71

савин

преди 2 години

Немците са напълно зомбирана и сдухана нация ако въобще може да се каже че са нация. Виж ги само какви си избират като Меркел като фондерлайнен и тоя индивид и при условие че имат партии като Алтернатива за Германия от източните провинции пак такива чучули си избират....ами да ги ваксинират като са овце безмозъчни и са им набили хиляди комплекси за малоценност ат американското дойчезеле

70

Бухенвалд 2022

преди 2 години

е с нов Надпис над Входа си : "Инжекцията ще ви Освободи"!

69

,..

преди 2 години

Как ша ги глобявате?В концлагерите ли ша ги набутате.Побъркани свински глави.

68

Майне Фюрер

преди 2 години

е на Снимката! Честоти Лабораторни свинчета!!

67

Анонимен

преди 2 години

Трябва само едно начало. Един старт. Някой да започне пръв. Една глава да падне. Останалото ще се подреди.

66

до 63

преди 2 години

Винаги съм се чудил защо ромите дето се връщат от DE са здрави като канари,а то каква била работата.Изкарват значи сертификати на немците и после те "ваксинирани" пълнят болниците!Ами да си боледуват-немци са,богати са,болници си имат!Браво на нашите роми- и пари са си докарали и здрави в дома си идват!Така се прави- и повече да им вземат-поне по 5 хиляди евра на сертификат!

65

Анонимен

преди 2 години

До Бустерче: Това го знаем. Въпросът е защо седим със скръстени ръце като стари баби.

64

Бустерче

преди 2 години

Нещата отдавна не опират до пари, а до контрол и депопулация. Ако обаче си мислите, че ще ни оставят, нас - българите да си развяваме байрака, грешите ! Не се заблуждавайте - това ще дойде и при нас !Затова натискаха да има правителство, дори и от взаимно изключващи се по политически виждания партии.

63

Лошото е,

преди 2 години

че не се води статистика за умрелите след ваксина. Даже тези-починали, до 12 дена след ваксина, не ги водят ваксинирани, т.е. не са умрели вследствие на ваксината, а неваксинирани.

62

Анонимен

преди 2 години

В Австралия - полицейски терор; парк, засаден с портретите на жертвите на ваксините; безпомощна съпротива; зов за помощ и предупреждение към света за това, което го очаква. Не знам дали видеото вече може да се намери...

61

Откъде ги изравят

преди 2 години

Поредното корумпе и лъжец.

60

до 55

преди 2 години

Световният научен център дано да е в Грайфсвалд! Там проектът е друг,но ако успее всички ще сме доволни.

59

Demonaz

преди 2 години

Медицински комунизъм! От НКВД ли ще ходят по домовете на хората да ги ваксинират на сила? И какво има общо фашизма на Бенито Мусолини с тази глобалистка диващина? Другати тоя е от ваще зелените еко-талибани и либерасти. Целия ЕС е левичарсика измишлиотина. И до славянин и какво ще направят руските татари в Германия. Минали са зад славяните точно руснаците. Едни и същи глуписти фашизъм, та фашизъм. Ако имаше нещо такова нямаше да има нито бежанци,нито ваксини камо ли трети пол.

58

Иван

преди 2 години

Сертификатите са по 1500-2000 евро, доста под средната работна заплата за Германия. Всеки германец може да си купи, при нужда. Пазарът е огромен. Така че няма проблем. Въвеждат, купува си човек сертификат и готово.

57

Sofia Centre

преди 2 години

Taka stava kato izgubixme vtorata svetovna... sega elite si pravi kvoto iska

56

Анонимен

преди 2 години

Много иска, да пише писмо до дядо Коледа.

55

на този

преди 2 години

само едни мустачки му липсват

54

Анонимен

преди 2 години

Има една стара приказка: кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари. и тоз ли "германец" е дългонос?

53

Анонимен

преди 2 години

Когато навсякъде стане задължителна, ще дойде краят! Ще има сблъсъкът на титаните, но всичко ще свърши.

52

До 53

преди 2 години

Така е, Макрон във Франция е човек на Ротшилд , идва от техните банки, Рокфелерови са силни в САЩ, в Европа командват Ротшилдови..............а те много мразят България...........капитализмът е в много напреднала фаза............на глобализъм, където транснационалните корпорации са по-силни от отделните държави!!!