336

Отвратен

преди 2 години

Изключително вредна и гнусна гнида! Като се смята за толкова велик, защо не се кандидатира завтори мандат?

335

А бе христо

преди 2 години

Що не ходиш да вечеряш боб със зеле?

334

аз-ът

преди 2 години

Може и да имаме президент популист, но преди всичко имаме президент преизбран с огромно мнозинство за втори път. Ти Банев дори нямаше смелост да се кандидатираш отново защото знаеше какво мислят хората за теб. Радев никой не му е правил чомбери пред журналистите и никой никога няма му прави? П.П. Банев по същество ако обичаш - ще вали ли утре ?

333

Анонимен

преди 2 години

Какво руско влияние, Байдън спомена Петков в речта си. Ако това не е подкрепа, какво е.

332

РП - магарето на ББ

преди 2 години

Плевнелиев да не говори за пътища, защото той беше министър на разбитите пътища, един от които стана причина за ужасяваща катастрофа в Симеоновград, отнела живота на шест ученици в навечерието на един от най-светлите български празници. Тогава Плевнелиев трябваше да подаде оставка, а не да се кандидатира за президент заради прищявката на Борисов да демонстрира, че и от магаре може да направи президент. Неслучайно тогавашната му съпруга не се появяваше с него публично, за да не му бере срама.

331

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева защо приема да е заместник след като два пъти беше председател. Това също ме огорчи и не мисля че е правилно. Човек трябва да може да каже не. Това е.

330

ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПРАВ!

преди 2 години

Защото бъдещето на България не зависи от кремълските ни лакеи, а от НАТО и ПЕНТАГОНА. България е част от Цивилизования свят, а не от Азиатските степи.

329

запознат

преди 2 години

Роско офшорката се ядосва защото след падането на тиквата от власт му пресъхнаха финансовите потоци към офшорните му фирми! Хора, да вземем да му съберем помощи за да може да обитава палата във Халкидики!

328

Аман

преди 2 години

от крадци който окрадоха България и сега живеят с краденото в Халкидики!!!

327

Яяяяяя,

преди 2 години

Роско офшорката пак се обади от Халкидики!!!

326

До кога

преди 2 години

ще давате трибуна за изява на един народен предател който живее във Халкидики и не е платил 1 лев данък в тази държава? В едни други времена такива като него биха ги обесили на площада!!!

325

Анонимен

преди 2 години

Единственото което става от теб е да късаш билетчета на моста на Крим на влизане и на излизане , защото ако те сложим в градския транспорт ще го окрадеш , а на моста ако те хванат отиваш в Сибир !!

324

Хичо

преди 2 години

Плювко Плювналиев има нова работа- да плюе по лошите чичковци,дето прогониха герб и срряха кранчето на шайката....Когато беше президент,Плювко гледаше с възхищение и одобрение как герберугите крадат и грабят...

323

Даниел Кацарски

преди 2 години

И ти като ни тласкаше към Америка като гледам я подкарахме .......

322

Анонимен

преди 2 години

А когато ГЕРБ помагаше на Путин за построяването на Южен поток нямаше руско влияние. ГЕРБ и ДПС са най големите русофили и комунисти, да го знаете.

321

зАз

преди 2 години

Колко ли му струва на това Недоразумение да си прави самореклама из медийното пространство и откъде са тези пари?

320

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Еии-- само 400 човека са го оплюли ,пак бива ...

319

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Плевн-ю открай време е милиционерска подложка - не му слушайте глупостите, вижте какви ги надрънка в Баку - говори си едно към гьотере. Тук се прави на демократ, като иде в някоя бивша ССР, е по-кагебист от Путинчо. Такива мазни лицемери у ГЕРБ-ДПС с лопата да ги ринеш.

318

Анонимен

преди 2 години

Този няма да миряса, докато не ни вкара във война с Русия.

317

Озирис

преди 2 години

Бих казал : у лево...