45

Анонимен

преди 2 години

Репресията си е репресия. Мотивите нямат значение.

44

Анонимен

преди 2 години

Така бяха свикнали държанките на мутрокрадците, да си живеят в държавни имоти и да не плащат. Свърши тая. Измитай се заедно с платените си псевдожурналисти. Жълтокафявият ти, мутренски пapцал няма да липсва на никого.

43

Анонимен

преди 2 години

Гербава нагла под.лога!Свикнал да лиже *** на вожда,а друг да му плаща сметките.

42

Анонимен

преди 2 години

който не е разбрал, мисля че днес по националните телевизии излъчиха как Блъсков си призна че дължи стотици хиляди, но не му ги искали, защото :толкова им бил акъла от министерството" Такива сметки се трупат с години, тоест по времето на ГЕРБ! Сега явно се усетиха и смениха версията вече във фейсбук страницата на труд, заливат със статии как всичко е платено, статии кого ще сезират от ГЕРБ, и коментари лично от Петьо! Гледайте вечерните емисии на новините! Лично си призна че дължи!

41

Анонимен

преди 2 години

Заради такива, като тоя, оная никаквица дето готвила баница по пеньоар на Доган и Тошко от ДС сме 112 място по свобода не медиите. Това не са журналисти, а .КУPтизaнки на мутрите от ГЕРБ и ДПС. Преди това същите тия слугуваха на Мултигруп и комарджията-комунист, уж цар.

40

Анонимен

преди 2 години

тоя дето води спецакцията на мвр е бивш кадър на герб.Шахмат, ***.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз не можах да разбера - КАКВО ПРАВИ ЧАСТНА МЕДИЯ В ДЪРЖАВНА СГРАДА ????? Кога за тези гъ.золизци ще свърши комунизма ???? На свободния пазар е пълно с евтини сгради заради кризата а те на държавното се хвърлят. Ади ако обичат да си плащат частен наем като всички нас . как ще са независима медия ако са зависими от властта от към сграда ??? Комунизма си отиде . Плащайте си на частно.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво си заревал бре,свят широк офиси дал Господ,точно за едно денонощие можеш да цялото оборудване барабар с екипа!

37

Хайдут Велко

преди 2 години

Диктатурата на Радев върви ръка за ръка с тежка цензура. Ставаме държава от третия свят.

36

Анонимен

преди 2 години

Блъскоглу е приятел с Унур Борисофоглу и Мустафа Карабичме

35

Анонимен

преди 2 години

Гледах го как реве и сам се оплита в безсмислиците си и мед ми капеше навсякъде! Все едно се отървахме от един огромен инфектиран кърлеж!

34

Анонимен

преди 2 години

А не бе ще те пудрят,вземаш си такъмите и си търсиш място под слънцето,с гювеча от тиквуня беше дотук!

33

Поп Грую

преди 2 години

бЛъсков, според мен чакат да си платите масрафа!

32

Радой Ралин

преди 2 години

Първа работа на всяка тоталитарна власт е да закрие медиите.

31

Анонимен

преди 2 години

Кой пък чете вестници в днешно време?

30

Платил

преди 2 години

Ама ,след падежа....

29

Анонимен

преди 2 години

Петьо си мислеше,че психичноболния ще е вечен.Да,ама не! И сега вие като линейка в задръстване.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 От Труд вече показаха документи за платения наем. Поведението на Минеков е в рязък контраст с това, което се случи с централата на БСП. Сега са вдигнали мерника и на ГЕРБ за НДК. Саморазправата на ДСарите започва да придобива вид нямащ нищо общо с демокрацията, и това е само началото. Тежко на всички, които останат в територията.

27

Анонимен

преди 2 години

Toзи наглец сам си призна че дължи стотици хиляди , още от управлението на герберската шайка! Гледах по медиите цирка който разиграва и колко цинично говори , как се издаде в яда си на няколко пъти с реплики като "те данъкоплатците че ще плащат ще плащат!". Според него ние трябва да му плащаме наемите, тока, сметките. Възмутен е ,че взели на снаха му хранилката и от 3 месеца видиш ли живеела със свои пари! Абсолютен наглец за затвора!

26

Пижо

преди 2 години

Защо данъкоплатците трябва да плащат наема и режийните на частен вестник обитаващ държавна сграда?!? Банкянският селянин да отвори чекмеджето и да му плати наема за някоя друга сграда. Какъв е проблемът на "Труд" да си наемат помещения другаде?!?!??