26

Анонимен

преди 2 години

За 28 000 Българи краят на света дойде. Още за колко ще дойде само Господ знае. Сега по важното е евроге.йците да се наб.утат с още няколко милиарда за нови ваксини и Краварите да си върнат първото място в света по икономика. Така както е тръгнало този вирус ще мутира безкрайно. Защото Краварската ФармаМафия иска Трилиони евро. Хайде на опашките за боцкане. Като станете на решето ми се обадете да ви позкърпя. Такава ми е професията кърпач на решета и сита.

25

Анонимен

преди 2 години

Аз си слагам ваксина всяка седмица и не ми пука.

24

Анонимен

преди 2 години

И на финалната права някой мутирал който ще засяга само ваксини рани, и докато се усетят да стачкуват и да си търсят отговорността ще ги е покосил всички, е за това не трябваше да се доказват, че са овце и предатели всички тия дето си ги на биха тия игли

23

Дарвин

преди 2 години

Природата отвърна на удара и изравни правата на ваксаните и на антиваксърите.

22

Анонимен

преди 2 години

Демек,казано в прав текст,всичко почва отначало,ваксините които сложихме вреда почти няма ама и ползата от тях е вече никаква!

21

Анонимен

преди 2 години

Искаха всички да са овце заради един сертификат, за да накрая хем с игли хем вирус заобикалящ ваксини те, но антиваксъра им разби илюзиите и плановете им, затова излиза сега фалшиви вирус който ще ползват за да спират икономиките и да фалират масово бизнеси. Всичко е един голям цирк

20

Анонимен

преди 2 години

Микрона е не само опасен, но сигурно е и по-дребен, затова трябва и маските да са минимум FFP2 денем и нощем?

19

Въпрос

преди 2 години

А как ще разваксинирате прееганите наивници инжектирани с досегашното което досега не действаше пък за новите ви мутации е абсурд!Пак ли трябва да чакат по опашките?За един прос приятел питам..ваксиниран и неразбиращ от интернет!

18

Анонимен

преди 2 години

Ей не се спряхте,хем ви казаха че яденето на прилепи е вредно!

17

Миризлива Дупа

преди 2 години

Кунчо къде е? Да не му пускат и през тръбата на Боко гагалките.

16

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, опасен е само за ваксинираните. Опа, 90% набоцкани англета...

15

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е интересен следният факт. Защо няма умре.ли учени които плашат света с нови и нови мутации. Те да не би да имат ваксина която да ги предпазва от всички видове Мутации. Няколко милиона в световен мащам починаха но учените са живи. Защо са живи. Това е въпроса на въпросите.

14

Льо

преди 2 години

Сега понеже е разграден двор и ваксинирани разнасят без нужда от карантина и тест ще са ни го внесли някой болен по Коледа да оклепат пейзажа съвсем.

13

Е, па...

преди 2 години

Нямаше начин! Просто нямаше. Омикрон, или ако искат още по-засукано име да му измислят, което не е случайно, а има за цел да плаши, та този нов вирус, още по-опасен, както казват, без още да са го изследвали, идва точно навреме. Понеже се разбра по най-бруталния начин, че ваксините не помагат на ваксинираните, сега в помощ на фарма индустрията се притича Омикрон! От това следват нови ваксини, нови милиарди за някои и нови странични реакции и усложнения след ваксина, както и починали ваксинирани.

12

Анонимен

преди 2 години

Пак ще трепат норки

11

Анонимен

преди 2 години

Следва ОМикимаус и ОМинимаус, ОПлуто .... ОТинтиримитири - Анимациони филми за малки деца.

10

Аполо 13

преди 2 години

От тая микронизираната версия измамата няма да стане по-малка.

9

Микровакс

преди 2 години

Щом има О'скари и О'азис защо да няма и О'микрон?

8

Мутафчийски

преди 2 години

Спокойно! Четвъртата подсилваща игла на Пфайзер ще се справи и с това предизвикателство! Гарантирано от института Роберт Кох-Германия! Добре че безкрайно далновидната фрау Урсула вече е закупила по девет дози за всеки един европейски гражданин до края на 2023 г. Муааахахахаа!

7

Анонимен

преди 2 години

Ми, не ми дреме сър.