41

отровна гад

преди 2 години

Да знаеш за извършено престъпление и да криеш данните от компетентната прокуратура, също е престъпление само по себе си! Ако Б. Рашков знае нещо е длъжен да го съобщи на прокуратурата по надлежния ред! В противен случай, като длъжностно лице Рашков също е престъпник!

40

Анонимен

преди 2 години

Никой умен и сериозен човек не би защитавал гербавите крадци,освен ако не е един от тях.Вижте ги по-долу и сами си направете изводите.

39

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е, първо имаше доказателства за незаконни подслушвания, после за канибализъм, после за куфари чували от Хемус и още бог знае какво ... време е да представи някакви доказателства иначе рискува за превърне МВР в редакция на жълт вестник ... първо ще го привика прокуратурата, после ще дойде ред и на Бай ставри, всяко нещо по реда си, все ще и дойде края и на радевата зима, няма да живеем цял живот в ледников период я ... !!!

38

Анонимен

преди 2 години

Какво лошо има Рашков да даде писмени обяснение къде са парите щом знае. Да ама не . Нищо не знае , а само пуска кьор фишеци. Другари-чалгари-харвардци това нищо няма да помогне на провала на правителството.

37

Рашков

преди 2 години

Разкажи на народа за взрива на Ахмед Доган на гарата далеч преди техния процес?

36

Анонимен

преди 2 години

Под статията пишат поне 9 гербави тррола :) Показателно :)

35

До 30

преди 2 години

Гербава под.лого,банките признаха , че тези пари са изтеглени по този начин и че са уведомили ДАНС(така е по закон),но от там не са реагирали.Че сте неуки,знаем,но поне се информирайте за някои неща,преди да пишете глупости.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Те не са глупави, а са трролове и се надяват ние да сме много глупави, но изненада за тях - никога не сме били :)

33

Бойко Дамаджаната

преди 2 години

Дамаджана, какво правим сега? хахаха

32

Анонимен

преди 2 години

ех ексерт, ескперт, експерт ли беше да го опише, разбуташ ли го ще ми.ри..ше... то тава е работата, че рашков, путин и радев НЕ СЕ СТРОИЛИ, но са взели парите

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Няма нищо за вярване, гербав - има свидетели, документи и прикриватура, която не отрича. Наистина трябва да си гербав тррол, та да "вярваш", че има нещо за вярване, когато фактите са безспорни :)

30

*/*

преди 2 години

Рашков гони ги до дупка бойковците,делянпеевските,и другите бандити.

29

Анонимен

преди 2 години

Все едно е да осъждаш имането на замъци в ЕС от благородниците там.А какво ще трябва да направи Борис Джонсън,според вас,заради притежанието на имоти от кралското семейство в О.К.или Франция,макар тя да е Република а не Кралстео.Да ги обяви за престъпници ли?Много сте глупави.

28

expert

преди 2 години

Според мене, прокуратурата и "справедливия " съд ще стигнат до крайно заключение че Рашков , Путин и Радев са строили магистралите и са откраднали парите!..

27

Анонимен

преди 2 години

Гербави крадци,вашето чудо тепърва започва.Ще си платите за всичко!За геноцида над българския народ,който оставихте най-беден и най-болен в ЕС.За това,че за 10 години 1,5 милиона млади хора напуснаха страната.Това няма да ви го простим!

26

Shark

преди 2 години

До Ива. Много ли ти е мъчно, че не сте вече на власт? Няма и да бъдете!

25

Анонимен

преди 2 години

Един средноинтелегентен човек не може да повярва, че 50-60 милиона са изтеглени от банка и в чували са носени нанякъде. Тези пари са над 1 тон тежина. Явно има *** хора , които вярват на всяка глупава пропаганда от др. Рашков . Рано или късно Рашков и Радев ще бъдат осъдени за нарушение на законите.

24

Анонимен

преди 2 години

До Ива 27 По0спокойно, гербав, че ще си докарате инфаркт :) Да го викат, щом не им стиска да извикат тези, които формалният получател на парите им посочи :) Така или иначе, каскетът ви си отива и тогава ще се разследва аферата "Хемус".

23

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с това имане на имоти.Това,че имаш имоти не значи нищо.Нито е престъпление,защото може да са придобити и по наследство.Държавата стимулира имането на имоти,заради това,че се плащат Такси и Данъци определени със закон и се подържат сградите.Стига имотите да са придобити на законно основание и да са платени всички данъци и такси.Съвсем друг е въпросът защо политици се сдобиват със средства,когато са във властта.Затова е необходимо да се постави ограничение на мандата на политиците до2.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина Рашков знаеше къде са парите досега да беше купил с тях 90-100 недвижими имота вместо да разиграва циркове.