39

Ямболски цървул

преди 2 години

Хипохондрията е възникнала точно под такава психо-атака.Развива се в лабилни съзнания.

38

///

преди 2 години

Кога по-точно ще е в България, защото съм на прасе и да съм подготвен да го посрещна.

37

Стамат

преди 2 години

Свински гърди на скара,кисело зеле с червен пипер и червено вино на корем.Цялата рода в нас,плюс комшийте!!!Удрииии,боли ме за вируси и ваксини,Урсула,Байдън и Гейтс - у лево.На село го караме на крак и никой се не плаши от нищо!

36

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Преди малко пред прозореца мина самолет! Също мога да кажа и че навън е студено! Стига с тези ку.хи съобщителни заглавия. Единственото, което има смисъл, е какво означава това? Какво като дойде в България? Какъв е смисълът на съобщението?!

35

Анонимен

преди 2 години

"Клетъчният имунитет се повлиява много добре след три поставени дози." - Каза математикът .... !!! - - "Не може да очакваме Омикрон да бъде по-лек от досегашните щамове, този вариант има над 30 мутации. В Африка отне един месец след появата му да стане доминиращ." - -- А статистиката за Южна Африка казва - 78% увеличение на заразените и 13% НАМАЛЕНИЕ на смъртните случаи . Нещо да каже математика Витанов за тия числа ?

34

Кики

преди 2 години

Лъчезаре, ти защо още не си професор?Може би защото дори онези шамани от платените телефони са по добри прогностици от теб.Дерзай момче, сега омикрон после гейм оф трон след някой месец може и мобифон да го кръстят а ти все се разминаваш с научните титли.Айде малко по сериозно момче!

33

Анонимен

преди 2 години

Доживях математик да ми разяснява поведението на вирусите. Що не си гледаш теоремите, бе, чичак?

32

Ямболски цървул

преди 2 години

Е!!!!! Моля ви сЪ!!!! Та как ще ни пропусне?!?!?! Да слизам ли в мазето да се крия,като преди това съм си сложил 543 876 ваксини? Колко маски да си сложа?

31

Анонимен

преди 2 години

Нищо не трябва да се затваря, пълен игнор на психичната пандемия от хипохондрия

30

Анонимен

преди 2 години

След като границите и училищата са отворени, то е ясно без да си математик. А защо отвориха училищата по спешност, точно сега, всеки да си направи изводите.

29

Joro

преди 2 години

Добре дошъл. Мокър от дъжда не се бои. Както дошъл, така и си отъшъл.

28

Все още го няма...

преди 2 години

А те започнаха да ни плашат с него. Ако толкова ги е страх и е толкова опасен - затваряйте границите? Или е по-удобно да затворите хората?

27

Картофчо

преди 2 години

Супер, този омикрон, от ЮАР казаха, че е много заразен, не дава усложнения, прекарва се за 1 седмица и заобикаля ваксините. До пролетта всички ще са го прекарали като грип и чао на тази истерия! Чакаме следващата пЛандемия! ;)

26

Анонимен

преди 2 години

"Вместо да ни измъчват с фашистки мерки, защо не затворят границите или не направят лагери за карантина за идващите. Хем знаят, че ще дойде хем нищо. Искат пак да скубат за ваксини след празниците то е ясно."... стига се шашка бе, изпий един Валерян! Аман от истерици!

25

Илия

преди 2 години

Такова смешно заглавие не съм срещала.Най-късно до празниците ще бъде и в България.Омикрон пътува по света по план.

24

Анонимен

преди 2 години

Ми то си беше ясно каго ще дойде микрона.След празниците. Сега намаляват изкуствено заболелите, след това ще скочат за да почне принудителна не задължителна ваксинация.

23

Анонимен

преди 2 години

Вместо да ни измъчват с фашистки мерки, защо не затворят границите или не направят лагери за карантина за идващите. Хем знаят, че ще дойде хем нищо. Искат пак да скубат за ваксини след празниците то е ясно.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе кво го чакате, пускайте го на щафета, като олимпийския огън! И без това сама сополанковците се интересувате от грипове разни

21

Не!

преди 2 години

"най-рискови остават децата, бебетата..." усещате ли на къде вървят нещата? Значи, дори и най-опасният делта вариант е като лека настинка за децата, но не, те били застрашени? Верно ли? Щам, който не е хоспитализирал нито един човек ще се използва като причина да се инжектират малките, не се потдавайте. Молете се най-скоро омикрон да стане доминантен и да приключваме...

20

Маг Витанов

преди 2 години

Най-късно до празниците, Омикрон ке биде и у България!