37

Анонимен

преди 2 години

Първо обясняваха, че само след само една доза мерките за теб отпадат и ще можеш да се прегръщаш с близките, защото си бил напълно защитен. После смениха плочата на две дози за пълна защита, сега на три дози и почнаха да съкращават времевия интервал между дозите. Ако ви трябват още доказателства, че "ваксината" е пълен ***, тогава не мога да ви помогна.

36

Joro

преди 2 години

До Мальчик-гейПази Боже сляпо да прогледа.Що мислиш, че тук пасем трева? Всеки си решава за себе си, гледай си работата, като не живееш тук, не си ври носа в чуждите работи и не раздавай квалификации кой колко интеленгентен е, че май съдиш за другите по себе си.

35

До гейчето

преди 2 години

Не се връщай вече тук за доброто на България.

34

Кирил

преди 2 години

В България трябва да се бият на един път. Три дози . Щото са прости антиваксури. И от време на време и бустер.

33

Анонимен

преди 2 години

"Напълно ваксинираните" какво решиха? Абонати на фарма-мафията ли ще стават или антиваксъри с две дози?

32

Мальчик-гей

преди 2 години

Със съпруга ми се ваксинирахме в първия момент, в който имаше възможност. Бустерната доза я сложихме преди два месеца. За щастие, живеем в нормална, Европейска държава. Бяхме дошли до България миналия месец (на посещение при роднини) и направо се ужасих от конспиративно настроения, елементарен и малоинтелигентен българин - за близо 15 год, от как не живея в България, си мислех, че хората са се подобрили, а то какво - пълен разпад и деградация.

31

Анонимен

преди 2 години

Дали са им кратки срокове и бързат. Деца, старци, всички трябва да минат под ножа. Това е война. Всички средства са разрешени. Конституция няма. Пазете се кой както може и бъдете живи и здрави!

30

Анонимен

преди 2 години

"Ако до преди няколко месеца имаше надежда, че две дози на ваксината предпазват от коронавируса"---------------------------Не беше надежда. Цялата ваксаджийска пропагандна машина беше впрегната да ТВЪРДИ, че след двете дози си "напълно защитен", и всякакви твърдения за обратното бяха отхвърляни като "ненаучни". Изобщо не ми се изнизвайте като пръдня в *** сега.

29

ъъъ

преди 2 години

О, Иване, то и участието в избори отдавна е задължително, но участват не повече от 30 % - при това поради собствената си глупост, а не по задължение.

28

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ КОИТО СА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СА СЛУГИ НА САТАНАТА И ПОВЕЧЕТО СА СУПЕР ГЛУ-ПАВИ

27

нищо лично

преди 2 години

До Иван Ти си безнадежден случай!

26

Анонимен

преди 2 години

Останете чистокръвни мили хора! Ние ще трябва да продължим човешкия род след като всичко това приключи. Това е като при ГМО храните. Ще дойде ден, когато нашата *** ще е безценна. Ако успеем да удържим фронта разбира се. Бог ще ни пази, защото всеки един от нас е част от Бог!

25

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ: САТАНАТА Е ДОВОЛЕН! УРЕДИХ МУ НАД 1 МИЛИОН БРОЯ НОВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ СТРАНА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ЩЕ СИ ПРОДАДАТ ДУШАТА ЗА 75 ЛЕВА ПОВЕЧЕТО! 1 МИЛИОН И 500 ХИЛЯДИ ДУШИ НА ВЪЗРАСТ НАД 65 ГОДИНИ ОЩЕ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ И 1 МИЛИОН ДА ГО СТОРЯТ ЗАРАДИ 75 ЛЕВА СИ Е ПОБЕДА!

24

Анонимен

преди 2 години

То явно ще отчитат хората с трета доза като нововаксинирани за да напреднем с процента на ваксинираните.

23

До Иван

преди 2 години

Съветвам те да минеш на страната на мнозинството, а не на силните за деня. Явно си продажен и лесно сменяш посоката.

22

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо дадоха 40 милиона за харчлък на к0видиотите и ковидтроловете и сега съм не спят..денонощна пропаганда и плашене по телевизии и интернети!Особено оназ дъртата "професорка" ква беше..!

21

Анонимен

преди 2 години

Не само че не трябва човек да си слага тази отрова, но и не трябва да си прави тестове. Станаха много нахални с ограниченията, всичко каквото се направи до сега беше безполезно.

20

Ямболски цървул

преди 2 години

Война искат ционистите.Ще я имат.И ще я загубят.

19

Иван

преди 2 години

Честно казано, не мога да разбера колко още трябва да се покачи смъртността на дневна база, че на нефелното ни, ново правителство да му прещрака, че единствения начин за справяне с Ковида е въвеждането на задължителна ваксинация?!

18

Възмутен

преди 2 години

Че кой те е карал първия път да се инжектираш с ментето и да се разболееш мa?Карай сега доживот на инжекции!Тъпаовца и тръгнала да се оплаква!Никой не ти е виновен!