177

Роко2

преди 2 години

Ми то и тука е така само за работа и магазина иначе зелен сертификат и новината "Затвориха неваксинираните "- въййй горещ вятър. Със затвор ли плашат леко кво?Кви ваксини предлагат ,на Новавакс и Санофи дето са по- стария принцип на белтъчните ваксини кога ще ги пускате ?Ако трябва да се продават .

176

Иван

преди 2 години

Че какво по-хубаво от това, стоиш си вкъщи, не ходиш да даваш излишни пари на барове и ресторанти, кеф ти храна, поръчваш доставка. Хич не ми пука за кафенетата им. За една година спестих толкова пари от кафета, че направо не е истина. Отделно у нас всички барове и заведения са на мутри, така че какво толкова.

175

Бифш Антиваксът

преди 2 години

Бях против ваксините, но като видях какво е нивото на останалите антиваксъри и какви са им аргументите отидох да се ваксинирам. Не искам да имам нищо общо с тези к-ретени.

174

Запознат

преди 2 години

Хора,направете си тест за антитела!Сигурен съм ,че в България 40-50% от населението го изкараха без усложнения ,и са защитени за дълго време!Ваксерите да се оправят! Да са живи и здрави дълго време!

173

До 188

преди 2 години

Много скоро Бил Гей(тс) ще бъде ваксиниран с цял пълнител от АК-47!След това на ред са такива мишки ,като теб!

172

Анонимен

преди 2 години

Така, в Австрия не се шегуват с копейките.

171

Содом

преди 2 години

Затова го махнаха Курц - не им беше удобен за Ковидианския тероризъм. Смешното е, че процедират така, че все едно убодените с Отровната Игла нито разпространяват Ковид, нито боледуват! Пълен лунатизъм!

170

Анархия

преди 2 години

Присъдата за геноцид е СМЪРТ

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ваксинираните заразяват ако са болни. Но е по-малка вероятността ваксинирани да се разболеят, отколкото неваксинирани."==Ваксинираните са развъдници на нови щамове защото в организмите им вирусът се кръстосва с ваксината и става по-устойчив.Колко пъти да ви го кажат вече честните учени от цял свят.Ваксинират,произвеждат по този начин нови щамове, нови дози ваксина и така докато изпукат толкова от хората по земята, колкото е нужно на тези които разиграват цирка с короната.

168

Познато

преди 2 години

ЗА РОДИНУ, ЗА ЕС сс - ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! ДОбре дошли в новото таталитаристическо еро гейско братсво! Със мили спомени от недалечното комистическо минало...

167

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс затяга примката. Сега неваксинираните ги чака..

166

Анонимен

преди 2 години

От първия ден на тая простотия го твърдя че новия ред идва следователно има конспирация вируса е сцелево раздухан всички неосъзнати

165

Анонимен

преди 2 години

Австрия имат 11 000 нови случаи вчера и 40 починали. Защо ли!

164

Бате Сечко

преди 2 години

Фашисти, сър....!

163

Анонимен

преди 2 години

как можеш да наречеш ваксина нещо,дето трае няколко месеца и не те пази от заболяване,а само прави симптомите по-леки,това е заблуда за масите,за да можеш да ги бодеш по всяко време,когато решиш да си пробваш експериментите и то с писмения им отказ от права

162

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните заразяват ако са болни. Но е по-малка вероятността ваксинирани да се разболеят, отколкото неваксинирани.

161

4epa

преди 2 години

НАПРАВО ДА ГИ РАЗТРЕЛВАТ- ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!!!!!!!!!

160

Анонимен

преди 2 години

ИДЕ КРАЯТ! ПОКАЙТЕ СЕ!

159

тиририрам

преди 2 години

Проваксърите лъжат, че "никой не е обещавал ваксинираните да не заразяват", а в следващия момент кълнат "антиваксърите", че пръскали зараза, без да се сещат, че преди две минути са признали, че и ваксинираните също заразяват; казват "ваксинирай се, иначе ще умреш", без изобщо да се сетят, че самите ковид проповедници признават, че смазващо количество "заразени" са абсолютно безсимптомни; реват за "ковид жертвите", а в същото време крещят "***, антиваксъри". Новонормалници, сър!

158

Анонимен

преди 2 години

У наше село нямаме кръчми и кафенета. Направили сме си в гората една къщурка с камина и там се събираме цялата компания. Сертификати не се изискват, винаги всеки е добре дошъл.