73

Хора

преди 2 години

трябва да си спасим децата!

72

До Евро л.

преди 2 години

Поддават се. Нищо не правим. Седим и чоплим семки. Само приказките ни големи.

71

Евро-Либераст

преди 2 години

Не с еподдавайте на тзои геноцид! не пзоволявайте да ни затрият! не се поддавайте на натиск и пропаганда! Бъдете мислещи и смели! Скоро истината напълно ще лъсне и ще има видов ден

70

Евгения

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА! Абсолютно всеки вижда, че децата карат този грип абсолятно безсимптомно и и с 2 закашляния! С какъв акъл ни напъват да ги инжектираме с техните бульони?! Видя се ч етези бъркочи са неефективни! Обаче Киро Канадеца си знае - топ приоритет масова ваксинация! .. за страничните ефекти... без коментар! само ще кажа , че близък колега си замина точно на следващия ден , след като си постави втора доза,, на 47 г

69

Анонимен

преди 2 години

Това е терор. Това е фашизъм. Идва нова година и едвам успях да купя дрехи и подаръци за дъщеричката ми. Не пускат в магазин. Обиколих 4 магазина и не ни пускат със съпругата и детето. Изхитрих се. Изчаках жената на входа която проверява за сертификат да се махне. Май отиде до тоалетна. Влязохме и напазарувахме. Тя ни видя после но не каза нищо. Магазинът беше полупразен. В Кауфланд не можеш да се разминеш. Навалица. Няма сертификати. Няма нищо.

68

Лилияна

преди 2 години

Айде почвайте ги тия дребни вредители, много дразнещи са, искам един свят на спокойствие, където да се разходя с кученцата, да се отпусна на някоя пейка, без досадни малки натрапници, птичките да пеят, покрай мен само отговорни и интелигентни хора, това е мечтата ми

67

Анонимен

преди 2 години

Ако не го заведеш какво? Групово от училище в "Бар за здраве?" Ще си изкарат приятно на ламБички.

66

Анонимен

преди 2 години

Търсете обръщението на д-р Малоун Ще ви настръхне косата какво мислят да направят с децата ни!

65

Анонимен

преди 2 години

До 62Не, няма да спирам детето, но мисля да се съберем и да почешим сербезова, където не я сърби!Пък може и Кирчо.

64

noema c kumapama

преди 2 години

трябва да се радваме. иде най-сетне спасението за децата! първо ще бутерират вашите деца и ако им няма нищо след 15-тина-години ще си бустерират и техните. поне такъв е планът на урсула, който ще трябва да осъществи българският трюдо или канадският пратеник за премиер. историята едва ли е виждала по-жалки същества. дори хитлер и д-р менгеле започват да стават симпатяги в сравнение с днешната хунта на неолиберал-фашистите.

63

запознат

преди 2 години

Жалко за децата! Ще ги уморят! Сатанистите не се свенят заради зелените хартиики да убиват дори малко дечица!

62

Анонимен

преди 2 години

Ами ако я направят задължителни за децата /уж доброволни пък със забрана за посещение на градина или училище/ няма да пращам детето, спирам да работя. Няма да си плащам и кредита в банката. Отивам в гората със семейството. Никога няма да позволя да вкарват експериментални течности в тялото на детето ми. Всичко е за пари. За алчините корпорации. Ако толкова ги беше грижа за здравето на хората нямаше да се събират дарения за раково болни с DMS.

61

Анонимен

преди 2 години

За Клаус Шваб, дъртия извратеняк сниман по жартиери ли става дума? Вижте им снимките на тия сатанисти, заедно с грозния чaфут от Одрин който го направиха милиардер с тия ваксини

60

петя

преди 2 години

До IstinataИ защо да се ваксинираш срещу измислена и несъществуваща болест, доказвана с идмислени папая-тестове за машинно масло??

59

Istinata

преди 2 години

1000000000 puti se vaksiniraite no pomnete kogato vzemete antibiotik ot roda na penicilinite za lekuvane na nastinka za glava ili dr. za zubobol VAKSINATA ve4e ot 100% e ostanala 20% koeto samo zabavq virusa. Vaksiniraite se razumno ina4e natovarvate 4erniq drob i v rezultat toi se ovili4ava i predobivate vsi4ki nedostatyci na probeleduvalite hipatit-B. Tova koeto sum Vi napisal e info ot 15godini pri izolirano -laboratorno testvane v BG. Vuderkinite nemogat da promenqt biologiqta . Mislete.

58

обективен

преди 2 години

Само с писане по форумите няма да стане. Ако хората изразят отношението си към ваксините като в другите държави ги подкрепете ефективно иначе леко по-леко ще ви набоцкат.

57

Анонимен

преди 2 години

И от какво ще ги предпазят тези помии? Нали уж децата го карат леко. Нямам думи.

56

Пепи

преди 2 години

Ониям младия и красивия, с конската усмивка и огромната глава ви каза, че трябва да набодете децата си с отровната генна смеска, за да тръгне икономиката! Вие, които гласувахте за Кирчо Ментето е най-добре да го послушате! Зер, той е харвардец и знае най-добре! А и той сам се похвали, че е набол и трите си щерки!

55

Фют

преди 2 години

Убийца.

54

Бустерче

преди 2 години

Оставка за мизантропът Сербезова !!