122

Анонимен

преди 2 години

Графиките на броя на новите случаи и на починалите все по-рядко хвърчат нагоре.

121

Анонимен

преди 2 години

Безопасно ли е тестваните деца да влизат в училище при нетествани ваксинирани учители, за които никой не знае дали носят ЗАРАЗА или не?

120

Ваксинчо

преди 2 години

Никоя Ваксина не дава 100% гаранция тоест ваксиниран си разболяваш пак и си преносител на вируса. Само се твърди че по-леко се преболедувало. ТАКА ЧЕ от КЪДЕ ГИ ИЗМИСЛЯТ тези ПРИВИЛЕГИИ за ВАКСИНИРАНИ --- ПЪЛЕН АБСУРД !!! Фактите са ясни ваксиниран може да се заразиш и да заразяваш.

119

До 140

преди 2 години

Нищо сигурно няма в отрицателен тест за коронавирус. Има фалшиво отрицателни тестове.

118

ПЛАНдемия

преди 2 години

от 10 дни процентите падат , а по телевизиите все по голяма аларма надигат и призовават към локдаун. Станете и те ще паднат!

117

т

преди 2 години

Една германка каза, избора да се ваксинираш или не ще селектира по-умните естество от по-тъпите

116

Анонимен

преди 2 години

Безопасен ли е за хора с отрицателни тестове зеленият сертификат, или не е, след като в помещенията влизат ваксинирани, за които никой не знае дали носят ЗАРАЗА или не?

115

Редакторе:

преди 2 години

Стига им дава трибуна на тия касапи - антиваксърите! Заради техните твърдения и действия УМИРАТ ХОРА! Хора, заблудени от пропагандата им, че имали право на лошия избор, да не се ваксинират, защото Енчо багериста бил казал, че тъщата на някой си, ваксинирана ( болна от диабет, хипертония, наднормено тегло и т.н.), била умряла от Ковид. И хората вярват, че само ваксината им еьвиновна.

114

Анонимен

преди 2 години

От живеещите в България пълнолетни над половината са ваксинирани и бързо се увеличават. От починалните 886 човека за седем дни, 51 са били ваксинирани, което е 5,76%. Над половината и само 5,76% - очевАдно ваксините работят. Почти всички ваксинирани, които са починали са на възраст над 60 години и със сериозни други заболявания

113

Анонимен

преди 2 години

Как хората с отрицателни тестове, за които е сигурно, че не са заразени, са предпазени от заразяване, след като влизат и ваксинирани, за които не се знае дали носят ЗАРАЗА или не???

112

Василев

преди 2 години

Ставам много подозрителен, когато чужди фармацевтични компании са се загрижели за моето здраве, и когато свръх-подкупните български журналисти и политици говорят от сутрин до вечер, че ми мислят само доброто като се ваксинирам!!!А до сега къде бяхте, когато българите оцеляваха 30 години и срещу тях има планиран световен заговор и геноцид???Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Е добре сме....намаляват..Ще спрат досадните професори и математици скоро да лаят

110

Анонимен

преди 2 години

В училище влизат ваксинирани учители, за които НИКОЙ НЕ ЗНАЕ дали носят ЗАРАЗА или не

109

дюбрютрю

преди 2 години

утре тези данни ще са наполовина. просто защото децата вече не ходят на училище. отдавна трябваше да се въведе сертификат за родители които искат децата и м да са присъствено. всичко идва от децата.

108

Анонимен

преди 2 години

В ресторанта влизат ваксинирани хора, за които никой не знае дали са заразени или не

107

Анонимен

преди 2 години

В дискотеката влизат ваксинирани, за които никой не знае дали носят зараза или не

106

Програмист

преди 2 години

Добро утро, антиваксъри! Как сте, добре ли сте? Гледам намалявате - вчера още 60 са ритнали камбаната. Аз все още съм жив и чакам ваксината да ме убие, както предричате. Да ама нещо не се случва. Знам, знам, ще кажете да почакам още годинка - две. Ама като гледам статистиката май шанса ви да доживеете да видите дали някой ще умре от ваксината е под 5%. Желая ви прекрасен ден!

105

Анонимен

преди 2 години

В Мола влизат ваксинирани хора, за които НИКОЙ не знае дали носят зараза или не

104

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран човек се изследва за Ковид само при тежко протичане при нужда да влезе в биолница. НИКОЙ не знае колко са ваксинираните заразени!

103

Анонимен

преди 2 години

Зомбираните в страх от ваксиниране масово дават фира.