149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 - Даже и да дойдат "нормално" огромната маса от хора са ненормални.

148

Коментатор

преди 2 години

Цените на имотите ще продължат да скачат най-вече в София, но и в страната, защото парите ни се обезценяват. Не цените са високи. Доходите ни са ниска! Явно бизнесът с му с отдаване под наем страда, защото наемите и ипотечните кредити са на едно и също ниво.

147

Анонимен

преди 2 години

"Айде. Поредният вечен наемател взе да ни убеждава да си купуваме апартаменти в Копенхаген" - И защо НЕ? В София, можеш ли, със заплатата на кариер в Т Маркет, да си позволиш апартамент? Да речем, че се казваш Пешо, имаш 2 лева в джоба и днес започваш. Колко години, ще ти трябват, за да събереш за ПЪРВАТА вноска? Защото в Копенхаген, можеш да ги събереш за 6-7 месеца, след кеото ще ти излиза стабилно по-евтино от наема.

146

хе-хе-хе

преди 2 години

До Анонимен''''' Нека паднат ,слънце. С 5 езика и две висши не мога да си позволя да работя за негр*мотен софийски т*луп. Пък и колко му е да напълниш едно черво и да стоплиш едно тяло. Това и на село всеки може да си го прави и без образование даже. Та не ме мисли толкова. Купувайте си гн*лите панели с изк*куригали съседи в тях.

145

Анонимен

преди 2 години

До 156, за съжаление си прав. Надявам се обаче да гласуваш за нормални хора на изборите за да не продължаваме с разрухата.

144

Анонимен

преди 2 години

За да живея в Софето, требва да ми плащат, отвратителен разхвърлян град.......хахахахаха :))) Добре че са от така наречената "провинция", щото хубави шопкини не съм видел, ако съм видял хубава жена, тя е от ПРОВИНЦИЯТА :)))

143

Дедо

преди 2 години

Този жалък химик е една от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРЕШКИ на Костов!Едно нещо струва ТОЧНО колкото ти ДАВАТ ЗА НЕГО!Нито повече,нито по-малко!Щом има балъци да купуват в квартали БЕЗ инфраструктура,без канализация,без тротоари и детски градини - като "Ман. Ливади" и "Кръстова Вада",за по 2000 евро за кв. м. ще има и продавачи!Балъците НЕМАТ СВЪРШВАНЕ!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Изкарвам 11 000 лева след данъците в чубина, за професия, дето щешеда ми дава моооооже би 2800 в Б-я. РАлзиакта е, че не бях на 650-700 лева заплата, докато стигна до тази позиция и имах нормален живот. Вече друъпнах трима птиятели насам, скоро имам братче, дето става на 19 и ще идва да учи, а от миналаата семдица обмсиляме, дали да не пратим няколко от братовчедите ми, да завършат гиманзия тук. ТУК ИМА ЖИВОТ, в Бъглария има ... корупция и разруха!!!

141

Барселона

преди 2 години

А....да ми кажеш причината,като изтеглих 4000лв от моята сметка,защо ми взехте 17 лв.комисионна...за тези изцепки нещо да кажеш....

140

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО - Ами ходи си на слео и НИКОГА повече, не пиши тук!!!!

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 - С иднец разговарял ли си? 95% от нацията им е умствено изостанала.

138

Анонимен

преди 2 години

До Е,аз си имам къща вС тази дистанционна работа сами ще си го вкарате един ГОЛЯМ защото с дистанционния режим до една две години ще влезеш в директна конкуренция със служители от цял свят от Индия до България и тогава ще те питам какво ще правиш,то това беше и целта да глобализират онлайн колкото могат трудовите ресурси и да си избират ,в последствие и доходите ще ти паднат

137

1

преди 2 години

За първи път да съм съггласен са него, няма нито един район в София, който да оправдава цените на имотите, който пък е живял във Виена разбира напълно това, София е ***, за съжаление.

136

Анонимен

преди 2 години

Напротив , има и тя е че има балъми да ги купиват ако не ги купиваха цената нямаше да е такава.

135

Анонимен

преди 2 години

Левон се прави на умряла лисица, тъй като целия пазар на недвижими имоти се държи от банките и се контролира от тях.

134

Анонимен

преди 2 години

Боже каква глупост! Нямало причина за поскъпването на жилищата. Има и тя е само една- алчността на продавачите на жилища и на банките, даващи кредити за закупуването им. Всичко друго е второстепенно.

133

Арбайт

преди 2 години

Аз бих си купил апартамент в София само заради работа и само за да живея в него. Но на тези цени - никога, пък ако ще да стават все по-скъпи завинаги, пожелавам им на собствениците до 10к Евро/квадрат да стигнат. Зарекъл съм се да не създавам нови роби на системата, така че още един камък по-малко да ми тежи.

132

А таксите

преди 2 години

На банките може ! Наглец !

131

Е,аз си имам къща в

преди 2 години

До Анонимен''''''''''''в бг село. В апартамента в Кавала мога да живея /или студиото/ защото работя дистанционно. Но ,ако искам да съм си на село и двете гръцки жилища мога да ги давам под наем - едното целогодишно ,другото -4-5 месеца сезонно. Едното на около 400-500 евро постоянно,другото - по 50 евро на вечер. Дали пък ще умра от глад и без мърлявата софийска заплатка.Как мислиш ?

130

Сата НАТО

преди 2 години

Вярно е, управлението на самоковската прости тутка подлежи на ревизия и много хора трябва да влязат в затвора за издаване на разрешителни или продажба на общински имоти. Все пак надявам се ракът да я отнесе преди началото на съдебния процес.