68

До 71

преди 2 години

Какви 8% смъртност сънуваш? При 8% смъртност населението на една държава изчезва за 20-30 години. 8% от починалите вчера от Ковид-19 е нещо съвсем друго. Колко процента от починалите искаш да са ваксинирани, когато от живеещите в България хора на възраст над 60 години, 60-70% са ваксинирани, а това са хората, които най-много умират от вируса.

67

анализ

преди 2 години

Високата смъртност се дължи на ненавременно и неправилно лечение в болниците.Мисля,че има и процент на хора изписани починали от ковид,а те са починали от друга болест.Това се прави,заради клиничната пътека.До сега никой не обяви брой починали с имена на болници и по градове.Защо ли?

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "8%смъртност на ваксинирани от всички жертви е ужасно много... Реално, това е 8%смъртност от вируса и нищо друго." Явно математиката не ти е силна част, нито пък логиката. Това не е процента на всички заразени от вируса, че това да е "смъртността и нищо друго".

65

Анонимен

преди 2 години

Броят на болните неваксинирани спада.Спада и броят на починалите без ваксини.За сметка на това наблюдаваме устойчива тенденция за увеличаване брой заразени и починали с ваксини. След около два-три месеца ваксинираните поне теоретично,официално преболедувалите и "безсимптомно болните" би трябвало да са поне65-70,ако не и повече от населението на БГ.Остава въпроса: Защо аджеба ваксините не пазят и за какъв ни ги натрисат?

64

Иван Христов

преди 2 години

И след изборите... по 8,000 заразени очакваме

63

Анонимен

преди 2 години

13 ваксинирани човека са жертви реално на ваксините, понеже са разчитали на тях Плачевна ефективност.

62

1

преди 2 години

До до 70/77 ""Умнико" отговори ми какъв е бил шанса на тези 8% ваксинирани, които са умрели...?" С васкините не ставаш безсмъртен, просто много по-малко уязвим. Това го знае всеки, който се ваксинира. Всеки е наясно с това, че 10% от ваксинираните не реагират на ваксинацията и всеки е наясно, че винаги могат да настъпят усложнения, които дори и ваксината да не може да компенсира. Но какво да обяснявам на човек, който се е вторачил в 13 жертви на вируса, но "не вижда" 151.

61

Анонимен

преди 2 години

По приблизителни сметки вероятността за умиране от ковид-19 при неваксинираните е 60 пъти по-голяма от вероятността за умиране от Ковид-19 при ваксинираните. Това включва и по-малка вероятност от заразяване, ако си ваксиниран.

60

до 70

преди 2 години

"Умнико" отговори ми какъв е бил шанса на тези 8% ваксинирани, които са умрели...? 13 са разчитали на тези фалшиви ваксини... Това проумяваш ли го?

59

164- умрели за 24-ч.

преди 2 години

92% ---НЕВАКСИНИРАНИ ......БОГ ДА ГИ ПРОСТИ-----------ЕТО КАК РАДЕВ СЕ СПРАВЯ С ПАНДЕМИЯТА!--СЪЩОТО КАТО В РУСИЯ ПРИ ДИКТАТОРА ПУТИН!

58

Георгиев

преди 2 години

До Василев Пак си спал отвит.....

57

Анонимен

преди 2 години

И как го сметна? Досега имаме около 350 починали, които са били ваксинирани при 1,66 напълно ваксинирани. Откъде взе тези 500 на милион? Онези 5000 на милион души не са верни, а да над 10000 починали на милион неваксинирани.

56

Асан Гробара

преди 2 години

Няма лоша смъртт!!Няма!!

55

Анонимен

преди 2 години

8%смъртност на ваксинирани от всички жертви е ужасно много... Реално, това е 8%смъртност от вируса и нищо друго.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Когато си отговорите на въпроса, защо са умрели 8 % ваксинирани от всички 164 жертви, тогава ще ви стане ясно, колко "ефективни" са ваксините." Единствената неяснота е, защо си сложил "ефективни" в кавички. В поста ти се съдържа доказателството за огромната им ефективност. Освен ако си мислиш, че 15 пъти по-малък шанс да умреш не е достатъчно висока ефективност. Ако е така, моите съболезнования.

53

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаме 164 починали, от които само един е под 40 години. От останалите 163 починали, 150 са неваксинирани (92%) и 13 са ваксинирани (8%). Това се случва при ваксинирани около 60% от живеещите в България хора на възраст над 40 години. 40% неваксинирани дават 92% от случаите.

52

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

51

Анонимен

преди 2 години

До Василев Този "експеримент" вируса вече си го направи. Изличи от лицето на земята две племена в Бразилската джунгла. Такива, които рядко имат достъп с цивилизация. Доакза се какво става, когато е неваксинирана популацията.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "Ваксината помага единствено на хората, които ще се справят с вируса и без нея..." Доакзано невярно.

49

Анонимен

преди 2 години

На хикс не знам от къде му се взема самочувствието да ръси бисери и да нарича другите ***, когато сам проявява магарешки инат да игнорира какво става в западна Европа, където спадът на смъртността е очевиден.