140

До 128 Бгг

преди 2 години

Белгия с 74,3% ваксинирани само доказва това, което вече се каза при появата на Делта варианта. Докато за първоначалния вариант на вируса беше достатъчно 70% ваксинирани, то за Делта варианта трябват 85-90% ваксинирани. С ваксинирането Белгия драстично намали смъртността - за последните 7 дни имат 137 починали, а ние 1087 при почти два пъти по-малко население от Белгия

139

Ммм, дааа

преди 2 години

Янко Антивакс, много си прав. Точно така беше, но явно някои върли привърженици на ваксините са с изключително къса памет, или много удобно забравиха това. Такива убедителни внушения ни облъчваха непрекъснато по всички медии, а накрая май се оказаха пунта мара. Апропо, как ли е Кунчев? Защо журналистите не задават този въпрос? Все пак той е държавен санитарен инспектор. Умишлено ли е ? Дано се оправи човека, само не знам с какви очи след това ще излезе да агитира хората да се ваксинират.

138

Анонимен

преди 2 години

До 159 По твойта логика, кои са собственици и на частните болници? Сега в момента яко се печели от ковид болни!

137

Анонимен

преди 2 години

вече сме на второ място по смъртоност от ковид.

136

факт

преди 2 години

ако толкова бяха възкръснали щеше да е новина!с и без корона хората умират!

135

до Истината

преди 2 години

Абе ти да не си онова неуспяло актьорче от ГЕРБ,дето само за глупости се хваща и говори безмислици?ИТН му викат Татко.К'во ме интересува мене дали Радев се е ваксинирал публично или не?!

134

Анонимен

преди 2 години

Робския народ трябва да е подтиснат, натиснт само с негативни новини - замислете се като прегледате заглавията. Да има нещо позитивно? Няма и да има, медията е уред за подтискане и контрол, на робския народ трябва да му е сиво и гадно. Това е.

133

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 156. Не е нужно да си учил за да си собственик на аптека или лаборатория. Учещите в България след като завършат стават прислуга на хора като Винету и Пеевски. Мен ме интересува не кой взема кръвните проби за тестовете а кои са собствениците на лаборатории, които правят милион след милион на гърба на бедните българи в момента. Кой? Кои са тези собственици? Защо държавата не събира тези милиони а само гледа отстрани?

132

Е, па...

преди 2 години

Можеше ли заглавието днес да бъде малко по-различно? Да започне с драстично по-ниския процент нови случаи например ? Можеше. Обаче - не, та не! Друго си е да прочетеш за 25000 починали и да ти стартира деня с негативизъм и страх!

131

Анонимен

преди 2 години

Точно така прави си за бай Тошо,никога нямаше да подложи народа си на този геноцид.Всички щяха да се ваксинират задължително,Но с истинска ваксина а не със западни б.ъркочи за които никой не е отговорен а в същия момент правят милиарди а вируса не спира никъде.Соца беше най-добрия период от живота ми и вие ще го признаете демонократии капиталисти.Ама той капитализЪма приключи ако не сте разбрали

130

Анонимен

преди 2 години

До 152 Да си учил, за да имаш професия...хората са си учили, имат си лаборатории, аптеки...

129

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

128

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев!?

127

Анонимен

преди 2 години

В мирно време на война! Да жувей мутрата - парашутист.

126

Гиб Мелсън

преди 2 години

Искам да знам, кои са собствениците на лаборатории, които правят милиони в момента от тестове всякакви, антигенни, за антитела и писиар тестове. Кой стои зад тези лаборатории и кой си пълни джобаците. Защо не са държавни тези лаборатории? Защо държавата не събира тези милиони а ги оставя в частни ръце. Частници да печелят от пандемията. Кои са тези хора? Пак хора на Винету ли са? Искам да знам кои са. Ако имахме независими журналисти щяхме да знаем.

125

Анонимен

преди 2 години

Тоз вирус Тодор Живков щеше да го гътне за 3 до 6 месеца. И ваксини щяхме да произвеждаме и всички щяха да работят.

124

Василев

преди 2 години

Китай произвежда вече повече от половината въглища в световен мащаб, а като прибавим и Индия става льошо, много льошо за ценообразуването на енергията и ефективността на тежката индустрия, конкурентноспособноста и добавената стойност на стоките и услугите световните пазари!Ресурсите на въглищата надминават тези на петрола!А вие ми говорите за втора и трета игла и въглеродни емисии, а чичо Дончо Тръмпа преди да напусне се кръстеше по пет пъти на ден съюзници да не внедряват китайската 5G!Мич!ЦРУ!

123

Анонимен

преди 2 години

Прочетете Чичовци он Вазов ! Диви страхливи селяни независимо в кой век сме !

122

До факти

преди 2 години

Ами смятай сам. При Бойко Борисов се поставиха 999 хиляди дози ваксина, а при двете служебни правителства се поставиха 1,961 милиона дози.

121

Анонимен

преди 2 години

Правят фонд за подпомагане на починалите от вакса има го в сайта на ЕС четете.Време е съда да се размърда и да спре този геноцид зелен чип.Ваксинираните в момента много разнасят вируса на останалите.Тикви обвиниха ви за нещо за което са виновни тия които пуснаха това!Имате ли здрав разум?Ще се ваксинирам само с ваксина ако направят Северна Корея само там е останало нещо човешко в политиците.