219

Анонимен

преди 2 години

Или може би дясното нагоре, щото звездите са над показалеца му.

218

Анонимен

преди 2 години

До До217/223 Ако беше така за изказването на Борисов, което извади мръсните ризи на МЗ не знам, но съм СИГУРЕН, че Радев, Янев и Кацаров ОТДАВНА щяха да са осъдени и в затвора. Естествено, вече видяхме каква е ИСТИНАТА, както за морала на такива като вас, така и за мотивите да сте тук. Радев буквално доведе страната до катастрофа с борбата срещу Ковид, но това няма значение за вас: даже твърдите, че такава не виждате. Тук вашето другарче си го каза.

217

Анонимен

преди 2 години

Старите хора казваха. Дирник(гъъъз)глава Затрива,в случая обаче говорим за Уста глава Затрива!

216

ДДРОнег

преди 2 години

Тул-уп-чо пита къде му е вината ?!?!?!?___Ами Вината му е, че открадна милиарди от бедния Български народ, Вината му е за ниските Български пенсии, за неродените Българчета, заради ниските заплати, за избягалите Българчета и още много Вина носи тоя !!!

215

Анонимен

преди 2 години

Тези пак си пускат статии или снимки със знаци,символи, гледайте му ръката, не знам точно какво означава, но мисля, че означава - нагоре и че Бойко няма да изпаде, може даже да победи или нещо горе, но какво, кой знае.

214

Анонимен

преди 2 години

по същия начин се обясняваше и след "ало Ваньо" и след "шкафчетата" и след "братиньото" то на Баце изцепките са безкрайни, явно толкова си е повярвал че нищо никога неможе да му се случи, че вече дори и не се пази какво говори

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, катастрофата е за Баце :) удари се челно в насрещния влак и сега незнае как да се измъкне

212

До217

преди 2 години

Напротив ИСТИНАТА е че във време разделно като днешното ЗА и ПРОТИВ ваксините,всяко едно такова изказване,още повече направено от лидер на голяма партия като ГЕРБ и бивш министър председател трябва да се наказва от закона,а той го е предвидил в чл.326 ал1 и ал.2 от НК.

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219 "ами аз невиждам катастрофа" Ето ТОВА е ИСТИНАТА за тия, които се "възмущават", че "баце" бил всял смут сред гражданите. Веднага излиза на бял свят техния морален компас. Не че не се знае, де, но е добре да се получават постоянни потвърждения.

210

1

преди 2 години

До Прав си!,а твоя бойко като беше на власт,обвиняваше ката ден ,че Орешарски е виновен,за некадърното му управление,много бързо забравихте гербери,вече 6 месеца,България е свободна от лицемерието и наглостта на твоя бойко.

209

Анонимен

преди 2 години

Където седне и стане, бълва змии и гущери, а като го поканят на цивилизован дебат се изнизва. Типична мутра. И говорът му, и поведението и маниерите. Мутра , извадена от 90-те години. Боже, как го търпяхме това нещо толкова години...

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, ами аз невиждам катастрофа, катастрофата е само за Баце и обкръжението му, защото все повече се доближават до момента, в който ще споделят една килия с бай Ставри

207

Анонимен

преди 2 години

До До195 В затвора убиват, не искайте затвор за Бойко или някой друг, ако не сте сигурни, че живота на човека ще бъде запазен, не бъдете зверове, защото утре може да се случи на друг или на вас.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 212 Истината е, че вашата "загриженост" за точните думи на Борисов няма нищо общо с "безпокойството" сред гражданите, и всичко общо с възможността за политическа атака от Радев. Затова и той вместо да отговаря за престъпленията си (буквално) се занимава с "точните думи". И вие просто му съдействате. Също истина е, че Служебното правителство на Радев до момемнта ни води до катастрофа в борбата срещу Ковид, но такива като вас въобще не се интересуват от това. ТОВА е ИСТИНАТА!

205

стоян

преди 2 години

Съд и затвор за Боко тиквата.

204

Прав си!

преди 2 години

Борисов е прав! Не може за всяко второ нещо него да обвиняват! И той е човек, и той греши, и той носи душа, и той има вени, по които текат кръв. Недейте така!

203

Анонимен

преди 2 години

Какво симпатично мъжле беше,когато го направиха главен секретар на МВР.Пиеше си кафето в градинката пред .Св.седмочисленици и изглеждаше приятно.Как властта променя и изражда хората,немам думи...

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 "Борисов го бяха заснели да говори за "наглия" Радев пред деца от 3ти клас" Децата не са гласоподаватели, нито имат капацитета да "усповяват" политически послания. Жалки и отчаяни са опитите да оправдавате наглото и безпардонно поведение на "морализатора" Радев.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204, това че ти нищо не си чул или се правиш като твоя кумир че нищо не сте чули и разбрали, не значи че всички сме така, лекарите се интересуват от тая информация и я следят, безмислено е да споря повече с теб, ББ изрече лъжа в национален ефир, с лъжата си вся стрех и безпокойство у хората, опита се да дискредитира лекарите занимаващи се с ваксинация, и постави под въпрос тяхната почтенност и компетентност, ТОВА Е ИСТИНАТА !

200

В допълнение

преди 2 години

дори не се знае дали ваксинацията ще е решение на проблема. Ако погледнем държавите които са с над 70-80% от населението ваксинирани, дори градовете които са за пример с над 95% ваксинирани, ще забележим че и там леглата в интензивните отделения са пълни и нарастват. Бройката на ваксинираните в интензивни отделения също расте. Не се знае нищо и трябва се мисли за бекъп вариянт.