34

от 40 и 46

преди 2 години

МеждунаРодният Закон, ратифициран и от България и от ЕС, като и Конституцията са Ясни!

33

Харта на ООН

преди 2 години

за БиоЕтика и Човешка Права: чл 3, ал 2 Интереса и Благоденствието на Индивида имат Пълен Приоритет над тези на Обществото или на Науката!

32

Майстора

преди 2 години

До до Майстора "алкохола и цигарите са личен избор" - как и дали ще се пазя да не се разболея от настинка също е личен избор и никого не го касае.

31

Не разбрал

преди 2 години

Значи , тя не знае мотивите за питането на Иван Гешев, но знаела, че нямало основание за това! Тази изобщо следва ли си нишката, или и тя гледа да се изплъзне от всякаква отговорност! Имало решения досега? Ами какъв ти е проблемът да препотвърдите? Да не ви накарат да работите извън работно време ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Петков е нарушил конституцията но не е нарушил закона с неверна декларациоя. Как да го разбираме това и даже стана и премиер. Пародия на съд и съдебни органи.

29

Конституцията на РБ

преди 2 години

чл. 29 ал. 2 Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опитичл. 57 ал. 3 При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 29

28

Анонимен

преди 2 години

Да питам ако стане война и се налага мобилизация ще се изисква ли зелен сертификат.

27

Анонимен

преди 2 години

Напълно излишен е КС след като има стотици други съдилища. Подава жалба всеки в съда по адрес и обжалва. А сега някъде там в София и само дупетати и калинки се избират едни други.

26

Анонимен

преди 2 години

Стана ясно, че конституцията не е ясна и за съдиите. Решенията са им според интереса и който има повече пари.

25

Дедо

преди 2 години

Какъв е критерия за " опасност на живота и здравето " на нацията ? Войната е ясна ( почва и свършва ) , природните бедствия са ясни ( идват и си отиват ) , а грипот е ежегоден ( вечен ) !!! След като отнемате правата на хората , заради опастност , която е вечна , значи според КС нема проблем по конституцията , правата на хората да се отнемат за винаги !?!? Лошо Седларова , много лошо.....

24

SS

преди 2 години

До 17 Като скот няма да живея защото имам средства да живея без да работя и аз и семейството ми до края на живота си ! А за гората ще я хвана. Имам 2 етажна хижа (вила) на тихо и безлюдно място ! Там се евакуирахме с жена ми през 2020 когато затвориха държавата. А КАКВО ИМАТЕ ВИЕ ? АКО НЕ ВИ ДАДЪТ ЗАПЛАТАТА ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ! А И БЕЗ ТОВА ЩЕ УМРЕТЕ ДО 2-3 год АКО СТЕ ВАКСИНИРАН(А)

23

И все така, нали

преди 2 години

Поредната обслужваща фигура се изцвъка по въпроса с правата и свободите - занапред винаги ще има някаква много застрашаваща причина да въведат и да налагат със сила новия феодализъм. Ще ви съчинят и "климатична извънредна ситуация", не се притеснявайте. Со кротце, со благо и со малце кьотек ще ви принудят да живеете както в 19 век, и то в най-добрия случай, докато господарите си ползват най-новите технологии и изобилие от енергия.

22

SS

преди 2 години

До 21 Като скот няма да живея защото имам средства да живея без да работя и аз и семейството ми до края на живота си ! А за гората ще я хвана. Имам 2 етажна хижа (вила) на тихо и безлюдно място ! Там се евакуирахме с жена ми през 2020 когато затвориха държавата. А КАКВО ИМАТЕ ВИЕ ? АКО НЕ ВИ ДАДЪТ ЗАПЛАТАТА ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ! А И БЕЗ ТОВА ЩЕ УМРЕТЕ ДО 2-3 год АКО СТЕ ВАКСИНИРАН(А)

21

Кикорко и Кокорко

преди 2 години

Машините Гласуваха за Нас, защото обещахме Задържителна Ваксинация, на Господарите на Машините! Честита Ханука, с Минора в Ръка!!

20

До SS

преди 2 години

Аз ти предла6, да подпишеш официална декларация, че се отказваш от здравни, правоохранителни и всякакви услуги предоставяни от държавата. Спираш да плащаш данъци. Но ако случайно ти потрябва нещо от държавата, като сметоизвозване, линейка, пожарна, полиция, пенсия и т.н., ще трябва да си плащаш кеш, по пазарни цени. Навит ли си, отворко?

19

Анонимен

преди 2 години

В Lancet на 20 Ноември излезе статия под заглавие "COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified", обясняваща че ваксинираните разнасят вирус и се заразяват. След това, всички мантри, че ваксините са за да пазят другите, станаха несъстоятелни. Така че зелените сертификати нямат здравен смисъл.

18

Бай Оня с коня

преди 2 години

"Имаме сериозен дефицит на доверие на гражданите в конституцията...". Да, така е. След като гледаме че някои хора на много високи държавни постове си позволяват системно да я газят безнаказано започваме да си мислим че тя служи само за украшение.

17

Кунчев Воскресе

преди 2 години

болни сте, щото не сте ваксинирани, я ме вижте мене! няма общо с това дали имате или нямате пари за качествена храна и за отопление - гладуването и студуването ви правят по-здрави, нямате настинка, а КОВИД, ок?!

16

Анонимен

преди 2 години

И ние ще се погрижим за вас. Нищо, че не искате. Около 80 % сме.

15

Анонимен

преди 2 години

Абе, има ли една статийка без грешки от всякакъв род? Бившият председател на КС се казва Норис Велчев, не Велев. Аман от мисирщини!