178

Реалист

преди 2 години

До Хайдут Велкоя дай да чуем мъдра мисъл от тиквата - муахахахахах-мъчно ти е за простака нали?

177

Електра

преди 2 години

НА ТОЯ ЛАПНИШАРАН, МУ ТРЯБВАШЕ 5г. ЗА ДА ОТКРИЕ, КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЛАТОТО НА КАУНА. Всяка държава която има толкова много комуняци на глава на населението си, я чака същата участ, и един *** да я управлява...

176

Анонимен

преди 2 години

Сериозни спадове има при почти всички пера от баланса на ББР.250 млн. лв. спад показва една декапитализация. Ликвидността е спаднала с 200 млн. лв. 55 кредита за периода 25 май до ден-днешен. От тях 47 са през микрофинансиращото дружество на ББР, говорим за едва 8 кредита, това е промяната в нея. На 5 август т.г. с решение на министерски съвет е предвидено ББР да отчете загуба от 400 млн. лв. Какви са изводите - на първо място големият въпрос е къде са парите? Показва всичко това, провала на служебното правителство на Румен Радев и принципала на ББР - Кирил Петков.

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208 "какво ДС бе байно???" Хихихи. ДС на Рашков, Маринов-Майстора, ДС агентите в ИК на Радев, ДС, крилото на службата на Решетников, който избра Радев за кандидат на БСП. Това ДС.

174

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Браво Кармен - така би трябвало да бъде!

173

Ямболски цървул

преди 2 години

Не го защитавам, защото ми е противен,ама я се разровете назад в годините за Росен Плевнелиев и ГЕРБ....И какви тайни приети закони и договори имат подписани.

172

Кармен Златарева

преди 2 години

За първо дете 5год. платен отпуск по майчинство, плюс 1500лв. на месец - за тези 5год. за второ дете 4год. плюс 1500лв.на месец, за трето и четвърто, освен отпуската и възнаграждението да не плащат наем ако са на такъв!... Ето го решението....а не да развъждат "берачите на жилязу" и вечно живеещите на гърба на държавата без нито един ден трудов стаж!....Откъде пари ли? Ами спрете да крадете и премахнета всички партии живеещи и те на гърба на народа!!!

171

Анонимен

преди 2 години

Не е ли странно, че машините на "Сиела Норма", на които се гласува на изборите, посочиха за победител партията, чийто приближени раздават милиони под формата на консултантски договори на семейната кантора на Тодорови?

170

Анонимен

преди 2 години

На фона на всички разкрития за връзките между Кирил Петков и хората му от една страна и "Сиела Норма" и кантората на Иван Тодоров от друга, логично трябва да се зададат няколко въпроса:- Как след като всички социологически агенции прогнозираха категорична победа на ГЕРБ на изминалите избори, изведнъж резултатите изкараха "Продължаваме промяната" първа политическа сила?- Не е ли странно, че машините на "Сиела Норма", на които се гласува на изборите, посочиха за победител партията, чийто приб

169

ДалавератаСиела

преди 2 години

Семейната кантора на братята Тодорови, които управляват и "Сиела Норма" - фирмата, която достави машините за гласуване на изборите, има и друг сключен договор с приближени на Кирил Петков лица. Българската банка за развитие, която в момента е изцяло под контрола на бъдещия премиер, сключва договор за юридически услуги с въпросната кантора за много прилична 6-цифрена сума.Освен тези два договора, в момента ББР готви нов договор за юридически услуги на стойност 660 000 евро - или 1,3 млн. лв.

168

Анонимен

преди 2 години

Дошли са да видят на място в какви срокове ще освободите жизнено пространство за по читавите нации

167

Далаверата "Сие

преди 2 години

от разкритията до този момент става явно, че семейната кантора на "Сиела Норма", която е отговорна за изборите в страната, е прибрала милиони, раздадени от протежетата на Кирил Петков, назначени във властта.Държавната консолидационна компания, където в Съвета на директорите е близката приятелка на Петков - Ваня Караганева, сключва втори дублиращ се договор за юридически услуги с кантората на адвокат Иван Тодоров на стойност 1 120 000 лева. Тодоров е брат на изпълнителния директор на "Сиела Норма" - Веселин Тодоров.

166

Реално

преди 2 години

Два дни ще се харчат държавни пари, ще се слушат глупосни за бежанци и малцинства с нулев практически ефект. Накрая ще има ядене и пиене, а сметката ще платим ние.

165

Хайдут Велко

преди 2 години

Харчат се пари на вятъра за безмислени конфереции на които да слушаме празните приказки на ООН как да приемаме повече бежанци. Това е политиката на Фигуранта.

164

Анонимен

преди 2 години

Ами прави деца бе!Дай личен пример!Недей само да дрънкаш на китарата и да плюеш Боко!И без това си нищоправещ!

163

Анонимен

преди 2 години

Посредствеността си има цяла армия от бюрократи. Посредствеността със сигурност ще убие талантливите.

162

Д-р Радева

преди 2 години

Забележете на тази конференция ООН отново ни натиска да "обърнем внимание" на бежанците и малцинставата. Интересно Радев дали е отговорил нещо.

161

циник

преди 2 години

Айде стига сте ревали, като тичахте да купувате апартаменти и на неродените внуци и се редяхте на опашки в банките за ипотеки не ревахте, а сега парите не ви стигат, всичко било скъпо, ай сиктир мошеници...

160

Карл Маркс

преди 2 години

Февруари - протест, оставка и предсрочни президентски избори! Долу Фигуранта!

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 "под ръководството на американските служби" Хихихи. Откога ДС е "американските служби"?