38

Анонимен

преди 2 години

За да влезе някой в статистиката като починал/увреден вследствие на ваксина, трябва да бъде доказано причинно-следствена връзка между ваксинацията и съответното увреждане. Както можете да се сетите, това е изключително трудно, дори практически невъзможно, като се има предвид влиянието и контрола на производителите на ваксини, което в момента имат по-силни позиции от повечето правителства на суверенните държави. Затова повечето починали след ваксина ги пишат починали при неизяснени обстоятелства.

37

Иван

преди 2 години

То реакция може да получиш и от антибиотик и да умреш !

36

Анонимен

преди 2 години

Какво ми показвате тия новини сякаш са единични случаи. Постоянно умират хора след ваксинация, но всичко се замита под килима.

35

Jonson&Jonson

преди 2 години

Жалко, но астрата е май най-калпавата от всичките.

34

До 9

преди 2 години

Може ли да дадеш линк към ресурса, от който си почерпил тази статистика, защото май само ти я знаеш тази цифра?

33

Не губете кураж!

преди 2 години

Нова ваксина на всеки тираж!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Много спортисти също си отидоха напоследък внезапно. Наскоро един сърбин, баскетболист, национал на 32 години. Млади, здрави, ваксинирани, както са на игрището падат и умират. Разбира се връзка с ваксината няма, а и не може да бъде доказана. Хора, мислете му преди да си забиете тези игли и да си инжектирате отровата. После връщане назад няма.

31

ха ха

преди 2 години

Не, хората са си го съобщили навреме, нашите медии целенасочено продължават да дълбаят кладенци по темата и рият от злоба, защото вече около 44 % от населението на земята вече е имунизирано и няма какво да съобщават в тоя дух, ама нали трябва тука да се поддържа висок духа на ***-отите, които това им е мантрата.

30

Анонимен

преди 2 години

Много ви е удобно да плюете Астра Зенека, ама разбира си друго си е Файзера. Урсула нали се целува с директора, как няма да копрометирате Астра Зенека, която е 10 пъти по-евтина и със сигурност по-сигурна от американските бълвочи. Още повече прозира всичко.

29

Анонимен

преди 2 години

Нали Опел Астра я бяха забранили точно заради тези тромбози. Фармамафията ли ги натиска да ваксат с астрата.

28

до 25

преди 2 години

"А ти кажи на майката на починалия днес от Ковид 37 годишен Българин, че е най-добре всички да преболедуват без ваксинация."И това какво общо има със смъртта на здрав човек на 33 години. Ставате цинични вече. Цинично е да кажеш "ползите, надвишават вредите", когато някой здрав и прав е умрял. Просто се запазва мълчание в такива случаи (поне).

27

кой

преди 2 години

КОЙ ще понесе отговорност в този случай,нали антиваксърите са ви виновни за всичко

26

До 29

преди 2 години

Много хубав въпрос!

25

Анонимен

преди 2 години

Само един умрял и от март месец нямали време да го съобщят....

24

Анонимен

преди 2 години

Тези бъркочи, наречени ваксини, са по-опасни от вируса. По-голям шанс има да умреш от бъркочите, отколкото от вируса.

23

Анонимен

преди 2 години

В случая какви са ползите. Този човек е могъл да живее до края на живота си без нито веднъж да се разболее от ковид или да го рпрекара безсимптомно както 80% от хората, които познавам, включително и аз?!

22

до 18

преди 2 години

пък аз иман двама пизнати на коити ридителите без ваксини си заминаха, само казвам

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Кажете го това на майката на починалия 33-годишен"А ти кажи на майката на починалия днес от Ковид 37 годишен Българин, че е най-добре всички да преболедуват без ваксинация.

20

Шашма Зенеква?!

преди 2 години

Айдеее...нЕма нужда!

19

до 19

преди 2 години

"а ти *** на 5 милиона майки по света или хайде 29000 в Бг за обратното, да не су ваксиниран"Извинявай, ама повечето починали отдавна нямат майки, поради възрастта си. Не се прави на много интересен, утре, ако умре някой твой близък на 20-30 години няма да си толкова отрворен.