76

Коки

преди 2 години

Мъжко или не е твое. :)))))))))))

75

почнахме

преди 2 години

агитациите за истанбулската конвенция....

74

До 164

преди 2 години

Жалко, че не те е приключила.

73

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Пенсионер//Грешка,със съпругата ми имаме брак от мно-о-о-го години,от времето на "най-тъмният" социализъм.Обичам я,както я обичах като млад .Като млад бях усвоил навика за чести и дълги купони с колеги,и колежки.Прибирах се късно.Три пъти ми е излизала с нож,най-вероятно не сериозно.Тренирал съм 8 години джудо,а в батальона това беше част от обучението,но веднъж се разсеех и леко ме бодна не далеч от югуларната ямка,нищо сериозно,но ми скъса любимата фланелка,е случват се и такива неща

72

anonimen

преди 2 години

Бензина след нова година ще стигне 4лв., дизела вече гони 2,70,хляба ше го ядем на 3,50,в ядрото сме на най-голямата криза в историята на страната (благодаря ви г-н Радев), за тока да не говорим, обаче основния проблем е, че някой бил два плесника на гаджето...

71

До 159

преди 2 години

Нещо си се объркал, друже. Казах когато бях в гимназията. Демек и аз, и въпросните момичета бяхме на по 17-18 години. Освен това го правиха и всички останали момчета това. И мацките се кефиха. На теб да не би да не са ти давали да ги шляпкаш, че сега да сипеш ***? Просто отбелязвах, че няколко години гнyсна феминистка пропаганда им проми мозъците. Чети внимателно преди да пишеш, малoумник.

70

АНОНИМЕН88

преди 2 години

Не че е решение, но си мисля, че ако се намерят 2-3 момчета от футболните агитки да му поскачат на неговата глава, рязко ще му секнат "ентусиазма" но тоя б****!

69

Анонимен

преди 2 години

До 159Писал е гимназията, това за теб ако е педофилство, не знам.........хахахахаха :)))

68

анонимен

преди 2 години

Все пак по минусите има малко *** тук, дето ще трепят жени, макар и само с шамари. Били вербално агресивни и те търпели. Ами защо търпите, махайте се, нали това ви е основният аргумент, че жените си заслужавали, дето стоели били при насилника. Ще проумеете истината само ако такъв претрепе дъщеря ви, но и това не е много сигурно. Има гадняри и от двата пола. Но нека отмъщението да е адекватно, а не животинско, меко казано.

67

Анонимен

преди 2 години

До 155Има мъже които са меко казано и*роди, но има жени, които са по лоши дори и от мъжете и*роди......:))) Това как да го приемеш, требва стабилна психика......хахахахаха :))

66

До 152

преди 2 години

Пхахахаха, чак жената заслужавала медал ако го убие. Ако си мъж, ти си срам за мъжкия пол. Най-добре си го смени. Само че отиди в друга държава, че у нас слава богу все още не може.

65

Анонимен

преди 2 години

Некои жени си заслужават боя, дори и аз съм реагирал в некои ситуации..... :))) Все пак не съм удрял жена, надявам се да продължи така, те са ни радостта и мъката в живота :)))

64

Fallschirmspringer

преди 2 години

Да удряш жена си и дъщеря си е скотско.Това са същества с дълбоки личностни разстройства.Как може някой да вдигне ръка срещу жената ,с която са се гушкали ,говорили са си мили думи,заедно сте градили дом,отглеждали са деца.Не го разбирам.Ако жена ликвидира насилника в такъв момент,според мен заслужава награда.

63

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва министъра на правосъдието да посредничи за да може подобни престъпления да се наказват? Ако не посредничи, ще му поднесат тортичка с кафе ли на изверга?

62

Анонимен

преди 2 години

До 140Ами да, абсолютно. Какво стана бе хора? Като бях в гимназията момичетата не само го искаха, те даже супер много ти се радваха, когато ги шляпнеш по ***. Едни такива обръщат се и се усмихват. Сега тръгнали да оревават света. Какво се случи?

61

Fallschirmspringer

преди 2 години

Когото едно момче направи някаква беля може да бъде напердашено.Бели големи не съм правил,но когато се качих до стрехата на нашият блок,а той е на 5 етажа майка ми ме здраво наби.Всяко от момчетата гледаше да се качи колкото е може по-нависоко и да сложи буквата от името.Катерехме се по олука и гръмоотвода,защото скобите им бяха много удобно и здраво поставени,а ние в 5 клас не бяхме тлъсти като сегашните деца.По цял ден се борихме,боксирахме,прескачахме пейки,карахме кънки-летни и зимни

60

Патриот

преди 2 години

Ако ДБ, ПП и другите слуги на колонизаторите се опитат да въведат истангeйската конвенция и други подобни джендърски закони, ще висят на площад "Народно събрание" до един!

59

реалнафантазия

преди 2 години

Е нали искат да са с лошите момчета? Как да съжаляваш такъв такива хора? Същото се отнася и за мъжете, които си избират златотърсачки. :)Как да ги съжаляваш...

58

Анонимен

преди 2 години

Момичето казва, че побоищата са започнали след първия месец от запознанството им. И не става ясно защо веднага не го е напуснала, ами стояла, стояла, че и дете му родила? Жалко. Иначе такива *** като нейния ги оправя само бой. АКо имаше как да платят на определени хора да му счупят малко ръчичките на тоя, щеше да миряса.

57

до 141

преди 2 години

Ако проследиш коментарите надолу, тук вече не обсъждаме конкретния случай, за който удобно не е представена и отсрещната версия. Тук обсъждаме принципния въпрос как се бълва жестока пропаганда с такива статии напоследък и се опитват да ни сменят чипа. Един от най-големите разбойници Царя го каза преди години. Май доста успешно го правят. Всички феминистки и подобни организации в България трябва да се забранят със закон.