22

Анонимен

преди 2 години

При 66% достоверност на закупените тестове и то само в активната фаза на заболяването столицата ще удари неприсъстващата в плана им черна зона до две седмици

21

Анонимен

преди 2 години

Опитайте само да ми тествате детето, ще ви одрежа ръцете. Готов съм да ви излежа. Ще ви смачкам БОК...ЛУЦИ!!!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предлагам тия от 5ти до 12ти клас да ги тестват 2 пъти седмично за дрога.. Доста положителни ще има, повече от тези за Ковид

19

Анонимен

преди 2 години

На Кацаров и Денков явно процеса за тестване им изглежда, като клипче от Тик-Ток, въпреки ясните инструкции на производителя на тестовете. 57% достоверност и от 15~20 минути за отчитане на резултата след поставянето на течността върх плочката, без да е включено времето за събиране на проби, почистване на биологичен ***, дезинфекция и проветрение.

18

Не

преди 2 години

по врат, а по шия...Не съсед, а комшия....Нищо ново не казват, а леко технично клонят към "ваксиниране".....просто го казват по заобиколен начин....С разпоредбите отвън бройките няма да паднат....В момента ситуацията по света е крайно напрегната, защото съпротивата и недоволството на хората прогресивно нарастват....И репресиите също....Планът се провали и се праваят неистови опити, да се спаси реализицията му...

17

Darth shadow

преди 2 години

Само слабохарактерен *** родител би подложил децата си на тест.. Като гледам такива *** ги има по улиците маскирани с *** и стъклен поглед на бот..

16

Анонимен

преди 2 години

Еврогейския съюз и техните слуги правят милиарди ,то ковид,то ваксини ,тестове и лекарства и принуждават държавите да ги купуват ,вероятно никой мигрант че ги избомби )

15

Анонимен

преди 2 години

Тези принизиха дългогодишни педагози до нивото на лаборантки и хигиенистки.Само се чудя, ами ако не беше пандемия от КОВИД 19, ами от ДИЗЕНТЕРИЯ, какво ли ще ги карат да изследват?

14

Анонимен

преди 2 години

Родителите нямат необходимия капацитет за да могат да преценят какъв вид обучение да се прилага по време на пандемия...

13

Анонимен

преди 2 години

Тези които печелят от пандемията понатрупаха капит и не искат да пускат кокала.

12

Мисирка

преди 2 години

На тя заболеваемостта и смъртността вече мина 2500 на 1000, вие новини не гледате ли?

11

Анонимен

преди 2 години

През изминалите седмици броят на инфекциите нарасна най-много в категорията деца под 14 години: този брой се увеличи с 48% процента. Те ще ги събират в затворени помещения за тестване. Интересно защо на пунктовете за тестване пред моловете влизат по един и дезинфекцират след всеки, вместо да ги пускат на групи и да ги тестват вътре?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Така ще стигнем по-бърз стаден мунитет.

9

Анонимен

преди 2 години

Започва голямото плюнчене. И който не е болен, и той ще се разболее. Безхаберниците сътвориха голямо недоразумение.

8

Анонимен

преди 2 години

Това е като река от мед и масло за лабораториите и производителите на тези тестове.

7

Анонимен

преди 2 години

Като се разболеят учителите и отсъстват по 2-3 седмици ( не дай си боже някой да почине), ще ви питам пак. Образователен процес, та дрънка ( замествания от родители, психолози, ресурсни учители до откат). Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

6

ъъъ

преди 2 години

Айде сега ново 20 - досега надувахме бройките, че да оправдаем сертификатите. Сега трябва да ги снижим, че да се измъкнем от фиаското с тестовете за деца.

5

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя непедагогически персонал и/или доброволци?? Всякакви случайни хора ли ще се моткат около децата ни сега?

4

до 1

преди 2 години

Абе много глупости пишеш.

3

Анонимен

преди 2 години

А хубавите сертификатчета за свобода кога ще паднат. Или те са завинаги и само третата четвъртата петата доза ще ги подържа валидни.