91

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да чета изказвания на някакви полу живи същества.

90

у

преди 2 години

Вместо пари за ваксини, защо не откриете оборудвани легла и да назначите персонал, с подобаващи заплати. Или не е важно да се лекуват хората а е важно да се купуват и бият ен-дози ваксини. Милиарди евра в джобовете на определен кръг хора

89

...

преди 2 години

Изявите в медиите на проф.Аргирова през последните 2 години са в пъти повече от прегледаните и пациенти.Не става само с четене на чужди медии/трудове.Хората, които работят и се грижат за пациенти нямат време да преразказват чужди трудове по кабеларките.

88

Германец

преди 2 години

"Значи, от сега да ви кажа, че на лято ще ни разправят че е важна бустерната ЧЕТВЪРТА ДОЗА, която да ни предпази от новия щам" -- И това е проблем, защото?

87

До Анонимен

преди 2 години

"Важна е бустерната трета доза", допълни тя///////// Значи, от сега да ви кажа, че на лято ще ни разправят че е важна бустерната ЧЕТВЪРТА ДОЗА, която да ни предпази от новия щам - Епсилон, Омега и пр. измислици" - - - Грешиш - четиринадесета! Ще обеднеят, ако лятото са на четвърта ковидмафиотите!

86

Въпрос

преди 2 години

Въпрос: Как изчислихте усложненията след Омикрон, след като вариантът съществува от 2 седмици???

85

Читател

преди 2 години

Кви ваксини Професоре, болниците се пълнят с ваксинирани! Нямате доктори, нямате сестри, нямате ЛЕКАРСТВА!!! Какви вълни, какви 5 лева?!

84

Анонимен

преди 2 години

Уникални сте просто в тази медия! Заливам се от смях само със заглавията!

83

Бабо Радке, в нета

преди 2 години

има обръщение на д-р Малоун към хората - не към политиците и към доктори като теб - с което той призовава хората да НЕ ВАКСИНИРАТ децата си, защото ВАКСИНАТА против ковид поразява всички органи и уврежданията са НЕОБРАТИМИ. На кого да вярвам - на теб или на създателя на иРНК ваксините?

82

Анонимен

преди 2 години

Обаче и вие журналята, сте доста жълти. Как ги пускате тези новини и знаете, че освен страх в хората нищо друго няма да постигнете.

81

луд

преди 2 години

Да се покажа ли вече от мазето, може ли. Имам десет дози ваксина и всеки ден пия по една след ядене.

80

Анонимен

преди 2 години

стига с този фалшив менте вирус и менте специалишчета

79

До Не преразказвайте

преди 2 години

А, никак няма да се изненадам ако са поредните съчинения на тукашните изключително неграмотни и яко орязани интелектуално ... пис ачи. То не че баба ти няма подобни хаотични мисли и приказки, но това е през всякакви граници на нормалното изказване и за такова трябва да я освидетелстват вече.

78

ц

преди 2 години

"Леко заболяване с тежки усложнения", наистина трябва да си взел доста пари за да говориш явни глупости. А най-лошото е, че има едни хора, които умрели от страх, гледат с опулени очи и си слагат доза след доза, и пак ги е страх и искат всички хора да умрат, само те да останат, за да не ги зарази някой с нещо. Нещастници.

77

До Bond

преди 2 години

"е кога се появи омикрона кога таз умница разбра че има тежки усложнения" хххххххх Гледала е маг Витан по тъм-мън ТВ.

76

Не преразказвайте

преди 2 години

интервюто! Сутринта го гледах! Баба Радка отнотво плямпаше взаимно изключващи се неща. Дори водещата я караше да повтори. За тежки последици от микрона не се е изхождала.

75

Анонимен

преди 2 години

Значи ако я изкарам ковидката още еднаж на едните сополи само, като първия път, ще отключа някой тумор? Ей, големи сте ... шегаджии..., че ако ви нарека с това, което заслужавате като определение, ще ме затрият.

74

Bond

преди 2 години

е кога се появи омикрона кога таз умница разбра че има тежки усложнения

73

Анонимен

преди 2 години

Хлупости на ента степен всеки ден от хоноровани пишмани.

72

Анонимен

преди 2 години

Много е срашно да се родиш! Ни един роден не е преживял смъртта! Ни един не се е оттървал от нея!