136

akud

преди 2 години

бях силно притеснен, че България ще е без редовно правителство и парламент преди половин година. ДНЕС виждам само ПОЛОЖИТЕЛНИ моменти от това, че нямаме правителство. аз като обикновен гражданин днес виждам, че с правителство което ме ограбва и от временно правителство което НЕ може да краде...страда политика и депутата. което ме устройва прекрасно. АЗ вярвам, че целта оправдава средствата. АЗ искам и други политици да отслабнат..нека всеки гласува като последния път

135

Анонимен

преди 2 години

до 147 И какво има да си говори Генерал Радев с ТВОЯТ " Професор" Герджиков бре Гербере? Какво разбира от армия и политика?-:) Ми нищо! Да си беше стоял в Университета.Поне тям е някой! -:) Радев ще отнесе всички още на 1 тур!-:)))Нямам намерение,да ходя на дубъл Пак!-:)))

134

Анонимен

преди 2 години

Ооооо, ама супер ще бъде радеф да бъде преизбран. Тъкмо ще има кого народът да продължи да псува за летежът на държавата към пропастта преди да грабне сопите.

133

Анонимен

преди 2 години

до 169

132

Анонимен

преди 2 години

Щом изследването е от Дирниците... Вече съм убеден, че Радев ще загуби изборите.

131

така е

преди 2 години

До Анонимен 170 Роден е даже за двама президенти!Може и за трима да е,ама до там още не съм стигнал!

130

Мога да ти обясня

преди 2 години

Взаимоотношенията между хората, юридическите, физическите обекти и субекти са вземане, даване - и всеки взима, всеки дава, а този дето само взима, а не дава се води паразитиращи структура!Ти един куршум не искаш да върнеш пък очакваш някой да ти гласува доверие за нещо по-сложно от г.ъ.з.а ти!Влизат в противоречие половината от глупостите ви!Чу ли ме Панов!

129

Анонимен

преди 2 години

Царство Чалгария на три шишета! Да живее цар Радо Шишарката!

128

Анонимен

преди 2 години

Бих гласувал за Лозан, защото искам съдебна реформа, ама Радев си е роден за президент.

127

копейкин

преди 2 години

До Анонимен 151 Аман от демократични комунисти!

126

Анонимен

преди 2 години

Цар Радо Шишарката, единствен вожд и автократор на царство Чалгария! Да живее селската аристокрация! Нашта класа поздравява вашта класа с песента за Шопската салата!

125

you

преди 2 години

Най-голямата грешка ще бъде да преизберат Радефф.Действията му показват защо.Ще е много забавно Радефф да спечели и в същото време Герб да състави правителство.Тежко им на българите оттък нататък независимо кой ще е на власт.Само се краде във всяка една сфера и за хората които им изкарваме големите заплати въобще не ги е еня .Само обещания и кьорфишеци

124

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ.......Много смешно е да лъжеш за нещо, което всички виждаме! Не съм видял Радев да чете нито веднъж! Истина е, че и Боко не чете. По друга причина - просто не може да чете! Ако се опита, ще срича или нещо като теб - "ъъъ". Бъбри, каквото му дойде на устата, но това вече не минава - не се харесва много! Пътник е той, но за къде? Дано е за Централния! Бил е вече в чешки пандиз, да пробва тукашен. Спокоен съм, че няма да налапа дулото на "Глок"-а - прекалено много се обича!

123

Логика

преди 2 години

Който гласува за хора като Радев заслужава да живее в най-бедната държава в Европа, която вече я сравняват с африканска държава, не с третия свят...

122

Ха ха

преди 2 години

Гербаджиите са в потрес от това. Винету в вдигнал кръвно и скъсал менискус едновременно.

121

Анонимен

преди 2 години

ДОЛУ КОМИНЕСТИТЕ! АКО ИМА ИЗОБЩО ИНТЕЛИГЕНТНИ УМНИ КЪДЪРНИ ХОРА В ТАЗИ ОГРАБЕНА И ИЗСТРАДАЛА ДЪРЖАВА ! ТО!! ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ!

120

Анонимен

преди 2 години

До 4р157 - а доказателства, че е крал имаш ли, защото иначе можеш да бъде съден за клевета. Нали си наясно, че за съда Цветанов и Софиянски са невинен, независимо дали така стоят нещата за обществото.

119

akud

преди 2 години

бях силно притеснен, че България ще е без редовно правителство и парламент преди половин година. ДНЕС виждам само ПОЛОЖИТЕЛНИ моменти от това, че нямаме правителство. аз като обикновен гражданин днес виждам, че с правителство което ме ограбва и от временно правителство което НЕ може да краде, единствено страда политика и депутата. което ме устройва прекрасно. АЗ вярвам, че целта оправдава средствата. АЗ искам и други политици да отслабнат с по-сто килограма също като пеевски, не.....

118

Анонимен

преди 2 години

Тоя третия от ляво на дясно ще е президент на козите

117

Анонимен

преди 2 години

147 Радев президента,се ИЗПЛЮ НЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА А ДИРЕКТО ВЪРХУ ПАРТИЯТА КРАДЛИВА ГЕРБ!-:))) И НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!!!!!-:)))