103

Черния

преди 2 години

Тоя бай Шиле замества Кунчев ли по пропагандата

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Добри новини за неонацизма - вече е в действие.

101

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат ти дава права, едно от които е : право да заразяваш. И никой тук не може да ти каже. Хахха

100

Анонимен

преди 2 години

На какви научни данни се основава това изказване на бай шиле :) фандупкова тъй му казала :)

99

Токо Токов

преди 2 години

Всичките разновидности на ковид са здравословен проблем за малко хора, и голям административен проблем за останалото мнозинство. Фиксация и обсебеност, и страх на възрастните хора, които доминират в световния елит, дърпащ конците.

98

Дедо

преди 2 години

Е , то си хвана пътя тъз работа ! Тия с двете дози са вече у лево ( у историята ) ! Требе си трета игла ! А като се народът повечето с трета , че излезе Епсилонот и четвъртата игла нема заобикаляне ! Тъз работа си я вкараха у коловозот и требе само да наливат бензинец .

97

Анонимен

преди 2 години

До Тонката Мечтите са безплатни, но трроловете платени :)

96

Компотите

преди 2 години

Се правят на село, не във фармакомпаниите.

95

доц. Кунчев

преди 2 години

Бустерната доза дава защита на 75% срещу "Омикрон"

94

Анонимен

преди 2 години

Започнахме с тестове.Минсхме през маски,ваксини, всякакви дози.Все сигурни мерки против коронавирусите.И накрая пак тест за по сигурно.В повечето държави сертификатът не е гаранция за нищо,тестът е задължителен.После *** ,че вярвай на хилядите изприказвани приказки

93

Тонката

преди 2 години

Бойко се завръща на бел кон :) :) :)

92

Страхливец

преди 2 години

Ще се ваксам, но ако е еднократно. През 6 месеца да си бия бустери-мустери, не мисла.

91

Анонимен

преди 2 години

Как го сметна далавераджиьо ? По това колко пари ще получиш за това изказване ли ?

90

Алекс

преди 2 години

И този започна да хвърля проценти като Витанов.Вечер, при ясно време поглежда към звездите и процента е готов.

89

Анонимен

преди 2 години

Нинова уж забрани на мобилните оператрои да увеличават цените,но във връзка с инфлацията Вивком вече праща съобщения,че ще се наложи да го увеличи. Цената на газа расте,инфлацията кърти...Това са теми за първа страница,правителството какви мерки ще вземе?

88

Да ти Умре коньо

преди 2 години

Проф. Кантарджиев смята, че трябва да има информация относно имунизацията за различни групи от хора - майки с деца, пенсионери, млади хора. ________ Как да го разбираме това - че ваксината действа различно на "различните групи от хора" ли? И що за група е тази на майките с деца? Има ли майки без деца? А къде е групата на бащите или тази на хората от средна възраст? Това *** как е станало професор, като не може да сглоби едно смислено изречение?

87

Иван Тодоров Доктора

преди 2 години

Фарма троловете са коледна отпуска, взели са коледните бонуси. Живи и здрави, весели празници!

86

Зор Вард

преди 2 години

"...опашки и струпвания на хора пред пунктовете за имунизация..." - още един подход от маркетинга - внушение. Киро явно е отворил харвардските учебници за пишман професорите.

85

Solar Power

преди 2 години

До Sofia Centre: Не просто сте прозти :) Това не е от голямо значение все пак ... всеки ден намаляте с по 100 на ден средно и на повечето им светва червената лампа :) Колкото е по ниско образован човек толкова и шанса да не се ваксинира е по голям.Ниско образованите вярват в шаманизъм, чипирания рептили сред нас и всякакви подобни "загадки" :)

84

Анонимен

преди 2 години

Кантара ме кефи. Всеки път като говори и дава някакви статистики дето си ги е извадил директно от дебелото черво. Брутално пpocт човек. Гледаш СЗО - викат бустер не ти трябва, ако си здрав и скоро ваксиниран, гледаш всичките светила на ваксините викат бустера дава 90% защита срещу Омикроня, гледаш най-добрите имунолози предупреждават, че ваксиниране прекалено често с една и съща ваксина постига обратен ефект и не трябва да слагаш бустери. Идва Кантара и дрънка 75%, Омикроня, всички ши умрем Февр