105

Анонимен

преди 2 години

Хората искат, ама нямат желание.

104

СофиАнец

преди 2 години

На фона на тази глъчка, особено през последните години, препълнени площадки и градинки цяло лято че и до скоро в топлото, вие пишете че нямало деца?! Всяка година местата в детските градини не достигат, в началните класове в училищата също... нямало раждаемост и населението намалявало, смях в залата! Ако го писахте това преди 10-15 години щях по да ви вЕрвам.

103

до 125

преди 2 години

Такава, че да караме чисто нови автомобили и да имаме 2 прекрасни собствени жилища. Апартамент 160м2 напълно изплатен и къща, която ще изплатим живи и здрави след няколко години, ако се напънем. Не можеш да го разбереш, припознал си се в единия тип, това е ясно.

102

Анонимен

преди 2 години

"Много деца могат да имат, само умните хора, защото са с и добри доходи." - Обаче на практика е точно обратното. Хората с добри доходи имат обиконевено от 0 до 2 деца, а тези с ниски доходи, от 3 нагоре.

101

Анонимен

преди 2 години

До 123 И каква кариера си изградил па толкова?

100

Анонимен

преди 2 години

До Разликата Социализмът беше клетка. И аз навремето гледах зайци в клетка. Отвориха клетката и зайците се разбягаха

99

до 121

преди 2 години

Не, аз съм на 33 и имаме дете на 2 и дете на 4 години. Жена ми е на 30. Когато изградихме кариера, тогава започнахме да мислим за деца.

98

Анонимен

преди 2 години

Много деца могат да имат, само умните хора, защото са с и добри доходи. В България тази порода е на изчезване и затова има демографски срив. Пpocтака е беден и няма, как да издържа повече от една жена и едно дете. Затова няма прираст на населението. Пpocтаците са твърде много.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Да разбираме, че ти си бездетен така ли?

96

Разликата

преди 2 години

По времето на лошият комунизъм България се смали до 8.9 милиона. А сега по времето на добрата демокрация България нарасна до 6.9 милиона.

95

до 116

преди 2 години

Администрацията взима заплати на чистачка в офис... Че трябва да се намали поне с 90% е факт, ама там просто взимат смешни заплати... Заплатата на експертен служител е наполовина на тази на СТУДЕНТ на стаж в ИТ компания...

94

Анонимен

преди 2 години

До Сакън То май твоите деца някой балкански антиваксър ги е правил, щото ти от много ваксини си ялов. Ама нищо де - всички са доволни.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако намалят администрацията с поне 70-80% и изгонят родата от там обещавам да направя още 2 деца. Много хрантутници има на клона с нашите (общите) пари които могат да се заместят с програми написани от студент.

92

Анонимен

преди 2 години

Два типа са младите родители. Успели служители в чужди компании или интелигентни хора със собствен бизнес, които знаят, че преди да се изгради солидна кариера дете не се прави, и го правят на около 28-30. Вторият тип- сервитьорки, склададжии и фризьорки, които си мислят колко е прекрасно да отледаш бъдещ слугинаж и берач на малини в ЕС и какъв голям патриот си, като развяваш флага, ама нямаш акъл за нищо. Третият тип са малцинствата, които дори не коментираме.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Що? Твоята велика ценност каква е? Да имаш айфон ли?

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110, нормално. Разбираш, че си в селски сайт като почнат да ти обясняват колко си разглезен а как те навремето били живели в кирпичени къщи, нямали ток и т.н. Великата им ценност е да са сиромаси, това е. Ще питате ли още защо държавата не вървяла?

89

А бе

преди 2 години

Трябва да се вярва на Президентина! С подобни на неговите приятни доходи,ще може да си позволим, дори и като пенсионери, втора жена, повече деца и светло бъдеще за цялата рода..

88

Анонимен

преди 2 години

Като почнат, що сме се разглезили. Някога са живели вкъщи от кал.А на господин депутата, кучето му ходи на хотел, когото го няма и не яде прости кучешки консервии.А моето дете да бъде, като просяк, що на другарите депутати не им се бърка в джоба и трябва да си води помяра с него на почивката.Какво лошо има човек да иска детето да има уют и сгода

87

Анонимен

преди 2 години

До полюлей, а где точно емигрираха. В Западна Европа и САЩ или в СССР. Важно е да се уточни за да имаме по-ясна картина.

86

Варненец

преди 2 години

Една от причините, между първите по важност, е мързелът и капризът на "новата" българка да ражда. Говорил съм с хиляди жени, поне 10 % от тях са готови да останат стари моми, но да не "се мъчат" с деца. Не всички българки са такива, но със сигурност над 20 % са де факто убийци. Една жена не роди ли поне 2 деца /изключвам поради физиологични проблеми/ на практика убива 2 деца. Защото тя е родена от баща и майка, а не остава поколение.