428

преди 2 години

Защо оня продажник Горби продаде системата ?! Да си беше стояла стената , пък оттатък правете каквото щете !

427

мак

преди 2 години

С тези измишльотини, които целят да не се обиждат не-християни, скъпоплатените де..б..или обиждат християнски свят, обиждат тези, които под семейство разбират мъж и жена и въобще, тези, които изповядват европейското и християнското. Защо трябва да се променяш, за да не обидиш някой и самият ти да се чувстваш зле и дискриминиран.

426

Анонимен

преди 2 години

Ами че то цялата тая олелия на управниците е да ни подлудят за да се съгласим на безумните им закони.Там с тест за психическо здраве не ги избират.

425

Анонимен

преди 2 години

Нямам идея как такива хора управляват. Толкова ли няма психиатрии в прогресивния ЕС...

424

Анонимен

преди 2 години

Управниците на ЕС се командуват от Ситито в Лондон, които не само излезоха от Европа ами не са и християни. Игрички за парички всеки ден и всеки час за сметка на всички нас.

423

Анонимен

преди 2 години

Управниците на ЕС водят война не срещу предразсъдъците, а срещу собственото си население. Трябват им покорни роби, а не мислещи граждани.

422

аз

преди 2 години

тия съвсем се побъркаха, не съм виждал по/*** хора от тези в европейката комисия и европейскив парламент

421

Чудя се

преди 2 години

Какво ли би написала Ориана Фалачи, ако беше жива.

420

Анонимен

преди 2 години

Весели Коледни Празници на всички християни! Господ ще ни помогне да победим сатанистите, но няма да им кажем как!

419

Анонимен

преди 2 години

"Документът бе оттеглен" и ферман от либерастки фантазии по-долу

418

Марта3548

преди 2 години

До анонимен 443. Тези и други права са упоменати в Европейската харта за основните човешки права.Можете ли да обясните защо висши европейски чиновници,които никой не е избирал,предлагат да не се употребява думата " Коледни" за християнския празник Рождество Христово,и как тази дума пречи или дискриминира изповядващите други религии в ЕС???!

417

Анонимен

преди 2 години

а междувременно, втората по големина строителна компания в Китай днес не е успяла да плати лихва по заем и е в състояние на технически фалит, като дължи повече от 300 милиарда долара. Още една голяма компания е в това състояние, а други 2 са на крачка от това. Масовите фалити в Китай в крайна сметка ще доведат и до покачване на цените на стоките у нас (след 6 месеца), но новинарските сайтове пак последни ще научат....

416

URSULA

преди 2 години

K O L E D A !!!

415

rm

преди 2 години

моди, триеш ли, моди?приятна смяна по време на празничния сезон.

414

Анонимен

преди 2 години

На таз колкото поече и чета простотиите , толкова повече си мисля че гейовете са на порядъци по-нормални от нея.

413

Давиго

преди 2 години

До "Крайно време е да приемете..." >>>>> Не, приятелю, жандар. Крайно време е вие да разберете, че малцинството се съобразява с мнозинството, а не обратното.

412

Анонимен

преди 2 години

Така се разваля ЕС с бръщолевене. Великобританците го започнаха с излизането си и няма да спрат докато го превземат пак, въпреки, че те го създадоха.Тия хорица са на дистанционно управление.

411

Анонимен

преди 2 години

Това изказване на не-християните цели да развали Коледното настроение на християните, Омикрона не е достатъчен, а пък и Ханука премина давайте с провокацииите.

410

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/453"в Европейската комисия с толкова нищожни хорица" - нищожни, ама колят и бесят, щото в техни ръце е машината дето печата парите, и всички им се кланят.

409

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/419"Това ли е нашият ,,цивилизационен'' избор уважаеми сънародници" - да, това е. Колко човека познаваш, дето са за излизане на България от ЕС?