432

Анонимен

преди 2 години

Не Казусът "двойно гражданство" е грехът на Киро, я Лъжата с която погази Конституцията !

431

Анонимен

преди 2 години

Тук плюят по К.Петков основно от ГЕРБ и ДПС.На тях най-много им бръкна в здравето,пардон,в джоба.И тук там някой от ИТН,защото им е конкуренция.А вие си гласувайте за когото си искате.Само мислете с главите си,за да не се спънем за пореден път в една и съща тиква.

430

Чорчик

преди 2 години

Сега, не съм чел още решението, но съм сигурен, че т.нар. Конституционни съдии, са разгледали казуса, като коне с капаци. Първо има чуждестранен административен акт и следва да се види , придава ли обратно действие канадският закон на тези актове т.е.права да де пораждат с обратна сила от заяението, ако тове е в интерес на молителя. Да се отчете разпоредбата на ЗНА 13, ал4 - не може да се дава обратна сила на разпоредби, които предвиждат санкци и по обратен аргумент, ако не предвижда санкции..

429

Надблюдател

преди 2 години

Удивително е качеството на Фелдфебелът Радев, да се прави на разсеян, когато е зацапал г*щите! Така не беше разбрал ,когато се опитаха да прикрият инцидентът с баща му; не беше разбрал за сина си, не беше разбрал за изцепките на жена си; не беше разбрал за перверзията която "протестиращи" проявяваха към българските институции;, не беше разбрал и защо го изритаха от Естония като бездомно псе...! Явно е имал "доверие", само към Черепа, щом не смее да пипне доказан измамник като Спецов!

428

Анонимен

преди 2 години

С теб сме Кире,недей да се плашиш.Само напред и нагоре!

427

Анонимен

преди 2 години

В скоро време очаквайте да излязат на светло огромни далавери на предишната власт.Плюс наличието на огромни суми в офшорки на политици,магистрати,строители и др.Затова сега им треперят партенките и кряскат на висок глас срещу двойното гражданство на един българин,от страх и от злоба,че ще им лъснат нас.раните *** и няма да имат оправдания.

426

Анонимен

преди 2 години

РР пак нищо не знае и за нищо не е виновен!

425

Анонимен

преди 2 години

Един ви лъже и краде вече 12 години,но на него му прощавате.Даже ви излага по света и у нас и това му прощавате.Нарича ви "лош Мат'рял,*** и ***,нарича ви прости и това му прощавате.Какви хора сте вие,бе?Имате ли мозък в главите си,а също и достойнство?

424

Анонимен

преди 2 години

Ами вече си е чист българин, нали?На 14 спокойно можем да си го изберем за да довърши започнатото.

423

Канадец

преди 2 години

То само с канадски министри може да се оправи държавата на ***.

422

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече го плюете,толкова по-симпатичен ми става.И ще гласувам за него с две ръце.

421

Анонимен

преди 2 години

Нормално, и конституционният съд не е по-различен от цялата ни съдебна система, която, както е широко известно, е една от най-добрите в света.

420

Анонимен

преди 2 години

Да живее конституционния съд,"най-хуманния"съд в света.Оле,оле!

419

Анонимен

преди 2 години

До486И Канада да ги съди, Коня ще загуби делото.

418

Анонимен

преди 2 години

До481Герджиков беше служебен премиер на Радев през 2017г.,какво очакваш да говори.А и си е комунистче, доносниче на ДС, също като Г. Марков който беше осветен като агент на ДС. Точно от тия двамата са снтиреклама на К. Петков и Радев.

417

истина

преди 2 години

Влизаш в политиката с откровена лъжа и имаш претенции да си честен и да носиш промяната. Вече ми се повръща от промяната - Слави, Мая, Дончева, Христо. Вземете си промяната и си я ............. някъде, вече я видяхме - скъпотия и смърт.

416

ПроСоТо

преди 2 години

Петков да даде на съд инициаторите за "сезирането на КС" ЗА КЛЕВЕТА и ПОДВЕЖДАНЕ на КС!..Но да внимава къде да подхване делото..

415

Ментора бай Иван

преди 2 години

Типично мафиотско решение на съдии издигнати от ГЕРБ!Не било важно подписа че се отказва и върнатия паспорт, а кога го отписали канадските власти?Дяволи четат българското евангелие!

414

да,да, да

преди 2 години

Ще гласувам за ПП,пет пари не давам за гражданствата им

413

Анонимен

преди 2 години

При това явно конституционно нарушение, пак се намират защитници, някой казват кон, а аз магаре!Алоо, българино не живей с илюзии, никой няма да зареже за нищо, силна кариера в чужбина, че даже ще се откаже от гражданство, заради българите тук.Живеем в 21век, пълен с тарикати и лъжци.