121

В.

преди 2 години

Да импикая на ваксините,паспортите и сертификатите.

120

Анонимен

преди 2 години

Що за *** правителства.След ,като сте си избрали *** събаряйте ги бре.Здрави хора ще правят зависими от тоя боламач.А пуста сопа.

119

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна и заживя с мъж ЗАВИНАГИ

118

Загрижена майка

преди 2 години

Бой по антиваксърските кратуни! Бой с палките, иначе няма оправия! Който не ще да се ваксинира никой не го кара насила (все още) тъй че нема кво да ми реват.

117

Batman

преди 2 години

ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ХОРАТА СА НАВЪН А НЕ В БОЛНИЦИТЕ КАКТО ЛЪЖАТ МЕДИЙ ТЕ...ЗАЩО МЕДИЙ ТЕ НЕ ВЛИЗАТ В БОЛНИЦИТЕ ДА ВИДЯТ ЧЕ СА ПРАЗНИ НИМА НЕЕ ПОЗВОЛЕНО ААА...

116

Bp

преди 2 години

Най_ после една нормална новина. До сега имаше информационно затъмнение на фона на пълнолунието.

115

Анонимен

преди 2 години

Ами не е защото е модерно. Но вие не можете да го разберете, увредени сте безвъзвратно.

114

Не

преди 2 години

До ДаЕдно време беше модерно да си демократ (антикомунист), после да си мутра, после - чалгар, след това - веган, доскоро беше модерно да си *** а сега - антиваксър.

113

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Най-стабилбият протест,който се осъществява сега е пълният непукист на хората навред. Вчера един приятел французин ми се похвали,че си е купил удостоверение като за неболен срещу 30 евро. Бойкотът и гаврата с медицината са факт навсякъде.Просто си пийте пиенето иде зъбете на тирана. Няма да успеят да ни превърнат в паранояци!

112

Да

преди 2 години

До Не Стига си ревал

111

Не

преди 2 години

Джендърство, антиваксърство, призиви за изграждане на комунизъм, протести на расова основа - не върви на добре тоя свят :(

110

Не

преди 2 години

Защо не виждам разбити глави на антиваксъри? Нещо не ми се връзва, има някакъв чадър над тях. Не може да се събират да трошат да искат някакви простотии (щели да забраняват ваксините, моля ви?!!) До вчера такива ги мислехме за луди а сега и трубина им се дава чак

109

Анонимен

преди 2 години

По нашите медии няма да покажат ваксинираните, а все най-улавите на запад.

108

xaxsasбв

преди 2 години

До 115 - Ще плащаш по същата логика, по която всички плащаме ваксините. Ако не се ваксинирам в болницата парите ми отиват в джоба на мед сестрата, а ако се ваксинирам парите ми излизат директно от България. Пък и като говориш за общи пари имай в предвид, че има хора като мен, които пращат здравни осигуровки от по 15+ години и не са лежали в болница никога. Ако легна утре на легло, не взимам нищо от теб, а си връщам от десетките хиляди, дадени на НЗОК от моя джоб.

107

xaxsasбв

преди 2 години

До 117 - чичко милиционер, а на теб не ти ли прави впечатление, че лозунгите са на английски защото снимките са от протеста в Лондон - двуетажните автобуси, сградите, лампите, часовниците по кулите, сещинкс?

106

Анонимен

преди 2 години

Снимките са от UK, там говорят английски

105

чичко милиционер

преди 2 години

на никой ли не му прави впечатление че лозунгите са на английски, а не на матерен език т.е. да ги снимат и да покажат прогресърите от всички страни как се обединяват. факта, че нема лозунги на руски, няма нужда от коментиране - кой плаща, тоя поръчва музиката

104

Анонимен

преди 2 години

Дават ти възможност да се ваксинираш,след като не искаш ако се разболееш от ковид и влезеш в болница си плащай.Защо всички да плащаме.

103

IQ 3.14

преди 2 години

До До 108ти щом си го докарал да поддържаш дискусия с пет браузера видиме колко плащаш и кво. айде не пени се да те не изтрака инсулта че ше те носи нагръб социалната система.

102

До 108

преди 2 години

Тъй ли? И аз да плащам осигуровки върху реален доход, за те лекуват теб, ваксинирания?