44

Така трябва

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална инстуитуция, която да помага на нас - българите ! Трябва всички да сме добре !

43

Консервативен

преди 2 години

Много са ми смешни като се наредят при оня пендеl Дремджиев Осман Октай, Минеков, мИтоди Андреев и разни други уж експерти, отдавна влезли в третата възраст, и с почти оргазмена възбуда обясняват как се сменят поколенията и няма вече да има мутри, кражби, корупция и олигархия. След половин година, когато българските национални интереси в Македония са предадени, когато сме подписали всичко за еврозоната, когато сме приели Истанбулската к. - очаквам тези да излязат и публично да ни се извинят!

42

Анонимен

преди 2 години

С други думи олигарсите искат амнистия за крадливия преход. Политиците са като пеперудки посредници между интересите, нека да си го кажем в очите, интересите на богаташите, а богаташите са си същите цветенца.

41

Анонимен

преди 2 години

До Ъхъ - Труд не е закрит. Ако толкова сте се трогнали, 20 парчете ми ревете днеса, преостпете някоя стая в апартмаентите си, като се намерят 7-8 парчета и ще има къде да пишат. А и не сме 1995-а! Хората не трябва да са на едно място, за да правят вестник.

40

ХП

преди 2 години

Ей, доживяхме до го видим края на тоз Преход, бе..., ся почваме Преход-2, ха, живот и здраве да доживеем до Преход-3!!! -)))))))

39

Анонимен

преди 2 години

Нови кукли на конци!!!!

38

Пешо

преди 2 години

Краят на прехода ще настъпи след Автоматников.

37

Анонимен

преди 2 години

Не виждам какво толкова се е сменило освен, че върнахте комунистите на власт.

36

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ един пример за смяната на политиците - *** Нинова отстранена от Станишев през 2007 заради корупция!!! Повече какво да говорим! А да и половината от инициативния комитет на Президента били ДС....аааа пък шефът на стратегическият му съвет е долно ДС ченге, което има 100 снимки с Илия Павлов по бизнес дела през 90-те, и сам се хвали, че бил последния говорил с Васил Илиев....с една дума архитекта на мутрите от 90-те в България дърпа конците в момента!!!А ВИЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА нова генерация???

35

3M

преди 2 години

За мен въпросът е КОГА ще започне прехода, защото от 90 г насам нито комунисти, нито ДС агенти бяха отстранени от властта и сега продължават да скубят Родина и Народ!

34

Анонимен

преди 2 години

всъщност най-тежък удар ще понесат, вече бившите протестъри, понастоящен радевчета, те бяха и си остават лузъри, като аутсайдери ще могат да продължават да чегъртат вецетата на такива като ср.ашков

33

Анонимен

преди 2 години

Идват нови овчари които обещават да стрижат по малко, ама надали :)

32

Анонимен

преди 2 години

Бе каква смяна бе???Най-важното министерство на вътрешните работи, което е очите и ушите на всяка власт!!!!! ЩОТО редовото полицайче отговаря първи на повикване....и въобще не е гаранция, че нещото ще отиде някъде другаде (като прокуратура например). ТА ТОВА МИНИСТЕРСТВО се дава да БОЙКО РАШКОВ - 10 години комунистически прокурор преди 1989, от 1991 до 2001 е ШЕФ на следователите в България, тези отговорни за разследването на мутринските убийства, фалити и приватизация през 90-те!!!!

31

и

преди 2 години

пенсионерите да не заемат работни места

30

не

преди 2 години

се котира ве4е мухлясалия геноцид с ехото от пенсията в портмонето три дни мое и да си некои а пьк 25 год да ни врьща мухамед е не мерси

29

Нема да са вечни.

преди 2 години

Требе да измрат, те тогава.

28

Абе

преди 2 години

Какви по-точно радикални действия трябва да предприеме президента, забрана на медии ли, на партии ли, що ли.

27

ония

преди 2 години

беха на всеки км сега верно са на метьр затова дистанция

26

Смешно и тъжно

преди 2 години

Начело с Нинова(Техноимпексова + Булгартабак) ще борим корупцията. Ура другари!!!Все едно, че се връщаме 25 години назад... И смешно, и тъжно, и жалко, така не става...

25

Анонимен

преди 2 години

Стари динозаври в нови кожи.