287

Анонимен

преди 2 години

моето проучване показва че англичанките са дебели и грозни, а англичаните правят много безсмислени проучвания щото са им къси и тънки атрибутите.

286

Анонимен

преди 2 години

Щото той овчарския пай (който е шотландски) изобщо не прилича на мусаката, че даже и грах слагат в него....

285

А статия

преди 2 години

..за датското проучване, кога?: The study, was released on MedRXiv by a team of researchers in Denmark, shows that the experimental vaccines provide zero protection against Omicron beginning two months after vaccination . Researchers found that those who received the Pfizer vaccine were an astounding 76.5% more likely to have a breakthrough infection than their unvaccinated counterparts once 90 days had passed those who received Modernas were 39.3%"- Мусаката си е ОК! Затоплистите не са у ред

284

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да направят вреден за екологията и фасула. От тия партньори нищо убаво не е видела България.

283

вмро

преди 2 години

ще отглежда прасета...че те са си отгледали бая,като гледам шчембе въйводъ,че то май вече и за това не стават...а като ви обявят я луда крава ,я свинска чума баш тия чиновници ,така ще ви го забият

282

Анонимен

преди 2 години

Всъщност англичаните са направили голяма реклама на нашата мусака с тази класация, очаквам повишено търсене на българска мусака в световен мащаб.

281

бе вие

преди 2 години

толкова ли не разбрахте,че всичко,свързано с България,и най - вече българите са им вредни на тия там и се мъчат да го унищожат?

280

!!!!!

преди 2 години

Рязък скок на болните от COVID-19, близо 3500 за последните 24 часа

279

Дзъ

преди 2 години

А те да вземат да понамалят телешкото

278

Мусаката дава крила

преди 2 години

Избягвам мусаката защото е радиацйонна и по състав е близка до така наречените "мръсни бомби" тя е доказан врак на човечеството която дори не е от нашето измерение. Предлагам да се вземат спешни военни действия и да се обучат граждани като мобилни "отряди за борба против мусаката".

277

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Първата дума кога дойдат на блок масата англичаните еда кажат "МУЦАКА" Умират за нея и затова ги е страх да не измести техните бъламачи!

276

Анонимен

преди 2 години

Либе,растичните луна,тици са във вихъра на про,стотията си. Либе,растията е РАК за обществото и планетата, тумор който трябва да се изреже и изпепели!

275

Анонимен

преди 2 години

Либерастичните лунатици са във вихъра на про.,стотията си. Либерастията е РАК за общшеството и плалнетата, тумор който ТРЯБВА да се изреже!

274

Анонимен

преди 2 години

Либерастичните лунатици са във вихъра на про стотията си. Либерастията е РАК за планетата и обществото, тумор който ТРЯБВА да се изреже!

273

САМАРА от кладенеца

преди 2 години

Българската храна е вкусна, тия англичани ще изчезнат първо от ОМИКРОНА. Лично си говорих с него от другата страна на огледалото. Каза,, Идва края на света, първо май на англичаните".

272

честно

преди 2 години

Ей затова са в БРЕКСИТ. Големи познавачи по всичко, че им биха дузпата от Е.С. А като готвачи са възможно най-нескопосани.

271

Анонимен

преди 2 години

Толкова "велики" са англичаните, че нямат етнографски музей в столицата си! Това значи, че или нямат какво да покажат, или се срамуват от това, което имат! Крадци на история - откраднаха мраморните от гърците... и още колко грехове имат....

270

Duchess of Cringe

преди 2 години

Да си гледат пакистанците и да си траят.

269

Анонимен

преди 2 години

Дайте да съберем пари за британците с мозъчни увреждания.

268

Анонимен

преди 2 години

Британците са финни като бамбуци щот ядат малко, но вкусно.