93

ДО 85-Да допълня

преди 2 години

Ами ръководител полети взима 10-12хиляди лева! ,,Аномалия ли ? Отиди ,кандидатствай ,търсят се кадри ! Само че за да стигнеш до тези с ,,аномалията" е нужно,амбиции мозък,знания,езици, От 200 души взисъщите пари..мат един!!Не може да си продавач,шофьор,сервитьор или бръснар и да искаш!Проблемите ти няма да изчезнат ако не разчиташ на себе си.Успелите си поставят цели и планове ,неуспелите нямат цели ! Как ще успееш като не знаеш какво искаш и чакаш някой да открие колко си умен и способен!?

92

Анонимен

преди 2 години

Неофициално са поне 2000 лв бруто.Щото в България масово се укриват доходи.Един комшия си купи автосервиз за 150 бона,а се осигурява на МРЗ.

91

айде нЕма нужда

преди 2 години

"Най-ниски са заплатите в заведенията."Тези заведения, дето изплащат вечно кредити, дето много (ще) фалирват, а как съществуват тогава много хиляди питиепродавници?!Вижте какъв висок стандарт на живот имат кръчмарите тарикати!

90

хаха

преди 2 години

2010 година средната брутна заплата в България е била 669 лева , ако и Баце увеличаваше запалтатите като кирчовците и чорапите с по левче на година , сега щеше да е цели 679 лева.

89

(-_-)

преди 2 години

Инфлация и хаос в която и да е държава не става от днес за утре, ами има инерция, която може да продължи с години. Ситуацията днес не е резултат от тези на власт сега, ами от тези преди тях. Така, че не се опитвайте да набедите хора, които нямат нищо общо с това!

88

Господнев

преди 2 години

*** се от яд! С мръсни схеми и сделки успявам да си докарам 10 000 лв. месечно, вече 16г. е така, да видим за нататък!

87

IBM Fake NEWS

преди 2 години

не че IT взимат най-много. просто те не крадат. За 30 год не съм видял и чул програмист да открадне. изрядни хора, плащат на държава всеки лев данък. точка.

86

Анонимен

преди 2 години

До Беларус, ппп не значи нищо, ве ***. Погледни статистиката, които са първи по ППП и първи по Номинал. Правиш ли разликата, ППП те обрича на бедност в наши дни. Или искаш да ми кажеш, че Беларус са напълно автономни, произвеждат си сами телевизорите, смартфоните, колите, компютрите, морските храни и всичко останало. Леле колко глупави хора вървят по майката земя.

85

До хахаха

преди 2 години

Да бе, официално 800 лева, под масата не 4, а 10 бона на месец. Мечти на разни клошари и голтаци.

84

Беларус

преди 2 години

Минаха 20 000 межд. долара на човек. PPP

83

смях

преди 2 години

Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Чорапът , кирчо и кокорчо от сутрин до вечер се хвалят с промяната, а за половин година са успели да увеличат доходите на българите с 0.04% , а храни , горива, услуги с над 30%

82

Хахахахаха

преди 2 години

ИТ-тата взимат най-много, но това официално. Неофициално, много други професии взимат доста повече от ИТ или програмист. Просто на тези професии, които мислят, че им плащат малко и не си заслужава, а работата е много и ***, просто взимат официално 800 лева, а под масата взимат още 4 хиляди лева.

81

Анонимен

преди 2 години

До До 57, мда. Не е лошо, че са млади и не знаят, лошо е че са твърде убедени в илюзиите си. Спомням си протестите срещу Жан, народа беше недохранен и окъсан. Спомням си и миналогодишния протест на едни дебелички момченца с маркови дрешки които пиеха биричка докато протестираха.

80

Анонимен

преди 2 години

Абе... в неделя има ли шанс да изчегъртаме мутрата с юмручето?

79

хаха

преди 2 години

До Ал Бънди . . .В миналия парламент ли се реши, реалната инфлация тази година да гони 20% а заплатите да замръзнат от април месец

78

До 57

преди 2 години

Бойко ви направил бедни ??? Ти на колко годинки си бе юнак и взимаше ли заплата преди 12 години ? Я си спомни каква беше !А ако беше преживял Виденов,тогава ще ше да видиш що е мизерия.Все повече българи бяха доволни от стандарта който са постигнали и от общата икономическа ситуация у нас +това че Бойко единствен работеше рационално! ...От седем месеца тези ,,служебните " ни разказаха играта и продължават.Не е до харесване а до оценяване на стореното!Разглези ви Борисов дечурлига !!!

77

Анонимен

преди 2 години

Промяната всъщност се оказа инфлацията и хаоса в държавата... Да благодарим на Фигуранта за, това "светло бъдеще"...!

76

Ал Бънди

преди 2 години

До Анонимен 77Актуализацията драги ми смехурко бе приета от предния парламент. Там ПП дето много ви боде очите нямаха депутати. Запази си опорките за кръжока да сложим ред в Инхауса!

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80, дай им време и ще сложат Виденов и Гечев в малкия си джоб.

74

Христо Христов

преди 2 години

Мъка, мъка, средният евроатлантически матрял взима колкото Христо Христов... вземаше преди точно 22 години. Продължавайте да скачате, та барем след още 22 ме стигнете отново.. .