243

Б. Г.

преди 2 години

Хората с придружаващи заболявания е добре да се ваксинират, ако ги лекуват добри лекари.И също, ако има достатъчно места в болниците и достатъчно качествена апаратура. Обаче как в най-крадливата държава, където вирее агресивната некадърност това да стане?...

242

Анонимен

преди 2 години

Покрай ковито, много пенсионерки като тая си вдигнаха доходите

241

БАН- Професор

преди 2 години

От мухата "цеце" годишно умират повече хора отколкото от ковид!

240

Deep Zone

преди 2 години

Ей така като си измисли някой- "6% смъртност", и откачам. Смъртността при този ГРИП е точно 2% в световен мащаб- 250 милиона заболели, 5 милиона починали- официална статистика, няма да пускам линкове. Толкова за "хипохондриците с три маски" и "искащите локдаун".

239

БАН- Професор

преди 2 години

доказано е че който си бие ваксина -няма как да умре от ковид- просто ще умре от първото)

238

До Анонимен 269

преди 2 години

Дай линк към научната публикация....

237

Ф.С.В.

преди 2 години

След като разрешиха всякакъв пол- мъжки женски и "то" ,,,след като живеем в Демокрация и някои се мислят за извънземни-- аз пък мога да се мисля за *** - оприличавам се на *** и как тогава ще ми бият ваксина -защо ще ме задължават? ами да измислят маймунски ваксини тогава! нали живеем в Свободен свят??

236

Б. Г.

преди 2 години

Ковида го прилагат по този сбъркан начин, заради биткойна.До последно ограбват човечеството, защото, когато биткойна стане основна парична единица, и измести златото, политиците вече няма да могат да крадат, да печатат пари и да ограбват хората, чрез инфлации и други сатанински дейности... Да си политик значи да си слуга на дявола...

235

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да се ваксинираме. Но още няма ваксина

234

Анонимен

преди 2 години

Точно хората с много придружаващи заболявания трябва първи да се ваксинират!

233

да плащат лечението

преди 2 години

На българина като му бръкнеш в джоба става много сговорчив и забравя всичките си медицински аргументи срещу ваксинирането.

232

Анонимен

преди 2 години

Доказано е! Официално науката го потвърди. 6% смъртност. За сравнение- грип има 16 пъти по-ниска смъртност. Толкова за "лекото грипче" и "сухите съчки".

231

Пфайзер милиардер

преди 2 години

Ще има 7ма 8 *** и 9 вълна и т.н. -все пак логиката е желязна )))

230

Б. Г.

преди 2 години

Хората в България не се ваксинират, защото имат придружаващи заболявания. А придружаващите заболявания са вследствие на живота в България...

229

Анонимен

преди 2 години

В Сингапур неваксинираните вече плащат за лечението си. Ако се въведе и у нас, ще направим за нула време 80% ваксинационно покритие.

228

Анонимен

преди 2 години

До 260. Прав си, отваряме всичко като шведите. Аз също мисля така. Не можем цял живот да се крием под юргана. Аз ще го изкарам като ваксиниран, а ти като евентуално неваксиниран. Но ще мине през всички, през всички без изключение. И толкова.

227

Б. Г.

преди 2 години

Значи ваксина след ваксина.. Пари след пари, но само за някои...

226

Анонимен

преди 2 години

Всички ще преминем COVID-19 по няколко пъти, ще има пета, шеста и N-та вълна

225

Анонимен

преди 2 години

До анн - Ааа ти кат си балак, да си плащал с акцич, твой проблем. Батката тука ... не е плащал акцич на цигара от 2001-а година! ХЕеее хееее! Хитъъъъъър!

224

( '_' )

преди 2 години

Инфекцията и при деца и най-вече при възрастни протича тежко при компрометирана имунна система, наднормено тегло, сърдечни заболявания, диабет и др. Всички останали 70-80% от хората преминават през нея без особени драми. Високата смъртност в България се дължи на неадекватен протокол за лечение в болниците, липса на достъп за лечение на основни заболявания, застаряващо население,което вдига процента на таргета. Който е застрашен-има логика да се предпази. Всички останали трябва да са свободни.