129

До 141

преди 2 години

Я дай възрастта на тези, дето не изкараха настинката! Клоун. Не вървиш вече ..

128

Shark

преди 2 години

Добре де, защо не ги слагат под карантина??? Значи другите държави въведоха ограничения, ликдауни и прочее, а ние си ги пускаме ей така. После децата да плюят в плик и да ги ваксинираме. И тук най-много болни! Защо го правите? Поне 10 дена карантина за идващите от където и да било!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22/136 "Ще я изкараме и тази настинка." 45 хиляди не успяха да "изкарат" предната "настинка". Искаш да кажеш, че последните оцелели антиваксъри ще казват пак така, че "ще изкарат" и следващата "настинка".

126

Анонимен

преди 2 години

На едно място два случая, на друго 6 случая, на още по - друго 10 случая... Кви са тия различни места.

125

Анонимен

преди 2 години

До nqkoi до 118 този отвратителен гном е взел някакви пари и е толкова безсрамен в агресивната си пропаганда на препаратите, че е готов на всякакви лъжи! По-нагли лъжи и измислици не съм чувал от лекар през живота си. "Уважение", даа

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "Западна Европа е ковид гето" А в Китай как е, а в САЩ?

123

Анонимен 22

преди 2 години

Ей, чакаха, чакаха и накрая уж дойде. Психопати, който се събуждат, за да се надрусат със стъкмистиката. Ненормална бабичка всяваща страх за пари. Ще я изкараме и тази настинка. Българинът е свикнал да ходи болен на работа, защото иначе не му плащат. А ваксината си я боцнете .....

122

до 124

преди 2 години

много злоба има във вас ... не е редно всички възрастни да се поставят под един знаменател, аз познавам не малко млади безмозъчни за които ходенето в мола е най-важната работа и се набодоха и в същото време има възрастни достойни хора, които няма за мизерните 75 лв. да гщо направят

121

Анонимен

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛ Скоро ще се убедим дали в България ще се докаже И това. Прогнозата ми е, че няма, и пак ще четем обяснения от сорта на това как всички други, но не и вие сте виновни за това, че "зимата пак ви изненада през януари".

120

nqkoi до 118

преди 2 години

Тази жена е направила много за България така, че най-малкото от уважение не трябва да я обиждаш. Пък, ако искаш се ваксинирай - никой не те кара насила!

119

Анонимен

преди 2 години

Следващия вАЙрус дето ще го произведат сигурно ще се казва СПИНКО-22...щот ше го омешат я с нещо още по гадно, я с нещо дето иска скъпо струващо хапче за лечение...Тая гадост никой вече не вярва, че е изпълзяла сама из под шумата напролет...

118

Анонимен

преди 2 години

До до 116/122 Те това много добре го знаят, затова нарочно пишат само за заразените. По това си личи, че драскат не защото не разбират разликата, а тъкмо защото трябва да се прокарват едни опорки. Иначе конспирации, манипулации, и други халюцинации са част от репертоара им. Важното е, да сеят хаос и да умират още повече сънародници. Как това ще им помогне те да са по-добре не става ясно, но явно са твърдо убедени, че е така.

117

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

До 120 "Стана това, че въпреки рекордните нива на заразяване имат 1/6 от смъртните случаи отпреди ваксинациите." - а случайно това да съвпада с новия Изключително Лек и със симптоми на настинка вариант? Невероятен успех за вацините - ако има лек вариант, го караш леко! Каква наука от бъдещето само!

116

Анонимен

преди 2 години

Омикрон, здравей! Антиваксърът куфей, на сухи съчки ще се грей!

115

Анонимен

преди 2 години

Ще стане страшно до 2-3 години , като започнат да се обаждат страничните ефекти от "ваксините". Още от сега има хора които не се чувстват хич добре. Има някои които и си отидоха. Ще видим тепърва ,започнаха да бодат родилки, млади хора които деца ще правят,деца от 5 до 12, ще е някакъв ужас.

114

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа е ковид гето.

113

Пародия на държава

преди 2 години

Колкото повече дърти и гнусни вампири измрат толкова по добре за територията

112

Въпрос

преди 2 години

Силният естествен имунитет не идва от небето, а се гради години наред с грижи за здравето. Храна, вода, почивка на планина и море, срещи с приятели, пийване, веселба,... всичко необходимо да пребориш вирусите. Който не може да се похвали с тези показатели, а е болнав, пие лекарства за разни хронични болести, не разбирам защо не се е ваксинирал до сега???

111

Анонимен

преди 2 години

До Алооо "Ония "великите" европейци се ваксинираха като за по последно и какво стана." Стана това, че въпреки рекордните нива на заразяване имат 1/6 от смъртните случаи отпреди ваксинациите. ТОВА стана и целта беше и е да се спасяват човешки животи. Концепция, която в България явно нищо не значи. Затова въпреки 45 хиляди жертви за година и 9 месеца, все още хората се правят на интересни вместо да СЕ ЗАМИСЛЯТ какво се случи с нацията за това време.

110

Наблюдател

преди 2 години

Бас държа че таз зла дебела баба не се е ваксинирала!С този нейния нездравословен вид сигурно страда от 100 болести и само една инжекция ще я събори и отдавна да беше ударила камбаната!