125

Анонимен

преди 2 години

Нинова не спря да се вре докато не се нагнезди на лапачка. Отвратително женище.

124

121

преди 2 години

Не е лъжец, защото е направил всичко по-неговите сили: нотариална декларация за отказ от канадско гражданство, върнат паспорт и платени такси. Този акт е необратим. А кога чуждото правителство ще препотвърди - след месец или след година, не е в неговите правомощия. Той е абсоолютно чист пред съвестта си. Не вярвайте на КС, където са буквояди ***. Нещо повече: Отказвайки се от канадскоо гражданство, той е направил върховна саможертва в името на Родината.

123

СС

преди 2 години

До 115. Ами протестирайте си бе. Кой ви спира! Само гледайте да не ви бие полицията. щото нали тогава казвахте, че с право ги бие, та сега и вас с право ще ви бият. Освен това моята сметка да ток не идва февруари, а идва всеки месец. Тааа, ваша воля, квото щете правете, номи идбари сколо няма да видите. А и да има, резултатът ще е същия. Даже да не стане така ПП да могат сами да направят кабинет. Внимавай какво си полежлаваш, че може да стане реалност!

122

Анонимен

преди 2 години

До коментар 115...Не виждам сметките за ток да имат връзка с това правителство което още не е встъпило в длъжност....Може би всичко това е следствие от миналото такова управляващо 12 години...Не съм пристрастен само се опитвам да разсъждавам логично.За 12 години минималната заплата и пенсия се вдигнаха Вие знаете с колко......

121

аа1830

преди 2 години

Ще продължим подмяната - с Корнелия и Бойко Рашков!

120

преоритет

преди 2 години

Цената на тока- засягат се интересите на енергийната мафия/БСП/. Повишаване на ваксинацията-пълно противоре. зако за КП КОНПИ-има засегнати интереси на наши министри. С това започва подмяната.

119

Анонимен

преди 2 години

Корнелия - напориста пробивна селяяяянка

118

аа1830

преди 2 години

Вчера в панорама добре го каза Симеонов - Корнелия е като Корона вируса - а да си тръгне и идва с още по-голяма сила!

117

аа1830

преди 2 години

Убавци!

116

Анонимен

преди 2 години

МЪДРЕЦИТЕ МНОГО ОТДАВНА СА КАЗАЛИ:АКО РЕШАВАШ ПРОБЛЕМ С ПАРИ,ТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ А РАЗХОД...ТА ТАКА И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО-ЩЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИ С ПАРИ,КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ЗАЕМИ ИЛИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА...С ДРУГИ ДУМИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТРУПАМЕ ДЪЛГОВЕ ТАКА КАТО ГО ПРАВИМ И В МОМЕНТА:ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН ЗАДЛЪЖНЯВА С ЕДНИ 500 000 000 ЛВ.

115

Shark

преди 2 години

До 113. По-добре канадско юпи с образонаие, отколкото банкянски сLяндур-еднокнижник с арогантно и проSSашко поведение.

114

Анонимен

преди 2 години

С 1400$ за втечнена американска газ икономика в ЕС не се прави. Дори и с руска газ за 1000$ не става. Заводите спират, народа ще стои в къщи на базов доход колкото да не умре то глад и енергия само от соларки и вятърни мелници. И няма да е истинска храна, хляб, ще се яде храна от насекоми като земестител на месо, впрочем в ЕС вече одобриха производството на храна от насекоми, съдържат протеини. Но трябва да има и развлечения и тук влиза в ролята си Метавселената на Дзукабърг където всеки ще живее виртуално на екзотичен остров, ще бъде поп стар или император.

113

Протести

преди 2 години

Моля заповядайте, може, сега е демокрация. Излизайте на улицата и протестирайте колкото си искате - януари, февруари, март... може да се абонирате за улицата.

112

Анонимен

преди 2 години

Сенатор Роджър Уикър обяви пред Fox News, че корабите на САЩ в Черно море ще използват ядрено оръжие срещу Русия.

111

Анонимен

преди 2 години

До гледна точкаНЕ ГОДИНИ А МЕСЕЦИ...АЗ ОЧАКВАМ ПРОТЕСТИ ОЩЕ ФЕВРУАРИ,КОГАТО ПРИСТИГНАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ОТОПЛЕНИЕ...ТОГАВА ВСИЧКИ ТЕЗИ ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА С ПРЪТОВЕ И КАМЪНИ...

110

Анонимен

преди 2 години

Възможно е затваряне на заводи в Европа заради студа и цените на газа. Експерти смятат, че застудяването в Европа, което може да стане най-силното за последните 30 години, и ниските запаси от синьо гориво в складовете скоро ще доведат до рязко покачване на цените на енергията и спиране на промишлените предприятия.

109

Анонимен

преди 2 години

НАРОДЪТ Е КАЗАЛ:МАНДЖА С ГРОЗДЕ...ТОВА Е НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С КАНАДСКО ЮПИ,КОМУНИСТИ,ДЕМОКРАТИ И ЧАЛГАДЖИИ...МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА ЩЕ ГИ ИВДИМ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН...

108

Анонимен

преди 2 години

Ами посредственият меринджей средно ниво от теленор - министър на енергетиката !?!

107

Анонимен

преди 2 години

За тяхно голямо съжаление... няма да се докоснат до милиардите от "Плана за възстановяване". Ха-ха-ха.

106

Анонимен

преди 2 години

Значи не е ОК да се снимаш с пееф, но е ОК да се коалираш с ***. Няма дъно. ДБ си заслужават 2,96 те процента, които ше получават на избори От тук нататък. А Божи барем като министър започне да се къпе.