246

Анонимен

преди 2 години

Червената русофилска Мафия вече си има нов собственик - Радев с говорител Кутев. Той заплашва с протести от името на Мафията (Черепа) с цел да държи ГЕПБ и СДС далеч от власта, докато некадърните адвокати на изпраната Мафия се разбират с разпределението на плячката !

245

хаха

преди 2 години

Видяхте ли новите снимки на 2лупа, спинка по корем, чекмедже с евра, а на чекмеджето патлак и презерватив, но май неупотребяван. Явно не си е пил виаграта.

244

Анонимен

преди 2 години

За кой е най-лошия сценарии? До декември, ако не се лъжа бе на ГЕРБ-СДС и ДПС. Имаше и от"патриотите". Когато махнаха трите министри. Ами очевидно по-добро е и от двете на Румбата. Ааааа, някои няма да се доредят до средствата от Фонда за възстановяване. Ами не е добре за гушките. И строителсвото ще продължи. И няма да вземаме нови заеми. И ще плащат гласуваните пенсии без дефицит. Нищо, че крадат безбожно. И няма шмекери като Кирчо и Кокорчо да ни обясняват как спрели течове и намерили приходи!

243

ДЪЩЕРЯТА НА КУТЕВ

преди 2 години

Уволнена от К. Нинова, заради Предателя Кутев - продал се на ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ-който приватизирана БСП в полза на личната си партия ПППП

242

кутьооо,

преди 2 години

Ядосан си ,че Корнелия изхвърли онзи ден дъщеря ти от партийната телевизия ,нали ?

241

ИЗЧАГЪРТАЙ РАДЕФ

преди 2 години

ИЗЧАГЪРТАЙ РАДЕВ СПАСИ БЪЛГАРИТЕ ОТ 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК И 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ И УСЛУГИ! ТЕ ТИЯ СЕ ОФЕКАЛИХА И СЕ ОМИРИСАХА.

240

Анонимен

преди 2 години

На 14 след изборите герберски те патриции до един с пранги.

239

кутьооо,

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС ще направят правителство , с подкрепата на БСП , ОКОЛО ПРОГРАМИ И ПРИОРИТЕТИ , и Корнелия ще ги подкрепи защото *** им заби нож в гърба. Мая,Ристьо ,Кирчо , Асенчо и Бабикянчо да си купуват палатки ,че ще клечат на Орлов мост

238

Един от повечето

преди 2 години

На практика вие червените и Слави въведохте с изцяло машиното гласуване образователен и възрастов ценз за голяма част от българите. Ще гласуват само тези, които ще могат да се справят с ел. устройства. А те са тия в европа, дето си мислят, че знаят и че това което вършат е правилното. Кажи му, че е умен и после му посочи как постъпват умните. Най лесно се манипулират комплексари. За това няма да гласувам за президент. Искам Радев на втори тур.

237

Анонимен

преди 2 години

Герб във властта с ДПС е сигурен начин да разпродават каквото е останало и окрадат последните помощи от Европа ,територията ще я харижат на Ердоган.Само че преди това ще пламне гражданска война и много шайкаджии ще се преселят на оня свят.

236

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри чеки-джията славчо дегейски който си изпърдяяя късметя

235

крайно време е

преди 2 години

тези три партии да направят правителство , а протестните да го дух***т

234

Анонимен

преди 2 години

А защо теглят нов заем, след като Герб ги няма, значи не се краде и хазната трябва да прелива от пари.

233

Един от повечето

преди 2 години

Кутев, ето я маниполацията. Държавите, където машинното гласуване и гласуването по интернет никога не са били прилагани, са Австрия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Великобритания, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия, Швеция и Исландия.В Германия, Холандия, Финландия и Норвегия машинно или друго електронно гласуване са били използвани, но са премахнати заради опасения, свързани със сигурността.

232

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм.Но го кажи на Корнелий Сула и напусни партията,ако трябва.Тя ви направи на мумуни,а ти си все пак си племенник не на крушовец,а на Филип Кутев

231

Анонимен

преди 2 години

Другарю Кутев, вие май забравихте, че служебното правителство трябва да е безпартийно и да не прави политически изявления коя партия била или не била добре за България. С това изказване доказахте, че не работите за народа, а сте един предизборен щаб на товарищ Радев.

230

Анонимен

преди 2 години

Още по лош само ГЕРБ тъй че всички да гласувате ей мишоци както каза Станишев помните ли?

229

Ямболски цървул

преди 2 години

250....Както казах,простотията ходи по хората.Виж се в огледалото,ако нямаш дървесна корона,значи си човек.Значи при теб е дошла простотията!

228

Ямболски цървул

преди 2 години

249...според теб за 50 лв ли гласуваме всички????Аз гласувам по мое лично виждане....Ако си продам гласът.....ще е в някой друг живот.

227

Анонимен

преди 2 години

Субсидията за 170 хиляди гласа на ямболски цър вули таман ще стигнат на копейкин за още една къщичка. Тоя път може и на друго езерце.