55

избори

преди 2 години

Фелфебелът няма ли да излезе на дебат с опонентите си или ще си разхожда мечката Йотова по социалистически кръжоци? Да иде и при чалгарите на Слави да име се обсясни и на тях, колмо милее за дискотеките.

54

ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ

преди 2 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НАТО И ЕС... ИСКАТ ДА ВИДЯТ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ НА ЛИЦЕТО РУМЕН РАДЕВ..... ДАТА НА ВАКСИНИРАНЕ.... ВИД НА ВАКСИНАТА.... ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА ВАКСИНАЦИЯТА............ ЕДВА ТОГАВА НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПРОВЕРЯВА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ.......АКО РАДЕВ Е ИЗЛЪГАЛ---ЗАСЛУЖАВА НАРОДНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ..!!

53

Анонимен

преди 2 години

Асанчо ,що не питаш Мутрата,докато легне на смъртен одър ли ще иска властта?-:) По коректно е,не мислиш ли?-:)))

52

Анонимен

преди 2 години

ами ти досега не взе едно решение,да застенеш и кажеш твърдо,само се криеш зад някой и все друг ти е виновен,но като ти напишат речта говориш,ааа само за юмручето на Разединителя май застана ти?

51

Жълтите

преди 2 години

Няма да ви предадем...След зеления сертификат ще ви сложа жълт сертификат със сърп и чукЗелените са за мола и кръчмите, жълтия за изборите и гласовете подадени за Радев

50

Анонимен

преди 2 години

Как не ги е срам. Много хора не ги допускат до работното им място, защото нямат зелен сертификат, а те се смеят сякаш нищо не се случва.

49

ХЕРО, ЧУВАШ ЛИ..?

преди 2 години

РАДЕВ-НЯМА ДА ПРЕДАДЕ БСП/БКП /ДС........ ЗНАЧИ ТРИМОРИЕТО..??........ ВЗЕМАЙ МЕРКИ, ХЕРО..!!

48

А сега де...

преди 2 години

Президент на БКП-БСП.Вари го , печи го-Тодоран си е Тодоран. Голяма победа -няма що.Хората умират от неговите изцепки ,но др.Радев си знае -,,ПОБЕДА!!!"

47

A3

преди 2 години

daaa. matushka rosija nikoja njama da predadesh. cherweno mekere. ...

46

ПроСоТо

преди 2 години

хм.....Аз отдавна съм декларирал БЕЗУСЛОВНАТА си подкрепа на Президента Радев...Но все пак..:..-Мисля /и съм убеден/,че той много внимателно трябва да декларира НЕГОВАТА подкрепа,защото ако аз съм никой../което си е така!/,то той представя нацията...Не бива да прави ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ..

45

Асан

преди 2 години

Тия 2-мата до пенция ли ша карат :)))

44

ГЕРБ

преди 2 години

Никога не съм предполагал че БСП може да са такива ***..ци и балъци.Чорапа така ще ги врътне че кръв ще пропикаят

43

Аман

преди 2 години

"Важно е да чуем гласа на почтените, на лявомислещите хора в България, заяви в речта си президентът Румен Радев днес" Продължаваме делението, останалите пак сме непочтени

42

ха ха

преди 2 години

Гну-с. Тоя за 5 години го виждах на нова година, колкото да развали настроението с пропитите от омраза речи. Аааа, и Шипка-да се провикне, че вирус няма...Сега се е юрнал по всякакви паланки, градчета, планински върхове, студенти и прочее електорат. Срещи, срещи с колкото може повече хора в пика на пандемията. Гнус-но и омерзително.

41

2637485

преди 2 години

Затова никога не бих пуснал глас за тези (самоцензурирано) другари.

40

Анонимен

преди 2 години

Е какво да кажат?-:) Нормално! Ние които не сме от БСП то на другарката Нинова също ще го подкрепим! Този мъж си заложи името и съвсем законно ОБЕЗКОСТИ Групировката ГЕРБ и шефа и бившият дърт комунист Борисов! Нещо което никой след 1989 г ,нямаше смелостта да му каже в лицето че е мутра! Да потвърждавам че Борисов беше мутра,защото съм от неговото поколение! Време е да си тръгне Борисов за винаги! Взе каквото можа! К РАЙ!-:) Новото го отхвърли!!!!!

39

Нане

преди 2 години

Алоу герверастията, вие не се кефете, тая ваща мома, па за нищо не става... Още мама я командва...)))

38

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ,фигурантът се обяснява като ученичка

37

Вземи за вице

преди 2 години

Жан-чо бе-тогава победата ти е в кърпа вързана! Електората ви отдавна го е хванал склерозата и не помни как Жан-чо опрапасти България.Ти ,другарю,много бавно действаш-олиото двойно, горимото скочи с 50 процента,хляба и той...А при времето на Жан-чо-всичко поскъпна с 3 000 процента!А и Йотова и без това само се мота наляво надясно-достатъчно ти е Деса за тая работа...

36

Анонимен

преди 2 години

Ушатия Гей лъжкиня нагла няма да ги предала болшевишката мафия че нали ги смени с *** и Кокорчо бе лъжкиньо Оставка нещастници