35

Вируслав

преди 2 години

Да ви светна всичките. Витанов взима числото (базово репродуктивно) на готово от един уеб сайт и нищо не смята освен да говори общи приказки и да се опитва да зашемети я някоя млада засукана журналистка, тв водеща. Пия в големи количества виагра и простамол и таен Сибирски екстракт от Русия дето пътува до там да си купува разни чудодейни елексири.

34

Анонимен

преди 2 години

До до 31 от славянин "Новата диктатура е глобална, тиквичке" Брех, щом си толкова осведомен, я дай източник откъде ти е информацията, и кои са "диктаторите"?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Факт - миналата година без ваксини смъртността беше много по-ниска!" Това не е вярно. Числото на жертвите сред неваксинираните през тази година е много по-високо от миналата. Просто миналата година особено в началото имаше мерки, които почти не позволиха да се разгърне вълна. Тая година е "куче влачи рейс", но то с министър антиваксър, който нарочно финтира СОБСТВЕНИТЕ си мерки, и не спазва СОБСТВЕНИЯ си план, е така.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да го поздрави този, като го види на улицата?

31

Ямболски цървул

преди 2 години

Ако майка и татко умрът след 3-тата ваксина,ще заведа дело срещу този и националните телевизии

30

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

"закона на Мърфи", "принципа на Питър"... Който е имал съмнения за математическата подготвеност на професора, вече получи необходимите и достатъчно доказателства...Да издва д-р Гълъбова, преди нещата да станат неконтролируеми!

29

Стискайте бусски!

преди 2 години

Омикрон не пускайте!

28

до 31 от славянин

преди 2 години

Новата диктатура е глобална, тиквичке, на новите ''болшевики'' наречени ''демократи'', които ще превърнат целия свят в глобален концлагер! Предните болшевики ряпа да ядат пред новите глобални демократ-болшевики! А Дънов е необходим, защото е казал много подробности за новата глобална диктатура, които ти не си готов да асимилираш, затова и няма да ти ги споделям!

27

Простамола Витанов

преди 2 години

Предозирал си хапчетата и си мислиш, че си разговарял с Омикрона по телефона и той ти е обяснил нещата и че още не е дошъл в България.

26

vlady

преди 2 години

До АнонименВаксинираните са около 25% от населението и около 10% от настанените в болници и смъртните случаи. Явно е, че ваксините не работят.

25

(-_-)

преди 2 години

Научен работник, който обяснява неща с помощта на закона на Мърфи.. Ми този човек е пълен к ретен! Още повече, че тази тема е токова далеч от неговата област.. Все едно астролог да ми разяснява алергии..

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Проблемът е че от българските болници нищо. Е става. Затова има висока смъртност!" Мне. Такъв щеше да е извода, ако васкинирани и неваксинирани умираха горе долу поравно. Тогава можеше да се говори, защо умират (ако умират) повече в сравнение с други държави. При положение, че 9/10 умиращи са неваксинирани проблемът не е в болниците. И васкинираните и неваскинираните получават една и съща грижа в тези болници, а неваксинираните *** като за световно.

23

Бay

преди 2 години

До 29 "мен не ме контролират, вие сте роби!" Той гения вярва на всяко заглавие. :D

22

Анонимен

преди 2 години

До славянин "и след нея ще дойде друга 45-годишна диктатура много по-страшна от болшевишката" Да, новата диктатура е на същите болшевики като предната (ДС), само че преопакована. Но за това не ти е нужен Дънов. За това ти е нужно само да знаеш как действат болшевиките.

21

Ямболски цървул

преди 2 години

Представям си го как се пени,за да обяснява,че бъдещето без изкуствен интелект е немислимо.Преди малко превъртях Мортал Комбат 11 ултимат на най- трудното.Надхитрих софтуера и фирмуера на играта с мои нестандартни натискания на бутоните на джойстика.

20

Анонимен

преди 2 години

До Бay "Ганчo пак не прочете статията, а само заглавието. :D Зает човек е той. :D" И аз това си помислих. :) Всички постове написани в първите 5 минути след публикуването на статията са от хора, които не са я прочели.

19

анонимен

преди 2 години

отново питам: къде погребвате умрелите

18

славянин

преди 2 години

Да, така е профче, целият свят го чакат много тежки времена, според Учителя Петър Дънов след 45-годишната болшевишка диктатура ще има известна пауза и след нея ще дойде друга 45-годишна диктатура много по-страшна от болшевишката, в резултат на която животът ще се влоши дотолкова, че ще стане непоносим и в резултат на нея по цял свят ще избуханат кръвопролитни граждански войни и хората ще започнат да напускат градовете и да се заселват сред Природата на групи според хармонията помежду им!

17

1

преди 2 години

Човека има правилни наблюдения, но ги предлага на обществото по изключително неприятен (от моя гледна точка) начин.Не знам, слава ли гони, има да си отмъщава ли, но тази комбинация, от конфронтационна реторика, леко инфантилни изразни средства и някои неадекватни асоциации прави лошо впечатление, и със сигурност не подобрява "слушаемостта",ако приемем,че целта на написаното о т него е хората да го прочетат и да си направят изводи. Иначе е прав:висока смъртност и продължаваща напрегната ситуация.

16

Бay

преди 2 години

Ганчo пак не прочете статията, а само заглавието. :D Зает човек е той. :D