42

до 50

преди 2 години

че то има Цяла Раса СамоОбявила се за БогоИзбрана и Целият Свят, вече 2000 години и се Кланя, Г0им! Шалом Братя и Сестри!!

41

Доктор Сън

преди 2 години

Прав е . Аз питам, ако утре някой се самоопредели като Бог, трябва ли да му се кланяме, щото в някой си документ е вписан така?

40

Darth shadow

преди 2 години

не ни трябва запад с неговите гнили "ценности" и толерастия ***, всеки който се смята за нещо по различно от мъж и жена, всякаква лгтби болна психично *** да се лекува принудително в психиатрия. Ще браним Българските вековни вярвания и традиции, а есср да вървят на майната със техните обиди безполови имбицили. С кеф ще прережа гърлото на измета лгтби..

39

Анонимен

преди 2 години

Тактиката е бавно и незабелязано да се подменя общоприетата от столетия, че даже от хилядолетия, терминология. Например ВС и AD ( Преди/ След Христа) стана BCE и CE (Before Common Era /Common Era). Изчезнаха обръщенията "Мис", "Мадмоазел" , "Мисис"- сега е "Мадам". А "мъж" и "жена" стана неутралното "персона". И т.н.

38

NGO

преди 2 години

Non-Goyim-Organization: Откакто Белите Мъже Намаляват, Намалява и Престъпността:https://dnes.bg/stranata/2021/12/16/demografiiata-bila-edna-ot-prichinite-za-spada-na-prestypnostta-u-nas.514126#comment-newest

37

Бо

преди 2 години

Чета коментарите и изпадам в отчаяние. Дано са платени *** ( от кого ? ), иначе сме изтървали положението съвсем. В тези мрачни времена, трябва да бъдем обединени и сплотени пред най-великата кауза - да съхраним България, нашата култура и обичаи. В противен случай сме обречени да изчезнем в буквален и преносен смисъл.

36

Анонимен

преди 2 години

То и тук вече тихичко се промъкват тези неща, има декларации , при които ако има графа "пол" - пише - мъжки, женски, друго.

35

Хахаха

преди 2 години

Мики Маус е доста по-правдоподобен образ от "Бог". А тоя Джамбазки или е ужасно пpоcт, или гледа да се хареса на ужасно пpоcти хора.

34

Анонимен

преди 2 години

И кого представлява в ЕП това кьосе с непрекъснат хаос в главицата? Полупияните наципатреоти, с ценности като тричане на кучета, побийване на жената, друсане с мръсни потури в чисти планински реки? Кога ще пусне някоя пиратка в гащите на шкембе войвода при редовните разпивки на държавна софра и да миряса?

33

българин

преди 2 години

Значи всичко се прави за да не се засягат мюсюлманите? Че се говори за Християнски ценности? А мюсюлманите,не изричат ли на глас имената на баирямите? Да! И? Правилно Джамбазки!!-:)))

32

Анонимен

преди 2 години

Прав е! Браво!

31

Азимов

преди 2 години

Че то вярата в Бог и в Мики Маус е горе-долу едно и също нещо.

30

Лекар

преди 2 години

Диана, обратните не трябва да ги убеждаваш, директно тепанье трябва

29

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да се обяви за излизане на България от ЕС. Тогава много хора щяха да го подкрепят. А той отишъл да си приказва с тях.

28

Симеонов

преди 2 години

Този, ако иска може да вярва и на агента Иван, известен като македонеца от Руси Шкембе войвода. Докато беше политик и министър се представяше като Каракачанов. Вега вече сигурно е гражданин на Република Северна Македония !

27

Лекар

преди 2 години

Браво на Джамбазки, повече такива ни трябват, стига с тия мултикулти глупости

26

Анонимен

преди 2 години

Джамбаза вместо да говори за развитието във взаимоотношенията на хората, все за омраза говори, много примитивен тип :)))

25

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА ДЖАМБАЗКИ!!!!!!!

24

Диана

преди 2 години

До До 6 Няма топ и обикновен - ЕС явно атакува хомота-та по свой изискан начин, но Джамбазки нищо не увира..."Защо да не си поиграем на вашия театър?", им казва ЕС..Ето, ще ви питаме в какво число сте - единствено или множествено ... и т.н. Ще ни бъде весело!...Но нашето маке хич го няма в час...Ето дотук ни докара БСП с нейните "политики"! Не може народът ни да се усмихне, само гадости и зарази...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

23

Анонимен

преди 2 години

Поредния войвода патриот )