55

Анонимен

преди 2 години

До до 54Е какво пък е Холандия? Международен търговски, транспортен и инфраструктурен хъб още от 16-ти век, печелещ от алъш-вериш и мултинационални компании, които си регистрират офисите там.

54

МАЙОРА

преди 2 години

Колкото по-близо до руският Мордор, толкова по-нисък стандарт на живот! Това е закономерноста! В БГ докато не скъсате българският паспорт на русофилите си и не ги изритате да си ходят в сибирският Мордор - все ще сте най-бедните!

53

Зъл и бесен

преди 2 години

Люксембург има страхотна икономика! Тамошните баби плетат едни такива много хубави дантели! Мили сънародници, България има най-хубавите и невероятно разнообразни почви в света, навремето с шлепове са изнасяли земя да си пълнят холандците обезсолените полдери! По минерални води сме в първата тройка на Европа! По златни залежи мисля, че сме първи, поне не се сещам за друга европейска страна! Имаме цветни метали, гори, от всичко по малко! Хванете Фильо с женския ханш, Мавъра с теменужките, Кунева

52

Н1

преди 2 години

Моят приятелски съвет е да не сравнявате България с който и да е от Западна Европа. Радио Люксембург го слушахме от тин годините си, някъде края на 60-те, когато се появиха първите транзистори. И до сега ги слушам, в момента френски и италиански шлагери. През соца БГ произвеждаше всичко, което потъваше някъде в търговията на СИВ държавите. Видин правеха хубави гуми, които ги нямаше в М.техника. Михайловград акумулатори-също. А.Иванов София хладилници-също. Примери много. Затова сега няма нищо.

51

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо сравнявате България с държави със силна икономика, инвестиции, ниска безработица, с висок БВП, без задълбочени демографски проблеми и т.н.

50

ВиС 2

преди 2 години

е как така бе. Вие сте една фейкня медия. Ние тука сме най умните. Неможе тез селтици да са по добре от нас. Ние сме тарикатите, ние сме номер едно. Тея картофи сме ги изтъркали на джапинки и те незнаят как да си харяат мангизите. Ние сме по добре щото сърцата са ни големи.

49

Бай Лъки

преди 2 години

A цените им са 10 пъти по-високи. Не мерси, така сме си добре.

48

Анонимен

преди 2 години

Трябва да вдигнем данъците на 60-70 процента като в Дания. Българският бизнесмен прави оборот на Люксембург в бижутерските му магазини и на Германия, на автомобилните магазини. Българските пари изтичат в Люксембург и Германия, затова те са богати, а ние бедни.

47

Анонимен

преди 2 години

До Булгаренбург Не офшорна зона. Българите трябва да си сменят главите и да мислят по друг начин. Този начин на мислене от векове ни обрича на нищета, злоба и безполезност дори за нас си. Когато разберете, че Костадинов е булгароубиец, а не патриот,тогава може да тръгнем напред.

46

Променител

преди 2 години

Плява да ядат в Люксембург ! Още от Нова година доходите на Кико и Кокорчо ще бъдат 555 пъти по-големи от доходите на Люксембургци ! Гаранция от Кокорчо! И от краварката от левия ъгъл, и от плужека Гристо Иванов, и от Чалгаджията !

45

Анонимен

преди 2 години

Норвегия е малка държавица с много нефт на глава на населението. Дания има данъци от 70 процента и социализъм.

44

Анонимен

преди 2 години

Доходите в Люксембург са десетки пъти по-ниски от тези на бай чекмеджан,старият строящ сикаджия.

43

до 54

преди 2 години

Да бе. И Норвегия и Дания и Финландия и Нидерландия - все така. Перачница е България за пишман бизнесмени от балкански тип. Когато са ви малки мозъчетата, поне устите ви трябва да замълчат.

42

Анонимен

преди 2 години

Какво произвеждат? Услуги за криене на милиони и милиарди на брюкселските чиновници.

41

до 48

преди 2 години

Кви дългове, бе ***. Имаш брутен вътрешен продукт разделен на хората. Няма друг измерител. Руската икоономика разчита на суровини, но е на 82ро място попродукт на глава. И това още от 20ти век все така. Вие сте фундаментално сбъркани в мисленето си.

40

Анонимен

преди 2 години

Офшорката Люксембург крие и взема процент от европейските престъпници и политици. Тази перачница е нужна на Западна Европа.

39

гербер

преди 2 години

До 31 Хичо - ти си индианец,индианското ти име е Поразената глава.

38

Льольо

преди 2 години

Маффията завзе и ще отслаби държавата, за да може капиталът без контрол да граби труда и парите на овците!

37

Анонимен

преди 2 години

Това защото са много ваксинирани.

36

Forever

преди 2 години

Явно там не вирее шуробаджанащината и корупцията.