30

Анонимен

преди 2 години

САЩ които стоят на границата на разпада, и Европа която е препълнена с конфликти и проблеми с икономиката - в такава ситуация войната е единственият изход. Друг начин да се съхрани властта просто не съществува. Затова ще послужат васалите от източна Европа и Украйна. Черно море, България и Румъния ще бъдат най-горещите точки на войната.

29

Анонимен

преди 2 години

Значи им харесва в Беларус, да си стоят там.

28

идва зима!

преди 2 години

Студ! Цената на газта расте. И цената на нефта. Сметка за ток и парно - 5 хил лева! Или ипотекираш апартамента и взима заем да платиш топлото, или посиняваш от студ. А в Сахара е топло.

27

Сахалин

преди 2 години

Да те мевтните у Сахара само мене чекат те отдавна са у Франция "мевтните" у Сахара

26

мак

преди 2 години

Трябва ли да съчувстваме на тези, които не признават граници и гкпп-та и са агресивни, защото някой не ги пуска безконтролно? Да си оправят държавата не искат ли? Никой не им е длъжен с нищо. Никой насила не ги е докарал на граница, сами са рискували.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 - Ако те пусна в Сахара, и по някаква щастлива случайност оцелееш условията там, ще те фанат местните и ще те изнасиялят, като стадо диви нерези.

24

Анонимен

преди 2 години

Minister Annegret Kramp-Karrenbauer призова НАТО да използва ядрено оръжия за да сдържа Русия! "Това е начинът за сдържане. Русия трябва да и стане много ясно, че ние ще използваме ядрени оръжия за да постигнем бърз сдържащ ефект. Тези наши действия са адаптирани към сегашното поведение на Русия", заяви министърката. Германският зелен лидер Анналена Бербок се противопоставя на разрешението за Северен поток 2, наричайки го руски "шантаж".

23

Анонимен

преди 2 години

Ако Германия откаже да разположи ядрени оръжия, те могат да се окажат в други европейски страни, включително на изток от Германия, каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на конференцията на НАТО Talk 2021 в Берлин.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - И какво лошо има, да се украпват десните партии? Аман от Социализъм и високи данъци! Ти знаеш ли, че фирмата ми плаща по 22% корпоративен данък, а после аз трябва да платам по 50%. Да, влзиат ми с каруцата, ама за какво отиват тея пари, дето ме краде държавата? За разни социално слаби, мигранти, някакви детски площадки, дето моите деца няма и да припарят до тези квартали ... какво е това, ако не е обир!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам в Западна само педлите искат там все едно бягат все едно ги е страх от нещо истинските мъже не ги е страхбот Антарктика през Сахара до Козлодуй те оцеляват

20

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е парализиран и извън себе си от ярост и безпомощност пред Лукашенко. ЕС не може да приеме бежанци от Беларус, защото това ще се превърне в победа за Лукашенко. ЕС също не може да изгради нова "желязна завеса" на полската граница, но по морални причини, това ще подкопае либералната система и либералните норми в Европа, укрепвайки десните партии в ЕС. ЕС също не може да преговаря с Лукашенко - ЕС не го признава, а признава Тихановская.

19

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че ако цялата армия на Украйна се втурне в Донбас, то след това ще бъде обкръжена от руската армия и заедно с бойците на Донбас ще завземат цяла Украйна и Украйна ще се върне отново в Русия. Затова този сценарий е неподходящ. Войната трябва да започне на друго място, най-вероятно в Черно море или в Приднестровието.

18

дедо Ташунко

преди 2 години

Имаще едно време книга със заглавие"Измамената камила". Тези хора бягат от родината си, за да легнат на социални помощи в Европа. На никой от тях не му се работи, това е самата истина!

17

Анонимен

преди 2 години

До 10 Цял живот ниско заплатени... Те не мислят да работят, търсят помощи общинско жилище или добавки за наем и нелегална търговия Германия или Холандия такава ясла им правят цял живот щеспят!

16

Света се обърка

преди 2 години

Жените стоят в "лошия" Афганистан .... а "мъжете" бягат от там ужасени . А по медиите посточнно четем как жестоко се отнасят талибаните към жените . Ами към кого да се отнасят жестоко ? То мъже там не са останали.... Продава Алтън Осман няколко от децата си, събира 3200 долара и беж да го няма към Германия. На жена си казал - Като стигна и ми дадат безплатна къща и доживотна социална помощ ще ти се обадя ..... ама не се надявай много .

15

Анонимен

преди 2 години

Европа е бременна с война. Реалната инфлация в САЩ удари 40 годишен рекорд. Заплатите се съкращават, ръстът на наемите многократно надвишават официалната инфлация. В САЩ се разрази пълен дефицит на практически всички стоки - от тоалетна хартия до кецове и от камионетки до пилешко. Необходима е война. Слугите от източна Европа ще бъдат изпържени.

14

Анонимен

преди 2 години

Брюксел защо не наложи санкции на Полша, преди когато Италия спираше мигрантите от Либия, Брюксел заплаши, че ще наложи санкции.

13

Анонимен

преди 2 години

Възможно е САЩ да предприемат ограничени тактически ядрени удари срещу Рисия от източна Европа.

12

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Няма шанс и НАДЕЖДА! Набийте си го в главите. Направете си собствената държава и бъдете щастливи там.

11

били

преди 2 години

До Анонимен Приемат! Като стигнеш, пиши. Ще ти пратя 2000 рубли!