130

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ САЙТ ЯКО РАБОТИ ЗА ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ!

129

дишайте спокойно

преди 2 години

Вижте сега !.. Утре/вторник/...заразените ще подскочат...но не с много..за да може електоратът спокойно и без страх да гласува...щото ..НЕ ОСТАНА!!! Ей го 14.11. След това вече ще се развихрят..Та статистиката ще полудее..та Козела пак ще излезе с гробовни статистики..и числа...абе..пълна програма!!!

128

Прясно инфо

преди 2 години

До АнонименНе казвам, че те решават. Просто имат достъп до информация, различна от битиви. И си я обсъждат. А някои от нас съобщават това. Не е фейк и не съм ***. Като не се интересуваш, пусни си новините - там всичко се казва и всичко е вярно, нали?

127

пляк-пляк-пляк-пляк

преди 2 години

Ще превърнат запустелите казарми в лагери на смъртта.

126

АЛАТ..АСАТ..ГГТ...

преди 2 години

До ИВЕРМЕКТИН Много добре!! Господ здраве да ти дава!! След курса на лечение си провери задължително чернодробните показатели....Дано не се ужасиш!

125

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. Ако се заредят празнични дни напълно ще изчезне. Вирусчето си има и то график за празниците-по-малко заразени и по-малко починали. След празниците-пак с нова статистика и новите вълни.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Правилно,но само да те поправя.На 19 октомври беше пика от 22%.Беше вторник междудругото.И от тогава процентите бавно спадат.

123

Имаме Новина!

преди 2 години

Кантарджиев бай Шиле каза, че ваксинираните го карат по-леко, дори да влязат в болница. :D

122

дедо от село

преди 2 години

Ша намалеят я !Санким избори идат и пак требва да са изберат едни магарета да на управляват! Магарета ама като моя Станчо нема,га са напия у кръчмата долу и му са метна на гърба докарва *** безотказно до къщи.

121

Пророк Кунчев

преди 2 години

01 октомври 2021 В епидимиологията нещата не могат и не трябва да се смятат на дневна база. За изминалите четири месеца процентът на починалите ваксинирани срещу коронавирус е 0,77% или 1 на 160 души. Това каза главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев в ефира на Здравей,България. Безсмъртен!

120

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на командно дишане, Кунчев се бори, народът вярва на лъжците, антиваксерковците си търсят мозъка - къде мозък у вас бе?

119

Фин

преди 2 години

До суха съчка...ако не си пушач, пробвай с една цигара дневно направена от натурален чист тютюн. Не е шега или глупост това, пробвай и ще видиш положителния ефект.

118

простичък въпрос

преди 2 години

Защо умират ваксинирани?Нали ваксините предпазват от смърт?Изводите:-или ваксините не помагат,или здравната ни система е под всякаква критика.Май е второто като се има в предвид,че сме на първо място по смъртност на глава от населението.Болните трябва да се приемат още при първи симптоми,а не да се чака двустранна пневмония.Важно е да се усвои пътеката-това е истината

117

Кастрирахте ли се?

преди 2 години

Химическата кастрация не е необратим процес. Тя изисква периодични инжекции за поддържане на състоянието и следователно пълното съдействие на пациента. Кастрация - от Уикипедия, свободната енциклопедия.

116

до 128

преди 2 години

Do 101 само бълъци като тебе дават пари за фалшив сертификат============= Каза uдuoтa, който си нaxaкa коктейл *** в тялото чрез инжекция. Въпросът е кога ще решат да ви драснат клечката, а не дали!

115

Пророк Кунчев

преди 2 години

27.09.2021 г. Кунчев: Няма пробив във ваксините, починалите са възрастни с придружаващи заболявания.

114

Зозо

преди 2 години

Абе Кунчо с трите дози да не е гушнал чемшира? Инфаркт, тромбоза ли... никой не казва. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

113

Василев

преди 2 години

Кунчев го крият и нищо не казват за него, защо наглите подкупни медии и журналисти не се интересуват от здравословното състояние на държавния здравен инспектор, а когато трябва да направят поръчков материал, ще изровят земята, ще минат през трупове, ще смажат авторитети и човешки съдби , но ще си постигнат целта!!!Агент Тери Брамбър!ЦРУ!!!

112

Анонимен

преди 2 години

До Прясно инфо Точно пък РЗИ са последните които могат да решат такова нещо.Айде стига с фейковете.

111

Бай Шиле

преди 2 години

Ваксинираните го карат по-леко, дори да влязат в болница. Ако ваксиниран влезе в болница - той е по-скоро като на хотел. Неваксинираните го карат много по-зле.