45

Анонимен

преди 2 години

До Дора Предлагам антиваксърите да НЕ ходите на лекар. Така всички са доволни. За съжаление не се придържате към приказките си, и когато започнете да се давите бързате към спешното ...

44

Анонимен

преди 2 години

По-прости от българите сред бялата и цивилизованата раса НЯМА ! Равни сме с талибаните и ромите.Единствено те се обявиха срещу ваксинацията !ФАКТ !

43

Анонимен

преди 2 години

До До 57/63 Без ваксина вероятно нямаше да "го прекара". Иначе, да, Кунчев си е на работа. Има хора, за които просто клоунадата е начин на живот, затова постоянно питат къде е човекът.

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя тръгнал да възстава срещу дигитално цифрово робство,но чрез лаптоп,мобилен телефон,интернет,цифров приемник на телевизия,дигитализация на всичко....Хахахахахаха.....Боже,боже....

41

Анонимен

преди 2 години

Оставете го тоя Кунчев бе ! Не може ли да има други причини за медийното му неприсъствие.Абе,вие сте големи параноици бе?!Как така си втълпявате нещо и кряскате като ожилени вменявайки го като вярно и праведно?Ей,така сте и с всичко за Пандемията-казал,че го лъжат и край.Кой,защо,за какво-не.Лъжели го и тва е.За кое да ви лъжат бе,т ъ п у н г е р и? Кой ви лъже? Кои са господарите,кои са ТЕ ? Как така цял свят ви лъже само вас?

40

Ваксиниран

преди 2 години

До Анонимен 54 "Ако държите на здравето си и бъдещето си НЕ се ваксинирайте с тази течност ." За мен е късно, но, моля ви, поне вие не се ваксинирайте (не искам да се редя пак на опашки за да се реваксинирам).

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 "Животът на тези, които са хронично и сериозно болни винаги е бил по-кратък..." Я погледни смъртността преди 2020 и за 2020 ако искаш ....

38

Анонимен

преди 2 години

Заради 97 % жертви с тежки придружаващи заболявания и на възраст над 65 години... да се "ваксинират" и всички други хора ли...? Ха-ха-ха! Няма нищо нелогично в броя на починалите за България. Животът на тези, които са хронично и сериозно болни винаги е бил по-кратък...

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 " Браво, сериозен спад. Новите се справят повече от добре." Да, а Путин е най-красивия мъж в Русия.

36

конТРОЛьор

преди 2 години

ТАкъв смях пада с коментарите тук, особено, когато тpoл, нарича "тpoл" друг с противоположно на неговото мислене.

35

39

преди 2 години

Поставянето на диагноза е сложен и продължителен процез. През изминалите две години диагнозата е тест, който никой не знае какво хваща. Тест определящ кой от какво е загинал. Тест, който ти казва, че си болен, ама ти няма нищо - глупоста без симптомно боледуване. Тест, който коли и беси. Явно се връщаме с години назад с ковид медицината. Все пак математиците станаха медици.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Фантазиите на антиваксърите край нямат. Другаре, който е бил за васкинацията и сега е такъв. Виж, някои заклети антиваксърчета (защото такава беше руската политика тогава, да не помислите, че за друго) като Радев и Кацаров, обърнаха плочата като им наредиха от Кремъл.

33

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, ако един човек е болен от язва например, и тя се спука и получи перитонит, което налага незабавна операция, защото до часове този човек може да умре(както се случи с мен преди години), но поради ситуацията с пандемията, не му окажат навременна помощ, линейната не пристига навреме или не извършват операции в хирургията или няма спешни хирурзи, и този човек почине....ОТ КОВИД ЛИ ЩЕ Е ПОЧИНАЛ?? Помислете колко подобни случаи има на ден!!

32

от 30000 жертви

преди 2 години

97% от починалите са доста възрастни със сериозни придружаващи заболявания... Затова ли трябва и младите да се "ваксинират"?

31

до 36

преди 2 години

Чета ти примерите, и ще взема да повярвам, че тази ваксина наистина действа, но по друг начин!

30

Анонимен

преди 2 години

Добре,че прадедите ни не са били като бг професорите -антиваксъри и не са отхвърляли и упорствали срещу всичко ново и непознато за тях в медицината,че сигурно още щяхме да лекуваме хипертония с мед и лимон,тумори щяха да отстраняват врачки и баячки,родилките щяха да се шият със свински черва,а екземите да третираме с овча кръв.

29

до Анонимен 34

преди 2 години

Ако броиш за антиваксъри тези 99%старци-жертви с тежки придружаващи заболявания... вероятно си прав... Обаче не всички хора в България са такива...

28

Фактофил

преди 2 години

Утре правим 30 000 починали от КОВИД!!За една година пандемията и неините помощници-Радавуцата и Кацаруцата затриха един Смолян.....

27

Анонимен

преди 2 години

До до 30/33 "Значи ти си готов да си удариш 4 пъти иглата, защото така са казали? Сериозно ли?" Ти така правиш като отидеш при счетоводител нали? Или при адвокат. Или при лекар. Как така те ще "ти казват"! Я по-добре да ходим при местната гледачка на кафе! Тя знае най-добре.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "ега вижте статистиката починали за 2018,2019 и 2020,2021 и ще видите 30 хиляди човека разлика.Не са нищо за вас,а ? А от къде е тази разлика?" Понеже нямат нормален логичен отговор, ще ти сервират някоя конспирация. Винаги така става.