турски самолетоносач, който изуми целя свят с техниката,с габаритите и модерността си!!!Защо в Турция талантливия човек може да се развива и държавата и народа печели, а в България не може???Защото в Турция има държава и държавна политика селяни прости, а ние сме една васална провинция!!!Никога няма да постигнем някакъв резултат в никоя област, защото нямаме държава и нямаме държавна политика!!!Агент Брамбишър!ЦРУ!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 На българите винаги им е виновен световния империализъм и четирите годишни времена!

69

Анонимен

преди 2 години

Артистът от Болшой театър Кирил Петков застанал пред Народен театър. Циркаджия!

68

До 83

преди 2 години

Като си некадърна да си оправиш нещата направо се измитай в англистан такива тука не ни трябват!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

2017 дойдох с дъщеря си в България и от частно английско училище я записах я частно българско. В последствие в 3 общини всички училища ми отказаха да запишат детето дистанционно, за да се приравни към българската система, защото "се мразели" частните с държавните училища - обрахме си крушите и обратно в чужбина. Няма оправия

66

Анонимен

преди 2 години

8-годишен победи премиера Борисов в партия шах. Цветан Стоянов се казва момчето. Случи се през 2018. Много се нервирам на Киро. Чак си глътнах граматиката като го видя. Такова меkеренце лъжливо ни натресе Радев по поръчка на Херо Мустафа или Черепа, че като фалират България ще ни дойде акъла що не бутнахме президенството.

65

Демократ

преди 2 години

Кирил, и демокрацията, и демокрацията да запазим, да запазим и демокрацията. Защото демокрацията е най-висшето благо което САЩ ни подариха, ние българите сме демократи и обичаме демокрацията. Ние българите никога не сме живяли толкова добре както през позледните 30 години демокрация, демокрацията е най-добрата система. Да запазим демокрацията в България.

64

Кокорчо

преди 2 години

Забравете постната пица, този път само коричка!

63

Анонимен

преди 2 години

8-годишен победи премиера Борисов в партия шах. Цветан Стоянов се казва момчето. Случи се през 2008. Тоя Киро копира Баце не само с мерките 60/40, с 1000 лева за докторите, с помощ за родителите на които децата учат онлайн, с парите за пенсионерите където Борисов измисли. Да покаже нещо нево Киро! Стига е копирал от тук - от там! Сва смешен. Радев отрки щам Шипка на вируса през 2020 на 3 март. Киро откри щам ОмикроМ онзи ден. Балъците свършиха. Никой не ти вярва, Кирчо Зленосертификатов.

62

Анонимен

преди 2 години

Киро ни загуби 2021, какви таланти, какви 5 лева! ОСТАВКА!

61

Анонимен

преди 2 години

Няма достатъчно за в плик и за крадене, "талантите" са много.

60

Анонимен

преди 2 години

Требва първо с тока да се заеме, щото без ток никой не може, ама на Кирчо първата му цел била пандемийката (обичайното извинение на политиците), сега търсил таланти......хахахахаха :))) Вкарай некоя голема мутра у пандизо, естествено по правилата, тоест съдебен процес, доказателства от следователите и т.н, тогава ще ти повярва народа, само дето приказваш празни приказки като Корнито, дето е направи министър на икономиката :)))

59

не талант

преди 2 години

кирчо , а ти ни убиваш надеждата че България може да е успешна .