204

И ти ли бе Огняне ?!

преди 2 години

Никога не е късно да станеш за резил - такъв е и примерът с Огнян Герджиков ! Извикан горкият от бившия си шеф, нарушителят на клетвата си за президент Румен Радев да застане като Матросов на амбразурата .

203

Мъдрец

преди 2 години

Вървим ли към "светла национална катастрофа" ? ДА ! Начело с международните измамници Киро Харварда и Кокорчо , и Фигуранта !!! Много зле е постоянната цензура на негативните за Фигуранта постове !!!! Настройвате суверена отрицателно, другаре ! Няма да го спасите така от "народната любов" !!!

202

Анонимен

преди 2 години

Герджиков с тези твои предположения мога да кажа, че не си никакъв юрист. И аз предполагах, че разводът с жена ми ще е до месец но продължи повече от година нищо, че съм писал искова молба. То не беше първа истанция, втора истанция и още не съм се развел и се водя женен докато съдът не се произнесе. То не става толкова лесно, дори и да се откажеш от гражданство.

201

А имаме ли?

преди 2 години

А извинете да питам, имаме ли Европейски депутати с двойно гражданство или с половинки с чуждо гражданство и "преплитане" на интереси? Нямахме ли една две евро депутатки с чужди фамилии? И как така с чужда фамилия, тоест съпруга на чужд гражданин, и евентуално с двойно гражданство ще представлява българските интереси в европейския парламент? Разни дами с двойни интереси пък с никакви познания в областите за които отговарят ли се сещам ???!

200

Анонимен

преди 2 години

Тогава да премахнем законите,конституцията и държавността,защото на лицето "Х" за момента не са изгодни.Продажници.Лъжци.

199

Българин!

преди 2 години

Айде като сме почнали да предполагаме, да предположим и следното: "Канадската страна по някаква причина РЕШАВА ДА ОТКАЖЕ ДА ОТПИШЕ КИРЧО И ТОЙ ОСТАВА КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН!" Какво правим тогава? Законите и Конституцията на една страна НЕ СА НАПИСАНИ, ЗА ДА СЕ ПРЕДПОЛАГАТ, А ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ! Президентът и един от министрите НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА, един биш премиер ЗАЩИТАВА ЯРОСТНО ТЯХНОТО НАРУШЕНИЕ, а един чалгар пееше навремето: "НА ЗАКОНА МАМАТА ЕБ.Л СЪМ!" Ей, затова България Е НА ТОВА ДЕРЕЖДЕ!

198

Анонимен

преди 2 години

Започва да става ясно кой му е дал този глупав съвет да наруши Конституцията.

197

Хей

преди 2 години

Петков е станал гражданин на Канада и таке е свързъл съдбата си с тази държава. Канада не е чужда за него страна.

196

Хей

преди 2 години

Предполагам, че най - вероятно Герджиков е дал лош съвет на Петков и така е забъркал тая каша.

195

Майора

преди 2 години

Жалко Герджиков , специалистите от КС го казаха , но ти си знаеш своето! След като има нарушение на Конституцията и от президента , значи и двамата да се откажат от участие в изборите! Но комунист срам има ли , той и земята ще преобърне , само и само да стане неговото! Сигурно и ти мислиш че КС е на Борисов?

194

хаха

преди 2 години

Айде палячото Кирчо да си взима под мишка Кокорчо и да търсят друго шарлатанско представление.

193

импийчмънт и вън!

преди 2 години

Радев често пренебрегва закона, но обича да се крие зад него когато му е удобно. Действията му си противоречят като действията на лека жена.

192

пияница мистик

преди 2 години

Огнян Герджиков си е стар комунист, нормално е да защитава Фигуранта и фигурантчетата му. А колко е компетентен си личи по това че го уволниха и изгониха като председател на НС, заради системното нарушаване на правилата

191

Асан

преди 2 години

Гержика Президент :)))

190

WTF???

преди 2 години

***, елементарно е. Кирил Петков категорично се е отказал от канадско гражданство. Колко ще го мота някоя канадска Калинка няма никакво значение. Да не говорим, че самото правило е уникална тъпотия. Хората пътуват, женят се за чужденци(ки), защо да не се допускат хора с двойно гражданство?????

189

Ганьооо!

преди 2 години

Кирил Петков се отказва от канадско гражданство, за да направи *** европеец и да помогне на България. *** вместо да му целуне ръка и да каже: "Благодаря!" веднага почва да псува и да завижда. Гнус ме е от ***!!!

188

Герджиков е юрист

преди 2 години

И много добре знае какво е направил тоя....ПРЕСТЪПЛЕНИИИИЕЕЕЕЕ..... СЪЗНАТЕЛНО И УМИШЛЕНО ПРИ ТОВА.

187

Ехооо...айларипиии..

преди 2 години

Стига сте лъгали и мазали...това не ПОЧТЕНО...ВРЕМЕ е за промяна...бегом марш от където сте дошли/Канада/ и повече да не ви виждаме в България!Ай сиктер беЦЪРВУЛИ!!!

186

Де е Канадааа...?

преди 2 години

Те там е ...и Кирето е от там...амаМНОГО ЛЪЖЕ завалията...

185

Анонимен

преди 2 години

Този сега с кво се занимава освен да брани Киро Ментата?Май, се гласи за следващ служебен премиер!