169

Ставри

преди 2 години

Разградската мома изпълнява опорните точки на Радев. Той назначава тези, които са против Гешев. Радев и другите мафиоти няма да му простят, че ги изобличи. Радевци, Кирчовци, Копринковци, Узуновци, Баневци, Бобоковци и др.

168

Анонимен

преди 2 години

На страната на прокуратурата съм

167

Анонимен

преди 2 години

Министърката на олигархията и наркопласьорите в атака. Много стриктно изпълнява задачите. Преди организирания преврат прокуратурата направи 3 знакови неща:- Заловиха огромно количество кокаин - само в студентски град 300 килограма.- Започна производства срещу олигархията в България- Започна разследване и производства срещу руската агентура в България

166

Анонимен

преди 2 години

Заявленията на Йорданова, както винаги звучат плакатно и кухо! Анонсите и са изцяло популистки и политически, което е НЕуместно и не отговаря на предназначението на ВСС и възложените ѝ функции. Тя все пак е политическо лице, избрано със срамно ниска подкрепа - около 6% от близо 30% избирателна активност, което означава, че номиналното* доверие към нея е в рамките на до 2% общо...

165

Анонимен

преди 2 години

Новата колониална администрация е същата като старата, само че нова.

164

Анонимен

преди 2 години

Ами да видим, Ристю абдикира отвсякъде. Скри се от Гешев, направи се, че Пеевски го няма в НС, при встъпителната му реч нито дума за Д.П. и ДПС. Пробута ни едно миловидно девойче за съдебен министър.

163

Майора

преди 2 години

Явно за пореден път стана ясно , че разградската мома протеже на Прокопиев , изпълнява стриктно заповедите му и на финансиста на протестите Божков , за закриване на спец звената нищо че те имат международно признание влючително и пт най силната - италианската антимафия! Личи си че целта е спиране на производствата срещу олигарсите и завръщането им на бял кон в страната! Жалко вие не сте промяна , а подмяна в интерес на олигарсите! Така е когато са заедно комунисти и наследниците им!

162

Много актуално

преди 2 години

Четете за" Вивид Пауър"

161

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев ще бъде осъден - разберете го

160

24 часа

преди 2 години

Днес Кьовеши е дала задача на КПКНОМПИ да провери 4 случая. Вече има ефективна европейска прокуратура. Гешев се занимава с дребните крадци

159

истина

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ В ДЕИСТВИЕ ,,ЗАКРИВАТ ФАЛШИФИЦИРАТ , ПРИВАТИЗИРАТ ,, НАЦИОНАЛИЗИРАТ ,, АБЕ БЕЗКОНТРОЛНА ВЛАСТ ЗА КРАЖБИ ............ ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО НА НАРОДЕЦА ...... ЗАПОЧНАХА С ТОКА И ЩЕ ЗАВЪРШАТ С ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА ...БЕГАНЕ НА ЗАПАД МУ Е МАЙКАТА.....

158

Анонимен

преди 2 години

До Не е добреГешев доказа, че се бори с част от олигарсите. И то доста малка част, състояща се изцяло от неудобни на СИК.

157

идиотка

преди 2 години

Една разградска мома стана минъстър на правосъдието, това случайно ли е? Да не би да е инсталирана от Прокопиев? И много е наперена. Кой стои зад нея? Кой и подава опорни точки?

156

Анонимен

преди 2 години

КПКНОМПИ надуши Прокопиев още през 2018г но започнаха протестите

155

Анонимен

преди 2 години

2017 г Прокопиев е закрил Офшорката си на "пожар" - Гешев беше по следите му

154

Minuva42

преди 2 години

Претоплена румънска манджа...

153

само да попитам

преди 2 години

Какво правим с декларацийте с невярно съдържание? Премахваме ли ги??? ?

152

Пише го ясно

преди 2 години

Връзката на новата министърка и Прокопие е продажбата на Коалин на германския консорциум Куарцварке. Четете за" Вивид Пауър"

151

Анонимен

преди 2 години

Панамските досиета застигнаха и Иво Прокопиев, но това се крие от медиите

150

Главния въпрос

преди 2 години

Прокопиев има ли офшорка?